чистене

Привет на всички! директно - Искам да сваля едни 5,6кг. на 18г. 174,80кг. имам леко видима преса, но искам да е по-изчистена. Моля за съвети.. какво да правя, как да действам.

Изготви си хранителен режим и започни да пиеш л-карнетин

Не е задължително да си взимаш л-карнитин за тази цел, но можеш да потърсиш сходни на твоята теми чрез търсачката в сайта. 🙂 Обърни внимание на храненето си и спортувай редовно.

Запознай се с едно ръководство за начинаещи.

Ходя на фитнес най-редовно, просто не ми харесва коремната област 😄  Имам преса, но е замазана както казах.. Мисля да започна кардио (никога до сега не съм правил.)  , искам в рамките на 1 месец да сваля тези 5,6кг..

13.06.17
19:15

Забрави

защо?

Bart Simpson

13.06.17
21:05

казано от Силвестър Янков на 13.06.17, 20:21:

защо?

Аз за пресата боря 6кг вече трети месец с под 1200 калории на ден и интензивно трениране.

13.06.17
21:13

защо?

Не се свалят 6кг толкова лесно. Свалят се, но не и за 1 месец, а ако успееш ще е супер шок за тялото. Най-вероятно даже не ти трябва да сваляш, а се влияеш от физиките налагани от фитнес индустрията, както едно друго момче с “паласки” преди няколко дена.

Мнението беше редактирано от CottageCheese на 13.06.17 22:54.

Bart Simpson

13.06.17
21:33

казано от CottageCheese на 13.06.17, 21:13:

защо?

Не се свалят 6кг толкова лесно. Най-вероятно даже не ти трябва да сваляш, а се влияеш от физиките налагани от фитнес индустрията.

И околните.

Така и не намерих отговор на въпроса. Поне да бяхте ми дали някакъв съвет, как да действам, за да имам поне някакъв резултат в периода на чистене!

14.06.17
13:13

казано от Вероника Налбатска на 13.06.17, 18:06:

Не е задължително да си взимаш л-карнитин за тази цел, но можеш да потърсиш сходни на твоята теми чрез търсачката в сайта.  Обърни внимание на храненето си и спортувай редовно.

Запознай се с едно ръководство за начинаещи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1