Дрехи за тренировка...?

15.05.04
19:16

От къде да си купя дрехи за тренировка на горе-долу прилични цени? Искам да си купя някакъв дълъг разтегателен панталон, който да не прави “колене и дъно”! Кажете ориентировъчни цени!

HE

19.07.04
14:54

В момента Мusashi имат разпродажба на фитнес облекло на някои фирми /най-добре е да провериш сам/, но в централния офис в хотел диана който се намира в ж.к. “Дианабад”! Давам и линк!!!
http://musashibg.com/board/viewtopic.php?t=390

KO

19.07.04
15:19

еи брат мерси много за линка ако такава оферта важи оште утре кондьо ше искупи магазина -)))

ианче на парчевич кадето е магазина на мусаши има дрехи но цените не мога да ти кажа как са ама сега лиатото предполагам че ше има примоции

19.07.04
17:01

Мили хора току що се врьщам от вьпросната разпродажба. Няма смисьл да ходите ако сте по големи от L размер, останали са само някакви детски дрешки, да му се невиди! Аз поради размерите на крехката си физика не можах да се впиша в картинката ма не останах валат и си взех едни панталонки и фланелка и ми излязоха 50 ескудос доволна цена за дрешки за тренировка.

Днес аз май купих оттам последния панталон от еластична материя, който беше дефектен - леко скъсан и зашит отзад.....
Дамски работи има обаче. Жената не можах д ая позная, като се облече....

HE

20.07.04
13:21

Е хората са разпродали каквото са имали за наше съжаление и аз късно научих за офертата! А на парчевич намаления няма пък може и аз да не съм чувал да е имало някога! Иначе офертата си я биваше.

HE

20.07.04
13:22

Момчета ако някой е ходил скоро нека каже какво е останало и на каква пара! Благодаря предварително.

20.07.04
13:36

Абе и аз от вас научих,ама като гледам Велко какво е писал ще се откажа.Това за хора от бб да има такива номера.....Не вярвам че мога да вляза в тях.Това са сигурно стари неща които не е имало кой да ги вземе и сега ги разпродават.Иначе гледах в другите магазини ама са едни цени.....

KO

21.07.04
10:07

бажанаци недеите да ходите в магазинат заштото аз бех вчера и триабва да ви кажа че не е останало ништо.
В смисал има разни дрехи ама са доста малки размери и надали ше ви станат.
Казаха че било распродадено всичко :(

21.07.04
16:26

ммм аз съм малък размер :)
кажи какво е останало да знам дали да се разхождам.
Интересуват ме панталони и силови тениски

DO

07.08.04
12:41

[quote author=“head_hunter”]Момчета ако някой е ходил скоро нека каже какво е останало и на каква пара! Благодаря предварително.

чъвал ли си за оня бутон горе на поста ти викат му ПРОМЕНИ може да го използваш вместо да пускаш 2 мнения едно след друго през 1 мин.!

HE

11.08.04
20:32

Що се заяждаш бе пич? Така съм решил така съм направил! А за бутона не съм “чувал”, но съм го виждал! :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1