Релеф

HS

27.06.17
21:22

Пичове как да отслабна в областа на корема, имам плочки но искам да изпъкнат повече. На 14 години съм, тежа 60 кг., 1.74 висок.
Ако може да кажете какви тренировки да правя ще съм благодарен или някакво режимче.

Темата беше редактирана от Homer Simpson на 27.06.17 21:22.

Коремните мускули(пресата) са както всеки един мускул, ако го тренираш с повече обем той расте, другото което е, че най-вероятно имаш подкожни мазнини които пречат на коремните мускули да се покажат на 100% (или както ти казваш - да изпъкнат). По принцип на тези килограми калориен дефицит е ненужеш, но това си е твой избор.

Това което искаш да направиш се изразява в:
1. Калориен дефицит
2. Тренирай преса с тежести

Мнението беше редактирано от Валентин Юлиянов на 27.06.17 21:37.

Bart Simpson

27.06.17
21:45

Ако не беше бащата нямаше да се напиням да отговарям,ама има няколко много активни теми,които можеш да следиш,а именно:
180-дневно предизвикателство и коментарна тема към него.
Няколко човека успоредно следим прогреса си към тази цел.
И няколко дневника,в които се описват различни стратегии.
Късмет и до плочки.

HS

27.06.17
21:57

Ее пичове златни сте! Благодаря, че сте толкова бързи и давате мнения
Ето това се целя да махна.

Мнението беше редактирано от Homer Simpson на 27.06.17 22:18.

1. На 14 години това е последното нещо, към което трябва да се стремиш.
2. При тегло от 60 кг на ръст 174 см това е последното нещо, към което трябва да се стремиш.

Спортувай и се храни с питателна храна. Останалото ще си дойде само и за подробности като горните може да мислиш едва след няколко години. 🙂

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1