Отслабване след отказване на цигарите

17.06.17
14:35

Здравейте,на 41 години съм.155см/63кг.Преди 1год и 6 мес.отказах цигарите повиши де апетита и от тогава качих 8 -9кг.Всичко ми тежи.На работа също нямам движение.Вече ограничавам и храненията.Преди седмица си купих крос тренажор,но незная как да го използвам така,че да вляза в форма отново.Тренажора ми е на 8 степени.Като свободно време мога да отделя максимум 25 мин сутрин,6пъти в седмица плюс два пъти вечер Моля,ако може някой да ми внесе малко яснота как да сваля излишните кг.Благодаря
П.С.
Само да добавя,че много трудно се потя(предполагам спомага за отслабването)

Темата беше редактирана от Olya Baeva на 17.06.17 14:38.

Carbohydrate

17.06.17
15:40

ставаш сутрин, изпиваш чаша топла вода и яхаш кростренажора
оправяш се за работа
пак чаша вода
приготвяш си закуска (трици+ кисело мляко, например), която ще изадеш след 1-1,5 часа.
междинно ядене - 1 ябълка, вода
обяд - вода +приготвено в къщи ядене 150 г някакво печено (риба 2 пъти в седмицата) месо и зеленчук
междинно - 1 ябълка, вода
вечер, като обяда + зеленчук още, ако ти се яде много (краставици, домати, чушки, зеле, алабаш..)
преди лягане кростренажор
лягане - 2 варени белтъка
това е съвсем набързо, но схвана сигурно идеята....

Привет Оля,

Като имаш възможност, прочети тези материали. Ще ти дадат полезна информация за твоята цел.

Ръководства за начинаещи
Как да отслабна? Гид за нетрениращи (I част)
Как да отслабна? Гид за нетрениращи (II част)
BB-Team отговаря: ям само здравословни храни, а не мога да отслабна!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 19.06.17 10:07.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1