21.02.06
22:55
Значи зел съм си Universal L-carnitine и Super Fat Burner на American Muscle интересува ме кога по точно трябва да ги пия защото секи ми казва различно преди след тренировка вечер преди лягане КОГА ?? 85 кг - 1,70 М - на 18 г съм
с тях съм си избрал и тази тренировка http://www.bb-team.org/training/000162.php
L-carnitine - 60 таблетки за 1 месец
Fat Burner - 60 таблетки за 15 дена
21.02.06
23:19
Карнитина 2 таблетки 30 мин преди тренировка а бърнера 20-30 мин преди всяко от трите основни ястия эа деня, эакуска, обяд и вечеря, т.е. 3пъти х 2табл. на ден. Така може да ги комбинираш.
21.02.06
23:19
Би трябвало да ти пише на етикета. Карнитин се взема преди кардио и преди лягане.
Този бърнър мисля че се вземаше 3х2 ... може с яденето може и с тренировките.
21.02.06
23:47
3x2 ясно обаче кво да направа да си зема за цял месец ли или след като изпия тея 60 таблетки за 10 дена и да го спра или да си купа още 120 таблетки за още 20 дена ?
21.02.06
23:49
Ами прецени си .. зависи и от това колко близо до целта си (колко кг си свалил). Бърнъра е хубав и евтин, може да си го купиш, защото за 10 дена никакъв ефект няма да видиш.
21.02.06
23:57
БЛАГОДАРЯ :)
22.02.06
00:06
mмоето скромно мнение е:Л-карнитина в трениовъчния ден сутрин 2т,преди тренировка 2т,в не тренировъчния сутрин и преди лягане по 2т,Бърнера 2т по време на пред последното хранене(обяда),и 2т по време на последното (вечерята)!За мен на закуска е безсмислено да взимаш бърнер!
Аз не съм доволен от фет бърнара на американ масъл.Но това е добра комбинация.Фет бърнара го приемай по-време на хранене.Защото той разхвърля храната из цялото тяло.
22.02.06
18:09
момчета , да не пускам отделна тема , затова ще питам направо тук: абе всеки ми разправя колко безвреден бил л-карнитина , но аз докато не чуя мнение от някой компетентен не мога да повярвам. Още повече , че надписа “помага на сърцето и черния дроб” въобще не ми всява доверие. Та - някой да знае нещо отрицателно за л-карнитина ? :roll:
22.02.06
19:07
Всичко вредно се продава само с рецепта! Безвреден е. Виж сайта на “добавки” има статия.
24.02.06
13:40
абе това са глупости как ще е безвредно всички лекарствени средства вредят по някакъв начин естествено че няма да умреш като ги изпиеш но всяко взето хапче вреди в много малка степен на определен орган и чак след години имаш при натрупване на вредите нанесени от лекарствата имаш проблеми я със стомаха я с черния дроб я с бъбреци и така не се заблуждавайте че е безвредно след години ще си плащате скъпо
24.02.06
13:54
[quote author=“pami”]абе това са глупости как ще е безвредно всички лекарствени средства вредят по някакъв начин естествено че няма да умреш като ги изпиеш но всяко взето хапче вреди в много малка степен на определен орган и чак след години имаш при натрупване на вредите нанесени от лекарствата имаш проблеми я със стомаха я с черния дроб я с бъбреци и така не се заблуждавайте че е безвредно след години ще си плащате скъпо
Всеки си има мнение,то и цигарите и алкохола не са полезни,и стреса довежда ди редица болести(ТИ СИГУРНО В ТАКЪВ СЛУЧАЙ ЖИВЕЕШ В ИНКУБАТОР)!
Вчера лично с очите си видях медицинска рецепта в която не жена беше изписан Л-карнитин,говорих с жената и тя каза че от няколко месеца са и изписали Л-карнитин имала проблем със щитовиднната жлеза,и неспокоен сън!
Нека сравним полужителните и отрицателните страни на нещата!