27.02.06
19:31
ЗДРАВЕИТЕ БИЛДЕРИ :) ИНТЕРЕСУВА МЕ КАКВО МНЕНИЕ ЩЕ СПОДЕЛИТЕ ОТНОСНО СУРОВАТАЧНИЯ ПРОТЕИН НА JC NUTRITION И ПО-ТОЧНО ULTRAWHEY PRO И НОВИЯ ИМ КРЕАТИН(TRI CREATIN MELATE)ЗА КОИТО КАЗВАТ ЧЕ СЕ ВЗИМАЛ И БЕЗ ЗАРЕЖДАНЕ.ЗАЩОТО САМ РЕШИЛ ДА ГИ ИЗПОЛЗВАМ ТЯХ А НЕ НУТРИМ А НЯМАМ ДОСТАТА4НО СРЕДСТВА ЗА НЕЩО ПО-СКЪПО И СПОРЕД ВАС ДОБРА ЛИ Е ТАКАВА КОМБИНАЦИЯ КАТО СЕ ИМА ВПРЕДВИД 4Е ИСКАМ ДА КА4А МАСА НО 4ИСТА ЗАЩОТО САМ 180СМ 86КГ И ТРЕНИРАМ ОТ 5 МЕСЕЦА.ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОМОЩА!!! 8)
Пиши с нормален шрифт !!!!
DJGorgio-Astor
27.02.06
19:36
1. Здравей и добре дошъл!
2. Писането с главни букви не е желано тук.
3. Няма едно хубаво мнение да съм чул до сега за три креатин малатът на ДжК. Вземи си монохидрат, а аз лично ти препоръчвам на Нутрим. Поне си сигурен че няма да има стероиди.
За протеина нищо не мога да кажа, защото не съм пил.
Един път съм ползвал продуктите на тази фирма и повече тази грешка няма да е направя.
За новия креатин нямам преки наблюдениа, но съм пил монохидрат от техния и половината го хвърлих в мивката. Отвратителна работа. Интересното беше,че като престоя малко повече креатина в кутията и някак си се увлажни и почна да мирише супер гадно. Определено неможе да се сравни с този на Скайтек който пия сега.
Монохидрата е най-добрия вид на креатина
това беше доказано в 1 статия ще се опитам да я намеря и да я пост-на, но си спомням че пишеше, че в 1 грам креатин монохидрат се съдържа най-много креатин или нещо от сорта
ок за креатина ми стана ясно да си взема монохидрат и то да не е на JC а относно протеина исках да разбера защото той ми е по-важен иначе доколкото разбрах трябва да си взема на нутрим сурожатка но кажете коя? и има ли я някаде освен вав фирмения магазин и с какво да го комплектовам? в смисал каква друга добавка 6те ми пасне
28.02.06
00:54
[quote author=“SpiRTeR”]Монохидрата е най-добрия вид на креатина
Креатин етил естер е най-добрив вид на креатина .Усвоява се по-бързо,Не задържаш вода,но е по скъп за съжаление.-/Това е последната новост в модифицирането на креатина/.
ясно мерси стигнах до изжода 4е 6те пробвам един месец да сам само на суроватачен протеин после ще решавам с какво да го комбинирам
На нутрим аз лично използвам WPi или Pure Whey Pro това са двете сурватки просто едната е по-скъпа защото е изолат а другата Пюър уей про-то е 85% а за креатина бих ти препоръчал Сайтек или Оптимум заслужават си парите
01.03.06
22:29
[quote author=“SpiRTeR”]Монохидрата е най-добрия вид на креатина
това беше доказано в 1 статия ще се опитам да я намеря и да я пост-на, но си спомням че пишеше, че в 1 грам креатин монохидрат се съдържа най-много креатин или нещо от сорта
Хич не съм съгласен, монохидрата се разгражда до Креатин фосфат, един приател е мн доволен от гейнера и малата на “JC”. Е не знам доколко е вярно това със стероидите в тези продукти, може от това да е. А до креатина, примерно на “GNC” “V12” формулата е в много по чист вариант от монохидрата не задържа вода и с много по-малки дози има същия ефект!!!
аз ползжам креатина на JC НО МОНОХИДРАТ 4ЕРЕН ЕТИКЕТ ЗА КОИТО ТЕ КАЗЖАТ 4Е БИЛ внос и чесно да ви кажа сам доста доволен от него незнам дали е от това което казвате 4е в него може да има стероиди но и да има важен е ефекта според мене:)
02.03.06
19:39
[quote author=“hamsterix”] незнам дали е от това което казвате 4е в него може да има стероиди но и да има важен е ефекта според мене:)
Да бе то здравето е на заден план :wink:
не че е на заден план просто предполагам 4е и да има нешо вярно то дозите са толкова минимални 4е едва ли 6те увредят здравето ми все пак
11.07.07
07:55
абе Хамстер остави ги тея добавки и мини на нещо по хард ;-)
11.07.07
14:00
казано от bodyboy на 11.07.07, 07:55:
абе Хамстер остави ги тея добавки и мини на нещо по хард ;-)
Прави ми впечатление,че ти на всякъде препоръчваш разни по-хард зобове на ората :) Остави ги да тренират натурално.Все пак това е Bodybuilding не bodydestroying ...
П.П Иначе по-темата.Креатина на BioTech е на добра цена и е много добър като качество.Преди година си взех 1 кг монохидрат за 59лв и още имам от него :)
А ОТНОСНО ДРУГИТЕ ПРОДУКТИ НА BIOTECH пробжал ли си ги 6тото им пия еднитехни аминота и се 4удя дали да не им пробвам и суроватките
13.07.07
13:21
Купи си нутримски креатин и протеин. Яж и пий вода и това е.