18.06.17
08:45
Дъщеря ми ги прави тези комплексчета).....статодинамиката е най-доброто за сега
казано от Carbohydrate на 18.06.17, 08:45:
Дъщеря ми ги прави тези комплексчета).....статодинамиката е най-доброто за сега
Нямам идея дали е най-добро,но е единственото , което не ме отегчава и така съм редовна в тренировките,макар и в домашни условия )
Вчера Workout 3 ,днес Jillian Michaels - Body Revolutin: Workout 4
Мнението беше редактирано от Валя С. на 20.06.17 09:01.
Jillian Michaels - Body Revolution: Workout 3
Отчитам и една единствена ,но първата ми лицева опора
Мнението беше редактирано от Валя С. на 22.06.17 15:16.
Jillian Michaels - Body Revolution: Workout 6
Мнението беше редактирано от Валя С. на 04.07.17 14:00.
казано от Валя С. на 04.07.17, 07:33:
браво за постоянството 2 -3 пъти я почвам тази програма..
казано от Еvelina на 04.07.17, 09:29:
Благодаря, Еvelina !
Постоянна съм,защото тази програма е единствената ,която досега ми е паснала на 100 % ,не ми е скучна,там където ми е трудна винаги намирам начин да модифицирам и е само 30 мин.Много хора обожават Руми Илиева и имат уникални резултати с нейните видеа,но аз 3 пъти съм и пробвала тренировките повече от 10мин не съм изкарала,хем ми е скучна,хем ми е трудна.
Преди известно време реших отново да вляза в релси,заявих го и тук на страниците на дневника ми и тъй като с храната не ми се получи(затова и тези дни не описвам храна),реших да наваксам с постоянство с тренировките,не е достатъчно ,но все е нещо ,)
казано от Валя С. на 04.07.17, 14:09:
казано от Еvelina на 04.07.17, 09:29:
Благодаря, Еvelina !
Постоянна съм,защото тази програма е единствената ,която досега ми е паснала на 100 % ,не ми е скучна,там където ми е трудна винаги намирам начин да модифицирам и е само 30 мин.Много хора обожават Руми Илиева и имат уникални резултати с нейните видеа,но аз 3 пъти съм и пробвала тренировките повече от 10мин не съм изкарала,хем ми е скучна,хем ми е трудна.
Преди известно време реших отново да вляза в релси,заявих го и тук на страниците на дневника ми и тъй като с храната не ми се получи(затова и тези дни не описвам храна),реших да наваксам с постоянство с тренировките,не е достатъчно ,но все е нещо ,)
Здравей Валя,
хехе дъщеря ми и тя е Валя..
и аз ще я почна body revolution само 30 мин, идеално ми пасва на времето което мога да отделя..
Jillian Michaels - Body Revolution& Cardio 2
Мнението беше редактирано от Валя С. на 05.07.17 14:30.
Jillian Michaels - Body Revolution: Workout 5
И нещо не мога да кача снимки,някакъв нов начин ли има?
19.07.17
07:27
Валя, как вървят нещата с храненето? Има ли съзнателност и удоволствие?
казано от Иван на 19.07.17, 07:27:
Валя, как вървят нещата с храненето? Има ли съзнателност и удоволствие?
Ванка , колкото и да ми е неудобно ще си призная,че съзнателно и с удоволствие съм се отдала на храната.Всеки ден си приготвям месце и краставички и ако ми се ядът си ги хапвам,ако ли не ,си хапвам това ,което ми е пред очите-торта ,бонбони,салата с киноа,яйчица,извара с мед,в общи линии каквото и да е.Когато пък съм първа смяна на работа си “удрям” по 1-2 пакетчета слънчоглед на пейката зад блока.Пълна въхналия ,но каквото е такова,гледам да не се самообвинявам и винаги да правя по-добрия избор,когато психиката ми не се бунтува от това.
Вече правя по 3 лицеви опори,което за много хора сигурно е смешно,но за мен си е постижение и повод за гордост и тук е момента да ти благодаря,защото успеха за тях дължа и на теб.
Знам и какво ти е мнението за тренировките които правя в момента,но какво да направя, не намирам читав треньор в тоз’ Бургас.Леко засрамена отчитам
Jillian Michaels - Body Revolution: Workout 7
Мнението беше редактирано от Валя С. на 20.07.17 14:03.
Тук съм и тренирам.Засега спрях домашните тренировки и започнах в зала с личен треньор. Тези дни ще се опитам да дам и отчет,но може би ще е след седмица, тъй като ще излизам в отпуск и няма да съм в града.
След седмица мързелуване и един вирус ,първа( и за мое щастие лека ) тренировка :
Клекове-20,25кг.
Лицеви опори-ниво 9
Набиране-негативни
Планк от лакти,на една ръка
Мнението беше редактирано от Валя С. на 13.08.17 14:58.
Тренировка:
Клек-20.25,27
Тяга-40,45,47,49
Лицеви-ниво 9
Набиране-негативни
ластик-подхват
шейна-10 дължини
И си ‘крада’ едно клипче от съфорумка,че много ми допадна