L-carnitine + Fat Burnеr

DA

21.02.06
22:55

Значи зел съм си Universal L-carnitine и Super Fat Burner на American Muscle интересува ме кога по точно трябва да ги пия защото секи ми казва различно преди след тренировка вечер преди лягане КОГА ??  85 кг - 1,70 М - на 18 г съм
с тях съм си избрал и тази тренировка    http://www.bb-team.org/training/000162.php


L-carnitine - 60 таблетки за 1 месец
Fat Burner - 60 таблетки за 15 дена

VI

21.02.06
23:19

Карнитина 2 таблетки 30 мин преди тренировка а бърнера 20-30 мин преди всяко от трите основни ястия эа деня, эакуска, обяд и вечеря, т.е. 3пъти х 2табл. на ден. Така може да ги комбинираш.

Би трябвало да ти пише на етикета. Карнитин се взема преди кардио и преди лягане.

Този бърнър мисля че се вземаше 3х2 ... може с яденето може и с тренировките.

DA

21.02.06
23:47

3x2 ясно обаче кво да направа да си зема за цял месец ли или след като изпия тея 60 таблетки за 10 дена и да го спра или да си купа още 120 таблетки за още 20 дена ?

Ами прецени си .. зависи и от това колко близо до целта си (колко кг си свалил). Бърнъра е хубав и евтин, може да си го купиш, защото за 10 дена никакъв ефект няма да видиш.

DA

21.02.06
23:57

БЛАГОДАРЯ  :)

energymax

22.02.06
00:06

mмоето скромно мнение е:Л-карнитина в трениовъчния ден сутрин 2т,преди тренировка 2т,в не тренировъчния сутрин и преди лягане по 2т,Бърнера 2т по време на пред последното хранене(обяда),и 2т по време на последното (вечерята)!За мен на закуска е безсмислено да взимаш бърнер!

22.02.06
16:29

Аз не съм доволен от фет бърнара на американ масъл.Но това е добра комбинация.Фет бърнара го  приемай по-време на хранене.Защото той разхвърля храната из цялото тяло.

lex cazinsky

22.02.06
18:09

момчета , да не пускам отделна тема , затова ще питам направо тук: абе всеки ми разправя колко безвреден бил л-карнитина , но аз докато не чуя мнение от някой компетентен не мога да повярвам. Още повече , че надписа “помага на сърцето и черния дроб” въобще не ми всява доверие. Та - някой да знае нещо отрицателно за л-карнитина ?  :roll:

Всичко вредно се продава само с рецепта! Безвреден е. Виж сайта на “добавки” има статия.

PA

24.02.06
13:40

абе това са глупости как ще е безвредно всички лекарствени средства  вредят по някакъв начин естествено че няма да умреш като ги изпиеш но всяко взето хапче вреди в много малка степен на определен орган и чак  след години имаш при натрупване на вредите нанесени от лекарствата имаш проблеми я със стомаха я с черния дроб я с бъбреци и така не се заблуждавайте че е безвредно след години ще си плащате скъпо

energymax

24.02.06
13:54

[quote author=“pami”]абе това са глупости как ще е безвредно всички лекарствени средства  вредят по някакъв начин естествено че няма да умреш като ги изпиеш но всяко взето хапче вреди в много малка степен на определен орган и чак  след години имаш при натрупване на вредите нанесени от лекарствата имаш проблеми я със стомаха я с черния дроб я с бъбреци и така не се заблуждавайте че е безвредно след години ще си плащате скъпо

Всеки си има мнение,то и цигарите и алкохола не са полезни,и стреса довежда ди редица болести(ТИ СИГУРНО В ТАКЪВ СЛУЧАЙ ЖИВЕЕШ В ИНКУБАТОР)!
Вчера лично с очите си видях медицинска рецепта в която не жена беше изписан Л-карнитин,говорих с жената и тя каза че от няколко месеца са и изписали Л-карнитин имала проблем със щитовиднната жлеза,и неспокоен сън!
Нека сравним полужителните и отрицателните страни на нещата!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1