15.05.04
19:16
От къде да си купя дрехи за тренировка на горе-долу прилични цени? Искам да си купя някакъв дълъг разтегателен панталон, който да не прави “колене и дъно”! Кажете ориентировъчни цени!
19.07.04
14:54
В момента Мusashi имат разпродажба на фитнес облекло на някои фирми /най-добре е да провериш сам/, но в централния офис в хотел диана който се намира в ж.к. “Дианабад”! Давам и линк!!!
http://musashibg.com/board/viewtopic.php?t=390
19.07.04
15:19
еи брат мерси много за линка ако такава оферта важи оште утре кондьо ше искупи магазина -)))
ианче на парчевич кадето е магазина на мусаши има дрехи но цените не мога да ти кажа как са ама сега лиатото предполагам че ше има примоции
Мили хора току що се врьщам от вьпросната разпродажба. Няма смисьл да ходите ако сте по големи от L размер, останали са само някакви детски дрешки, да му се невиди! Аз поради размерите на крехката си физика не можах да се впиша в картинката ма не останах валат и си взех едни панталонки и фланелка и ми излязоха 50 ескудос доволна цена за дрешки за тренировка.
20.07.04
13:19
Днес аз май купих оттам последния панталон от еластична материя, който беше дефектен - леко скъсан и зашит отзад.....
Дамски работи има обаче. Жената не можах д ая позная, като се облече....
20.07.04
13:21
Е хората са разпродали каквото са имали за наше съжаление и аз късно научих за офертата! А на парчевич намаления няма пък може и аз да не съм чувал да е имало някога! Иначе офертата си я биваше.
20.07.04
13:22
Момчета ако някой е ходил скоро нека каже какво е останало и на каква пара! Благодаря предварително.
Абе и аз от вас научих,ама като гледам Велко какво е писал ще се откажа.Това за хора от бб да има такива номера.....Не вярвам че мога да вляза в тях.Това са сигурно стари неща които не е имало кой да ги вземе и сега ги разпродават.Иначе гледах в другите магазини ама са едни цени.....
21.07.04
10:07
бажанаци недеите да ходите в магазинат заштото аз бех вчера и триабва да ви кажа че не е останало ништо.
В смисал има разни дрехи ама са доста малки размери и надали ше ви станат.
Казаха че било распродадено всичко :(
ммм аз съм малък размер :)
кажи какво е останало да знам дали да се разхождам.
Интересуват ме панталони и силови тениски
07.08.04
12:41
чъвал ли си за оня бутон горе на поста ти викат му ПРОМЕНИ може да го използваш вместо да пускаш 2 мнения едно след друго през 1 мин.!
11.08.04
20:32
Що се заяждаш бе пич? Така съм решил така съм направил! А за бутона не съм “чувал”, но съм го виждал! :wink: