05.11.05
15:06
Хора като ида в залата колкото и бързо да гледам да си направя тренировката пак откарвам 4-5 часа,зависи какво имам да тренирам.Другите идват за по един-два часа и си заминават, а аз стоя много и си мися че собствениците и другите там ми се чудят и ми се подиграват,но аз усещам че за 1 час немога да направя пълноценна тренировка.Правя си всичко и накрая 20-25 мин малко велоаргуметър за корема!!!! Какво ще кайете вие??????? :?: :?:
05.11.05
15:10
Че нищо не вършиш ... какво тренираш? Колко мускула в тренировка? Колко са ти почивките?
[quote author=“manson”]Че нищо не вършиш ... какво тренираш? Колко мускула в тренировка? Колко са ти почивките?
Ами тренирам 3 дена в седмицата.Понеделник:гръб,бицепс,трапец и там малко за корем и велоаргометър.Сряда:Гърди,трицепс,предмишница и пак малко корем и вело.Четвъртък:рамо,крака,малко корем и вело
За да не успееш да вместиш такава тренировка в 1 час, или правиш по 50 серии за група или почиваш по 15 минути между сериите! И двете неща са грешни! Моята последна тренировка за гръб, трапец и бицепс отне точно 55 минути, така че прави си сметката ;)
Велоергометъра не го включвам към общото време, но и с него не ти трябва повече от час и половина.
[quote author=”Петко К”]За да не успееш да вместиш такава тренировка в 1 час, или правиш по 50 серии за група или почиваш по 15 минути между сериите! И двете неща са грешни! Моята последна тренировка за гръб, трапец и бицепс отне точно 55 минути, така че прави си сметката ;)
Велоергометъра не го включвам към общото време, но и с него не ти трябва повече от час и половина.
Правя по 4-5 вида упражнения (за група) по 3 серий по 8-10 повторения!!!!! :cry: :cry: :cry: :?: :?: :?: :?:
Ми 4-5 упражнениея са доста, но не са достатъчно, за да тренираш 4-5 часа.
Явно си почиваш прекалено много.
Пич аз тренирам по същия сплит, само дето за голяма група правя 4 упражнения аз за малка по 2… + 40 мин кардио и сичко го свършвам за не повече от час и половина...
при така описаната тренировка и серии, явно се шматкаш из залато доста повече от препоръчителното. трябва да увеличиш интензивността. не казваш нещо важно, а именно - доволен ли си от резултатите ти?
ами хора опитвам се всеки път колкото може по бързо да свършвам с тренировката ,но не става!!!НЕМИСЛЯ че почивам много защото ходя сам и си правя серийте и не се отплесвам много!!!!!???? :? :? :?
4-5 часа е безумно много време. ти не огладняваш ли докато тренираш?!. смали си тренировката на 1,5 ч максимум, хората ти го казаха по-горе. просто не мога да си представя какво толко правиш 5 часа. не е правилно и няма да има резултат според мен.
05.11.05
16:21
4 часа :shock: :shock: :shock:
ти ма уби бе човек!!!!
05.11.05
16:33
Пич какви 5 часа, на мен тренировките са ми 40 мин+ 15- 20 мин кардио и се чувствам страхотно. Ако тренираш повече от 1 час, тренировките ти няма да са пълноценни, защото тогава започва катаболизмът. Аз лично не мога да измисля как ги постигаш тези 5 часа. Намали упражненията и увеличи интензивността, защото иначе тренировките ти ще имат обратен резултат.
БЕ ще се повторя ама сичките не сте у ред!тренирофката е някаде около 1 час и 30 минути!За мене тва е нормално!Това вклучва изчаквания, заети уреди, почивки!
4-5 часа трая да ям, да сера, и да пикая в залата че да ги напрая!
а за 1 час може да са напраи тренирофка ма тя ще е много на барзо,да не говорим че ко имате 10-20 минути кардио след трен е невазможно за 1 час свястна тренировка, която да ви накара да се изпотите!
http://dizzy-boy.hit.bg/qki%20gurdi.jpg
http://dizzy-boy.hit.bg/qk%20grub.jpg
Тези са от миналата година!!!! имам една от миналия месец но трябва да влезете в http://dizzy-boy.hit.bg/ тя е към края с един син потник съм!!!!!
[quote author=“DarkWolf”]БЕ ще се повторя ама сичките не сте у ред!тренирофката е някаде около 1 час и 30 минути!За мене тва е нормално!Това вклучва изчаквания, заети уреди, почивки!
4-5 часа трая да ям, да сера, и да пикая в залата че да ги напрая!
а за 1 час може да са напраи тренирофка ма тя ще е много на барзо,да не говорим че ко имате 10-20 минути кардио след трен е невазможно за 1 час свястна тренировка, която да ви накара да се изпотите!
Пич внимавай с тона! Кое нение у ред ?!?! кой е казвал, че трена му е 1 час + кардио?!?! Чети и уважавай другите!
05.11.05
17:32
Наско не знам за другото,обаче определено ти трябва ядене!
[quote author=“largozol”]Наско не знам за другото,обаче определено ти трябва ядене!
видя ли снимките????че аз си ям,но почти всичко ми се качва на корема!!!
06.11.05
02:28
5 часа ???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Много са пич :!: :!:
Аз за 1 4ас и 15 минути съм свършил всичко... Ти по колко време почиваш между сериите :?: :?: :?:
опитай да намалиш почивките. Явно са ти прекалено много и в повече. 5часа е доста време за тренировка пък и гориш, ако наистина тренираш интензивно това време.
nasko_007
не че имам нещо притив тебе но и аз да бях и аз щях да ти се смея (не се засягаи!).
За да седиш ти 4-5 часа в 1 залатрябва да си някакъв робот с тия 4-5 часа би могъл да влезнеш в книгата на гинес :wink:
Прави си почивките между серите ти да не бъдат повече от 2минути и не да правиш по 10 сери за 1 мусколна група, не си ли видял другите как тренират по 3-4 сери мах. за мусколна група?!При теб се получава сигурност претренирване с толкова време в залата.Ще осетиш натоварване само при пълноцена тренировка(това твойто сигурност не е)!
[quote author=“Player”]nasko_007
не че имам нещо притив тебе но и аз да бях и аз щях да ти се смея (не се засягаи!).
За да седиш ти 4-5 часа в 1 залатрябва да си някакъв робот с тия 4-5 часа би могъл да влезнеш в книгата на гинес :wink:
Прави си почивките между серите ти да не бъдат повече от 2минути и не да правиш по 10 сери за 1 мусколна група, не си ли видял другите как тренират по 3-4 сери мах. за мусколна група?!При теб се получава сигурност претренирване с толкова време в залата.Ще осетиш натоварване само при пълноцена тренировка(това твойто сигурност не е)!
НЕ се засягам!!!Аз нямам повод да се зясягам защото вие ми казвате истината и аз също го виждам това че стоя много време!!!!Значи тръгвам аз към залата и си викам:Днес ще си направя по бързо тренировката,но уви нестава!!!!каквото и да правя пак много време ми отнема!!!
Ще осетиш натоварване само при пълноцена тренировка(това твойто сигурност не е)
Аз натоварването си го усещам,защото ми се напомпват мусколите,но трябва сигорно да правя по две упражнения за мускул с по 2 серии за да се вместя в този 1 час и 20-30 мин. А така не усещам да съм натоварил мускулите!!!!!!! :oops:
06.11.05
14:16
и аз ще изразя едно мнение като кажа само,че най-дългата ми тренировка когато правех адски много упражнения за мускулна група е 3 часа и 15 минути,като тренирах гърди и предно и средно рамо+корем,но за гърди правех 7 упражнения х 5 серии х 12 повторения и за рамо 5 упражнения х 5 серии х 12 повторения,като са включени суперсерии,форсирани повторения и допълнителни повторения с партньор,и то с минута и малко повече почивки между сериите.Значи ако ти действа тая програма и постигаш поставените си цели чрез нея моя съвет е:тренирай си колкото прецениш за добре,трябва да си изградиш своя програма на тренировка само с такива упражнения които ти действат и се чувстваш добре от тях,всеки е уникален сам по себе си така че няма общоприети тренировки или въобще нещо общо за всички така че пич ти си прецени какво е най-добре за теб.
