05.04.17
16:48
Привет! 🙂
Казвам се Гергана, на 33 години от Варна.
Целта ми е да се избавя от натрупаните 15кг. след бременността, кърменето и двугодишното заседяване у дома. 🙂
Преди да забременея бях в страхотна форма, спортувах активно, 4-5 пъти седмично, често двуразово. В момента съм 68кг. на 162см., мускул йок....все e сланина.🙂
Почвам от утре (хехе...любимото ми). Надявам се да махам по около 5кг. месечно, като за три месеца искам да вляза в някаква сносна форма.
Започвам с физическо и психическо пречистване (имам нужда от това). Ще направя 10 дневния режим на Дънов, след това минавам към стария си начин на хранене - балансирано, с лек протеинов уклон.🙂 В началото ще тренирам у дома, поради липса на време за зала.
Ами това е...🙂
Качвам една снимка от преди....ей така да си е гледам и да се мотивирам. Всъщност на нея вече съм бременна, но още не знам. 🙂
Темата беше редактирана от Gergana Dimitrova на 05.04.17 16:49.
06.04.17
10:35
Добре дошла, Гергана и успех!
Предполагам, че ще постигнеш и задминеш целите си. 🙂
07.04.17
10:26
Благодаря, Вероника! 🙂
Отчет от вчершния ден.
Първия житен ден мина добре, не съм изпитвала някакво непреодолимо чувство на глад. Храната по режима е : 100гр. жито, три ябълки, десет ореха, три ч.л. мед.
Направих си първата тренировка от около три години насам.....йееее 🙂 Макар и бейби тренировка за начинаещи и то в домашни услувия, направо си разказах играта, щях да припадна след нея, днес съм с мускулна.
Мотивирана съм и продължавам напред. 🙂
Хубав ден от мен! 🙂
30.06.17
09:55
Румяна Илиева има режими за след раждане може да ги прилагаш.