Моля,помощ./раце-растеж/

28.02.06
12:56

здравейте
имам “малък”проблем
значи искам ръцете ми да почнат да растат по бързо тренирам от близо 4-5 месеца и нямам много голям ефект откъм ръце
тренирам по 4 пъти в седмицата като понеделник-гърди,корем;вторник-гръб’четвъртък-рамо и крака;петък бицепс трицепс корем!
да но с тази програма нещо рацете не вървят и реших да ги играя 2 пъти седмично но се получава нешо мн зле-понеделник ръце+корем
вторник-гърди крака четвъртък-гръб и рамо;петък ръце+корем
пробвах с  тази програма но нещо не се получава напро няма сила да вървя след вторник и четвъртък
моля ако някой има предложение за програм да пише!

28.02.06
13:11

с този стаж два пъти в седмицата ръце са много :!: Пренатоварваш. Един път е достатъчно, яж си, почивай, тренирай. Резултатите сами ще дойдат. Не бързай да станеш голям

EM

28.02.06
13:31

В началото наблегни на базови упражнения - клек, мъртва тяга, лежанка и т.н.Повече почивка и здрава храна.
Предполагам, че си ектоморфен тип, така че когато една група не ти върви, не увеличавай тренировката.
Трябва да търсиш цялостно развитие на тялото, а прогресът при ръцете ще дойде с времето.
По нататък може да започнеш супер-серии бицепс-трицепс, но още ти е рано.

Успех!

28.02.06
20:28

ами и аз незнам...питах няколко инструктора и ми казаха че това наистина е за по напреднали но все пак мисля да опитам 1 месец с различни комбинации ако нищо не стане ще си продължа по старата програма...утре ще пробвам гръб и рамо и ако е поносимо съчетанието вероятно ще остана с новата
10х за отговорите

28.02.06
21:41

не очаквай чудеса за месец, но поне ще усетиш накъде отиват нещата

28.02.06
22:17

[quote author=“electryc”]здравейте
имам “малък”проблем
значи искам ръцете ми да почнат да растат по бързо тренирам от близо 4-5 месеца и нямам много голям ефект откъм ръце
тренирам по 4 пъти в седмицата като понеделник-гърди,корем;вторник-гръб’четвъртък-рамо и крака;петък бицепс трицепс корем!
да но с тази програма нещо рацете не вървят и реших да ги играя 2 пъти седмично но се получава нешо мн зле-понеделник ръце+корем
вторник-гърди крака четвъртък-гръб и рамо;петък ръце+корем
пробвах с  тази програма но нещо не се получава напро няма сила да вървя след вторник и четвъртък
моля ако някой има предложение за програм да пише!

Ние да не сме гадатели :shock: откъде да знаем с колко са ти пораснали ръцете и дали това наистина е малко :?:

SH

01.03.06
21:51

Според мен определено претренираш.Нямаш стажа да ги тренираш 2 пати седмично. Тренирай си ги 1 пат хапвай здраво пак те резултатите ще си дойдат.Може наистина да напишеш колко са ти пораснали да видим. :)

ПО ЗДРАВИ

01.03.06
22:07

При мене ръцете пък растяха по бързо от другите мускули и също не изглежда добре карай си пропорциите щопм се бавят наблягай на тях повече на другите по малко и де гледай на къде отиваш.

01.03.06
22:39

Какво очакваш за този стаж 45 -50 см
Тренирай си редовно , разтежа ще си дойде ,гарантирам ти го
Всеки има МГ които растат повече , други по малко  така е генетично

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1