22.05.17
02:03
Здравейте!
Сезонът на плажовете е почти дошъл, заради това искам да ми кажете упражнения за плочки на корема, с които за максимално бързо време бих постигнал някакъв резултат.
От скоро започнах да правя лицеви опори, около 4-5 пъти в седмицата, серии 10/15/20 по три. тази ‘’програма’’ добра ли е? На 14г. съм.
Хубаво си започнал с лицеви но,е хубаво и набирания да правиш само с лицеви няма да направиш кой знае какво може и кофи стига на има успоредка за това. Относно корема там трудно ще направиш плочки освен ако не си слаб. За корем може да правиш планк и коремни преси. За да имаш повече ефект прави след края на тренировката планк за 1 мин колкото можеш в началото. Примерно лицеви 20/15/10. 2-3 мин почивка и даваш планк може и коремни,ходи да се набираш един два пъти седмично и ще видиш ефекта. Дано съм помогнал
22.05.17
09:57
казано от Иво Сираков на 22.05.17, 02:03:
Здравейте!
Сезонът на плажовете е почти дошъл, заради това искам да ми кажете упражнения за плочки на корема, с които за максимално бързо време бих постигнал някакъв резултат.
От скоро започнах да правя лицеви опори, около 4-5 пъти в седмицата, серии 10/15/20 по три. тази ‘’програма’’ добра ли е? На 14г. съм.
Здравей!
Силно се съмнявам, че имаш нуждата и наличните фактори, за да извадиш плочки на корема. Колко си висок и колко килограма тежиш?
Описаното от теб не е програма, а едно упражнение. Запиши се на някакъв спорт, спортувай редовно и целогодишно (а не само за лятото), не се храни с боклуци и имай търпение.
22.05.17
15:49
170 см. съм висок и тежа 62кг.
Знам, че това не е програма, за това го сложих в кавички.
22.05.17
15:51
Ивка,ако на този ръст и килограми нямаш плочки,за мен лично е странно,с това съотношение би трябвало да си клечо и да се виждат.
22.05.17
19:42
Не съм казал, че нямам въобще, но искам повече.
22.05.17
19:44
Ясно,отиди в раздел-знания-упражнения-корем.
Има безброй.
Извини ме,погрешно съм те разбрал.