Упражнения за корем

22.05.17
02:03

Здравейте!
Сезонът на плажовете е почти дошъл, заради това искам да ми кажете упражнения за плочки на корема, с които за максимално бързо време бих постигнал някакъв резултат.
От скоро започнах да правя лицеви опори, около 4-5 пъти в седмицата, серии 10/15/20 по три. тази ‘’програма’’ добра ли е? На 14г. съм.

22.05.17
02:11

Качи една снимка да видим какво е началното положение.

22.05.17
02:33

Хубаво си започнал с лицеви но,е хубаво и набирания да правиш само с лицеви няма да направиш кой знае какво може и кофи стига на има успоредка за това. Относно корема там трудно ще направиш плочки освен ако не си слаб. За корем може да правиш планк и коремни преси. За да имаш повече ефект прави след края на тренировката планк за 1 мин колкото можеш в началото. Примерно лицеви 20/15/10. 2-3 мин почивка и даваш планк може и коремни,ходи да се набираш един два пъти седмично и ще видиш ефекта. Дано съм помогнал

казано от Иво Сираков на 22.05.17, 02:03:

Здравейте!
Сезонът на плажовете е почти дошъл, заради това искам да ми кажете упражнения за плочки на корема, с които за максимално бързо време бих постигнал някакъв резултат.
От скоро започнах да правя лицеви опори, около 4-5 пъти в седмицата, серии 10/15/20 по три. тази ‘’програма’’ добра ли е? На 14г. съм.

Здравей!

Силно се съмнявам, че имаш нуждата и наличните фактори, за да извадиш плочки на корема. Колко си висок и колко килограма тежиш?

Описаното от теб не е програма, а едно упражнение. Запиши се на някакъв спорт, спортувай редовно и целогодишно (а не само за лятото), не се храни с боклуци и имай търпение.

22.05.17
15:49

170 см. съм висок и тежа 62кг.
Знам, че това не е програма, за това го сложих в кавички.

Bart Simpson

22.05.17
15:51

Ивка,ако на този ръст и килограми нямаш плочки,за мен лично е странно,с това съотношение би трябвало да си клечо и да се виждат.

22.05.17
19:42

Не съм казал, че нямам въобще, но искам повече.

Bart Simpson

22.05.17
19:44

Ясно,отиди в раздел-знания-упражнения-корем.
Има безброй.
Извини ме,погрешно съм те разбрал.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1