Избор на протеин

14.07.17
13:37

Здравейте колеги , въпроса ми е следния ,тъй като лятото работя на няколко места и нямам мн свободно време да спортувам към средата на август ще се освободя и ще имам време за фитнес и лостове .Исках да си купя някакъв протеин но не знам точно какъв .Четох за различните сурватъчни млечни соеви изолати и тн и до колкото рязбрах ми трябва сурватъчен .Целта ми е покачване на сила и издръжливост и покачване на мускулна маса (качването на мускулна маса не е особен фактор и искам повечко сила ) занимавал съм се с фитнес и други спортове не съм новобранка но не съм взимал нищо до сега и не съм в час с тези неща . Ще съм благодарен на всички ако може да ми обясните кой протеин който предложите за какво е и цената му .Мерси предварително

KD

14.07.17
14:33

Аз лично бих ти препоръчал Pure Whey или матрицата на Whey. Не са толкова скъпи и доста ще ти помогнат според мен. Можеш да си купиш и Whey Isolate, ако искаш  от 30 грама прах да има 27-28 грама протеин вътре, но е малко по-скъпичък. На мен лично ми помагат доста. Взимам ги постоянно от Healthstore с намаления и то добри. Излизат ми около 41-48 лева на 909 грама протеин на прах.

14.07.17
14:57

казано от Konstantin Delchev на 14.07.17, 14:33:

Излизат ми около 41-48 лева на 909 грама протеин на прах.

Това е безумно скъпо, освен това изолатът има повече минуси, отколкото плюсове (не само цената).

Мнението беше редактирано от Станимир на 14.07.17 16:42.

15.07.17
13:33

Не очаквай покачване на силата или мускулна маса от протеин на прах. Пудрата не е по-добра от храната.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1