ВМ-НВД

18.07.17
11:18

Здравейте ! От край време чета във форума и най-накрая реших да си направя профил, за да добавя тази тема... На 16 години съм,висока съм 170см и тежа 50кг. От средата на май месец започнах да се храня основно с храни, присъщи за ВМ-НВД ( без да осъзнавам, че изобщо има такава диета ) Ограничих въглехидратите до минимум и до сега съм отслабнала с 4 килограма. Първоначално всички ми казваха, че съм прекалено слаба и че трябва да кача килограми, но аз не им обръщах внимание и продължавах да правя каквото си знам... Но от около 2-3 седмици започнах да изпитвам постоянна умора,отпадналост и нямам почти никакво желание за каквато и да е активност ( дори вече едвам ходя на тренировки ) Въпросът ми към вас е какво да направя, за да не чувствам тази умора, защото искам да си тренирам както преди - изпълнена с енергия и без излишни килограми... Благодаря предварително !! 🙂

Carbohydrate

18.07.17
11:22

знаеш сама отговора - увеличи приема на въглехидрати. Сигурно си забравила, че има въглехидрати с нисък ГИ. Без въглехидрати става това, което изпитваш вече....трудно се чувстваш щастлив или изобщо не се чувстваш...по скоро - нещастен))

Dizzy

18.07.17
11:30

Какво щастие, какви въглехидрати с ниско ГИ?!? Момичето е с поднормено тегло, гладува като куче и е на умирачка.
Към пусналата темата - прочети малко материалите за начинаещи във форума, пък дано ти променят малко мисленето - https://www.bb-team.org/znanie

казано от Carbohydrate на 18.07.17, 11:22:

знаеш сама отговора - увеличи приема на въглехидрати. Сигурно си забравила, че има въглехидрати с нисък ГИ. Без въглехидрати става това, което изпитваш вече....трудно се чувстваш щастлив или изобщо не се чувстваш...по скоро - нещастен))

Благодаря за бързия отговор 🙂

Bart Simpson

18.07.17
11:38

казано от Dizzy на 18.07.17, 11:30:

Какво щастие, какви въглехидрати с ниско ГИ?!? Момичето е с поднормено тегло, гладува като куче и е на умирачка.
Към пусналата темата - прочети малко материалите за начинаещи във форума, пък дано ти променят малко мисленето - https://www.bb-team.org/znanie

Днес си яхнала метлата.
,май

Carbohydrate

18.07.17
11:42

казано от Bart Simpson на 18.07.17, 11:38:

Днес си яхнала метлата.
,май

тя не слиза от нея))

Carbohydrate

18.07.17
11:45

къде е написано, че гладува? ...А в статията за кето диетата си написала, че е идеално за сваляне на мазнини без да се гладува...нещо си противоречиш)))

Bart Simpson

18.07.17
11:48

Адаш,аз доколкото разбрах от авторката,тя не иска да сваля вече.
Аз не вярвам,че при тези параметри има вообще някакви мазнини.

Carbohydrate

18.07.17
11:49

казано от Bart Simpson на 18.07.17, 11:48:

Адаш,аз доколкото разбрах от авторката,тя не иска да сваля вече.
Аз не вярвам,че при тези параметри има вообще някакви мазнини.

че какво да има, след като няма мускули? няма въглехидрати - няма мускули - няма отслабване( активно намаляване на мастните депа, мазнините)

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 18.07.17 11:50.

Bart Simpson

18.07.17
11:51

Аз категорично съм съгласен с теб в случея,че и трябват въглехидрати.

казано от Carbohydrate на 18.07.17, 11:45:

къде е написано, че гладува? ...А в статията за кето диетата си написала, че е идеално за сваляне на мазнини без да се гладува...нещо си противоречиш)))

Да, аз наистина не гладувам, проблема единствено е постоянната отпадналост и умората от най-малкото ( например да изкача 10 стъпала 😄 )

казано от Carbohydrate на 18.07.17, 11:45:

Да, аз наистина не гладувам, проблема единствено е постоянната отпадналост и умората от най-малкото ( например да изкача 10 стъпала 😄 )

Carbohydrate

18.07.17
12:26

както написах, въглехидрати ти липсват, но ще трябва да намалиш мазнините!

казано от Ивана Петрова на 18.07.17, 12:21:

Да, аз наистина не гладувам, проблема единствено е постоянната отпадналост и умората от най-малкото...

Това, че не усещаш чувство за глад все още не значи, че храната, която приемаш, е достатъчна. Умората е чудесно потвърждение на това твърдение.

Carbohydrate

18.07.17
12:31

казано от Кольо Пияндето на 18.07.17, 12:28:

казано от Ивана Петрова на 18.07.17, 12:21:

Да, аз наистина не гладувам, проблема единствено е постоянната отпадналост и умората от най-малкото...

Това, че не усещаш чувство за глад все още не значи, че храната, която приемаш, е достатъчна. Умората е чудесно потвърждение на това твърдение.

как тогава ще коментираш тези, които по цял ден ядад какво ли не и пак се чувстват уморени, като изкачат 10 стъпала или от просто да станат от стола и веднага се чувстват уморени

Здравей!

Би ли описала 2-3 примерни дни с обичайното си меню?

Иначе съветът ми е да увеличиш калорийния прием и да качиш тегло, но вероятно до този извод си стигнала и сама.

казано от Вероника Налбатска на 18.07.17, 16:43:

Здравей!

Иначе съветът ми е да увеличиш калорийния прием и да качиш тегло, но вероятно до този извод си стигнала и сама.

Закуската ми е към 7:30 - овесени ядки с прясно мляко
Тренировка
След тренировка (към  11) изяждам няколко яйчни белтъка
Обяд - пилешко филе/пъстърва/риба тон + зелена салата/салата от домати и краставици (овкусявам я със зехтин)
Следобедна закуска - най-често ядки,около 30-40гр не повече (бадем/кашу)
Вечеря - като обяда

Ии това е всеки ден просто комбинацията на вечерята и обяда е различна, а другите хранения са си същите

//Благодаря за мнението 🙂\\

Carbohydrate

18.07.17
18:04

казано от Ивана Петрова на 18.07.17, 17:15:

Здравей!

Тренировка
След тренировка (към  11) изяждам няколко яйчни белтъка + малко пълнозърнести макарони;спагети;ориз
Обяд - пилешко филе/пъстърва/риба тон + зелена салата/салата от домати и краставици (овкусявам я със зехтин)+ малко пълнозърнести макарони;ориз
1 След обедна закуска - ябълка +овесени трици
2 Следобедна закуска - най-често ядки,около 30-40гр не повече (бадем/кашу) или 1 ябълка с шепа овесени ядки (трици)
Вечеря - като обяда

Ии това е всеки ден просто комбинацията на вечерята и обяда е различна, а другите хранения са си същите

//Благодаря за мнението \\

казано от Carbohydrate на 18.07.17, 18:04:

казано от Ивана Петрова на 18.07.17, 17:15:

Здравей!

Тренировка
След тренировка (към  11) изяждам няколко яйчни белтъка + малко пълнозърнести макарони;спагети;ориз
Обяд - пилешко филе/пъстърва/риба тон + зелена салата/салата от домати и краставици (овкусявам я със зехтин)+ малко пълнозърнести макарони;ориз
1 След обедна закуска - ябълка +овесени трици
2 Следобедна закуска - най-често ядки,около 30-40гр не повече (бадем/кашу) или 1 ябълка с шепа овесени ядки (трици)
Вечеря - като обяда

//Благодаря за мнението \\

Благодаря 🙂

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1