Търся тежести ф50/55

15.06.17
00:23

Здравейте на всички! Търся си тежести ф55/ф50 втора ръка на под 3,50лв/кг(ако е и под 3лв, ще е перфектно).
Интересувам се от стандартен олимпийски размер дискове(45см? беше май), да не са гумени китайски от онези със разпадащата се боя;
Интересувам се от 110-20кг тежести за момента.
Ако някой знае къде мога да си намеря, познава човек или може да ме свърже с него, ще съм му много благодарен. ^_^
Благодаря предварително на всеки за помощта!

15.06.17
12:29

olx.bg

15.06.17
12:50

казано от James Hinks на 15.06.17, 12:29:

olx.bg

Целия olx и не само него прегледах за лостове и тежести втора ръка, след това писах тук. Тежести за олимпийски лост втора ръка няма(освен от онези цапащите китайски черни с различен диаметър), лостове има едни стари руски, но безсмислено скъпи(345лв ?!?! за 2ра ръка).

15.06.17
12:55

Е, ти ако чакаш веднага да се появи някой, който да предлага един тон тежести по лев килото и 10 лоста по 100 лева бройката - объркал си се. Иска си редовно проверяване на предлагането и търпение.
И 345 лв за хубав лост втора ръка са нищо.

15.06.17
12:59

казано от James Hinks на 15.06.17, 12:55:

Е, ти ако чакаш веднага да се появи някой, който да предлага един тон тежести по лев килото и 10 лоста по 100 лева бройката - объркал си се. Иска си редовно проверяване на предлагането и търпение.

Прав си, но не за 1ви и 2ри път претърсвам целия olx, цените за нови тежести не намалят, а се вдигат и тежести втора ръка не се появяват.

И 345 лв за хубав лост втора ръка са нищо.

Лостът е от онези старите руски ф50, с напречните резки накрая и продавачът твърди, че 345лв за него било нищо. Друг е върпосът, че си бях писал с него от друг профил преди няколко месеца и за същите лостове искаше 50лв на бройка  =D

Мнението беше редактирано от Боян на 15.06.17 13:02.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1