nasko_007
кажи за секи ден от сплита си какви упражнения и по колко сери, повторения правиш(по колко време почиваш между серите) ?
06.11.05
16:58
[quote author=“qk_bik”]и аз ще изразя едно мнение като кажа само,че най-дългата ми тренировка когато правех адски много упражнения за мускулна група е 3 часа и 15 минути,като тренирах гърди и предно и средно рамо+корем,но за гърди правех 7 упражнения х 5 серии х 12 повторения и за рамо 5 упражнения х 5 серии х 12 повторения,като са включени суперсерии,форсирани повторения и допълнителни повторения с партньор,и то с минута и малко повече почивки между сериите.Значи ако ти действа тая програма и постигаш поставените си цели чрез нея моя съвет е:тренирай си колкото прецениш за добре,трябва да си изградиш своя програма на тренировка само с такива упражнения които ти действат и се чувстваш добре от тях,всеки е уникален сам по себе си така че няма общоприети тренировки или въобще нещо общо за всички така че пич ти си прецени какво е най-добре за теб.
60 серий за един ден и всяка по 12 повторения :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
27.02.06
00:08
4-5 часа са много време за тренировка,верно има различен тип хора-някой са по нервни,не могат да стоят на едно място ,тичат от уред на уред ,други си почиват повече м/у сериите и са по бавни ама чак 4,5 часа е много ако си от 2-рия тип максимума е 2 часа ама не и повече.
най-лесно се решава въпросът с хронометър, на телефон или часовник, няма значение. Засичаш си по 2 мин. за почивки м/у сериите и когато изтекат почваш. Така както си си дал сплита ум не ми го побира какво правиш по 4-5 часа в залата, освен ако наистина не почиваш по 10 мин.
[quote author=“nasko_007”][quote author=”Петко К”]За да не успееш да вместиш такава тренировка в 1 час, или правиш по 50 серии за група или почиваш по 15 минути между сериите! И двете неща са грешни! Моята последна тренировка за гръб, трапец и бицепс отне точно 55 минути, така че прави си сметката ;)
Правя по 4-5 вида упражнения (за група) по 3 серий по 8-10 повторения!!!!! :cry: :cry: :cry: :?: :?: :?: :?:
4-5 упражнения са ти много!!!прави по 3 за големите и по 2 за малките,по 3 серии и намали почивките на макс 2 минути,така и не каза колко почиваш но ми изглежда като 10 мин. на серия.И не ги слушай че повече от 1 час е непълноценно.м/у 1 и 2 часа е екстра.намали малко килата на щангите и почивай по-малко
27.02.06
09:23
Ко направи ти? 4 часа мале. Аз, колкото и да се влача повече от 90мин не съм имал тренировка. Пък то и ми омръзва.
27.02.06
12:46
Лош език, не използвай такива думи тук
DJGorgio-Astor
27.02.06
14:18
Вижте сега и аз мисля че е много,обаче зависи и от много други неща.Ето аз сега се връщам от залата.Беше фраш ама яко.Аз си имам последователност на уредите,ами един като прави по 6 серии на уред и като почива по 2,3 мин.нали трябва да се изчакавамеЕто аз чакам иначе си разбивам програмата.Правя си за бицепс,в почивката някой ми свалил повечето дискове и загрява,ами ето тука 5 мин,там 5,6 и времето тече.