ЗА СУРОВАТКАТА И КРЕАТИНА НА JC NUTRATION!

27.02.06
19:31

ЗДРАВЕИТЕ БИЛДЕРИ :) ИНТЕРЕСУВА МЕ КАКВО МНЕНИЕ ЩЕ СПОДЕЛИТЕ ОТНОСНО СУРОВАТАЧНИЯ ПРОТЕИН НА JC NUTRITION И ПО-ТОЧНО ULTRAWHEY PRO И НОВИЯ ИМ КРЕАТИН(TRI CREATIN MELATE)ЗА КОИТО КАЗВАТ ЧЕ СЕ ВЗИМАЛ И БЕЗ ЗАРЕЖДАНЕ.ЗАЩОТО САМ РЕШИЛ ДА ГИ ИЗПОЛЗВАМ ТЯХ А НЕ НУТРИМ А НЯМАМ ДОСТАТА4НО СРЕДСТВА ЗА НЕЩО ПО-СКЪПО И СПОРЕД ВАС ДОБРА ЛИ Е ТАКАВА КОМБИНАЦИЯ КАТО СЕ ИМА ВПРЕДВИД 4Е ИСКАМ ДА КА4А МАСА НО 4ИСТА ЗАЩОТО САМ 180СМ 86КГ И ТРЕНИРАМ ОТ 5 МЕСЕЦА.ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОМОЩА!!! 8)

Пиши с нормален шрифт !!!!
DJGorgio-Astor

1. Здравей и добре дошъл!
2. Писането с главни букви не е желано тук.
3. Няма едно хубаво мнение да съм чул до сега за три креатин малатът на ДжК. Вземи си монохидрат, а аз лично ти препоръчвам на Нутрим. Поне си сигурен че няма да има стероиди.

За протеина нищо не мога да кажа, защото не съм пил.

27.02.06
21:44

Един път съм ползвал продуктите на тази фирма и повече тази грешка няма да е направя.
За новия креатин нямам преки наблюдениа, но съм пил монохидрат от техния и половината го хвърлих в мивката. Отвратителна работа. Интересното беше,че като престоя малко повече креатина в кутията и някак си се увлажни и почна да мирише супер гадно. Определено неможе да се сравни с този на Скайтек който пия сега.

27.02.06
21:56

Монохидрата е най-добрия вид на креатина
това беше доказано в 1 статия ще се опитам да я намеря и да я пост-на, но си спомням че пишеше, че в 1 грам креатин монохидрат се съдържа най-много креатин или нещо от сорта

27.02.06
22:28

ок за креатина ми стана  ясно да си взема монохидрат и то да не е на JC а относно протеина исках да разбера защото той ми е по-важен  иначе доколкото разбрах трябва да си взема на нутрим сурожатка но кажете коя? и има ли я някаде освен вав фирмения магазин и с какво да го комплектовам? в смисал каква друга добавка 6те ми пасне

RE

28.02.06
00:54

[quote author=“SpiRTeR”]Монохидрата е най-добрия вид на креатина

Креатин етил естер е най-добрив вид на креатина .Усвоява се по-бързо,Не задържаш вода,но е по скъп за съжаление.-/Това е последната новост в модифицирането на креатина/.

28.02.06
16:16

ясно мерси  стигнах до изжода 4е 6те пробвам един месец да сам само на суроватачен протеин после ще решавам с какво да го комбинирам

28.02.06
20:51

На нутрим аз лично използвам WPi или Pure Whey Pro това са двете сурватки просто едната е по-скъпа защото е изолат а другата Пюър уей про-то е 85% а за креатина бих ти препоръчал Сайтек или Оптимум заслужават си парите

01.03.06
22:29

[quote author=“SpiRTeR”]Монохидрата е най-добрия вид на креатина
това беше доказано в 1 статия ще се опитам да я намеря и да я пост-на, но си спомням че пишеше, че в 1 грам креатин монохидрат се съдържа най-много креатин или нещо от сорта

Хич не съм съгласен, монохидрата се разгражда до Креатин фосфат, един приател е мн доволен от гейнера и малата на “JC”. Е  не знам доколко е вярно това със стероидите в тези продукти, може от това да е. А до креатина, примерно на “GNC” “V12” формулата е в много по чист вариант от монохидрата не задържа вода и с много по-малки дози има същия ефект!!!

02.03.06
19:07

аз ползжам креатина на JC НО МОНОХИДРАТ 4ЕРЕН ЕТИКЕТ ЗА КОИТО ТЕ КАЗЖАТ 4Е БИЛ внос  и чесно да ви кажа сам доста доволен от него незнам дали е от това което казвате 4е в него може да има стероиди но и да има  важен е ефекта според мене:)

MU

02.03.06
19:39

[quote author=“hamsterix”] незнам дали е от това което казвате 4е в него може да има стероиди но и да има  важен е ефекта според мене:)

Да бе то здравето е на заден план  :wink:

03.03.06
15:47

не че е на заден план просто  предполагам 4е и да има нешо вярно то дозите са толкова минимални 4е едва ли 6те увредят здравето ми все пак

BO

11.07.07
07:55

абе Хамстер остави ги тея добавки и мини на нещо по хард ;-)

11.07.07
08:48

ПО ХАРД?:) ДОНЕСИ И ЩЕ СИ ПОМИСЛЯ

11.07.07
14:00

казано от bodyboy на 11.07.07, 07:55:

абе Хамстер остави ги тея добавки и мини на нещо по хард ;-)

Прави ми впечатление,че ти на всякъде препоръчваш разни по-хард зобове на ората :) Остави ги да тренират натурално.Все пак това е Bodybuilding не bodydestroying ...

П.П Иначе по-темата.Креатина на BioTech е на добра цена и е много добър като качество.Преди година си взех 1 кг монохидрат за 59лв и още имам от него :)

12.07.07
09:48

А ОТНОСНО ДРУГИТЕ ПРОДУКТИ НА BIOTECH пробжал ли си ги  6тото им пия еднитехни аминота и се 4удя дали да  не им пробвам и  суроватките

ИВ

13.07.07
13:21

Купи си нутримски креатин и протеин. Яж и пий вода и това е.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1