19.07.17
22:49
Ице, малките са доста яки ;д виж аз по-скоро съм като плужек-ентусиаст. Напъва ми се, ма нистава 😄
20.07.17
00:17
казано от Guy Fawkes на 19.07.17, 22:31:
Стигам от единия, до другия край за около 25 минути, но явно има някаква нова игра, като тази Покемон гоу, ама тоя път е размажи велосипедист.
Аха... : Д
“От всичко на тоя свят най-мразя колоездачите.
Значи, като ги видя с тия педалчета и с тия ръчички, и с тия касчици, направо започва да ми бълбука отвътре, ей така започва да ми бълбука. Иначе, аз защото карам един голям джип и като видя колоездач, директно му се лепя отзад, и го почвам – къси, дълги, къси, дълги, клаксон, селяк, викам му, селяк мръсен, върти педалите по-бързо, ше слеза да те пребия! И оня опитва, опитва, напъва се, ама като натиска газта и да опитва, и да се напъва, все на земята свършва...
А вижте я и каква е самата дума, малoумна – колоездач. Питал съм сто човека в залата, къде блъскам, и всички са съгласни, че трябва да се казва колелоездач, не колоездач. Щото ездачът не язди кол, сещате ли се, язди колело, миндилът му с миндил. Язди го това колело и ми маха такъв с ръчички, че завива. Маха, маха… Какво ми махаш, бе, какво ми махаш? Да не се познаваме, че ми махаш? Да не сме люпили заедно семки в задния двор?
Обаче както ми маха, батенце, аз ей така – хоп, и го побутна с предната броня…
Ама едно поне мога да им призная – падат много атрактивно тия говеда, чукнеш го лекичко, а оня се разхвърчи на всички посоки, спекулантът му долен! И кво ми пада в тия неестествени пози, кво ми се прави на каскадьор, падни като човек, бе – падни, па стани, изтупай се и марш оттук, пoмияр! Обаче не – тия падат все едно си ги хвърлил от балон, бате, краката им на една страна, ръцете им на другата, главите им стърчат отгоре… Аз затова им казах там в районното, дето периодично ме викат, казах им – не зелена България, червена България ще ви направя аз, щото видя ли миндил с колело и директно го прегазвам, и да опитвам, и да не опитвам, просто не мога да се сдържа, това е.
Е, оня ден взимам дъщерята от училище и точно на един светофар се зачудих що я взех, при положение, че нямам дъщеря, и виждам един с колело, ама от тия колела с кош, дето са – а в коша сложил цветенца, бате! Цветенца! Доктор Куин лечителката! И му се разкрещях през прозореца, викам му – абе, ние в град ли живеем или в прерия бе, тъпанар!? Обаче оня въобще не ме чу, щото през цялото време от яд натисках клаксона! А и детето отзад се разрева – искам при мама, искам при мама..., викам – откъде да знам па майка ти коя е... А оня с колелото не спира да е такъв един весел, радостен, усмихнат, като краставичка бодър, като кукуряк си клати главата… Направо, очите ми завряха от яд, честно ви казвам!
И в следващия момент тръгва да завива, батко, вдига си ръчичката кирлива и ми взима предимството! Дали я оставих така тая работа, а? Като го подгоних тоя, газ, газ, газ, няма тревни площи, няма спирки, навсякъде го гоних…, и по тротоарите накрая се качих, обаче го стигнах и като го стигнах директно с вратата – бам, земи тая врата, и му викам – гледай къде караш бе, нeщастник хахаха! А оня вика – сссс аааа, сссссс ааа, и се държи такъв за коляното все едно голямата работа станала, че се изхлузил от колелото… Откъртих му после и звънеца да го дам на детето да млъкне, че не спираше да реве...
То, аз всъщност за това исках да кажа, де – вкъщи е детето, играе си там с някакви бирени бутилки, едно грозничко такова, първи ли, втори ли клас е, не знам, ма може да смята, щото преброи колко колоездачи съм блъснал на път за вкъщи..., така че окей сме с чавето, техните да не се притесняватe.”
20.07.17
07:19
Роньо тва си ти е! 😄
22.07.17
00:58
Поради мощно къркане(Петък е все пак..опростено е.. 😄 ) ще карам по бегла памет:
4/ 2/ 1/ макс с тежест за 2
тяга - 140/ 160/ 180/ 160 - 3 пъти
раменна - 50/ 60/ 60/ 50 - 3 пъти
силово гребане - нямам идея с колко..
кофички - 20кг/ 20кг/ 20кг( слабо)
Пейка-пиянство покрай Марица. Класика.
Ядене - сладоледи, шоколади, баници. Живи и здрави 😄
казано от Guy Fawkes на 22.07.17, 00:58:
Пейка-пиянство покрай Марица. Класика.
Искрено завиждам...толкова такива моменти от студентските години,че и не само)))И всеки път е различно и готино.
Пловдив...китари..
Мнението беше редактирано от nervak на 22.07.17 10:40.
23.07.17
12:21
Леко неделно раздвижване:
20 мин. игра на круша на 80% сила - е така, да й е гадно.
Скачане на въже - дабъли, мабъли, спъвания, шибвания с въже. Пълна програма
Набирания с кофи.
Малко комбинации с партньор.
Сега следва втора тренировка - пране, чистене, миене, готвене.
И ей така неделно..
Мнението беше редактирано от Guy Fawkes на 23.07.17 12:21.
24.07.17
22:04
Баси задухата, майна. Такава жега беше днес, че климатикът се изпоти. Храната беше читава, без джънк. 3 банана, пилешко, картофи, таратор. Те такива зарзавати. Утре обмислям да се нагрухтя със свински уши и домашн торта. Днес от скука взех да чета за туй чудо IIFYM, сметнах си нуждите, разгледах закакво иде реч, ма май ще прекъсна преди да съм започнал 😄 Доста ангажиращо звучи да си броя хапките. Особено със склоността ми инцидеднтно да преяждам с пици и шоколад. Въпреки, че за сега съм се мотивирал да не ям боклуци, ма малко става работата искам ма нямам желание 😄
Тренировката :
4/ 2/ 1/ макс(тежест за 2)
зерчер - 70, 100, 120, 8х100
обръщане от земя - 70, 80, 90, 3х 80
лег - 60
набиране СТ
Зерчерът в комбинация с обръщане от земя е сатанинско. Особено ако трябва и макс да правиш след това..
25.07.17
22:25
Пуу. Уплаши ме този синоптик днекса и изкарах колата, вместо колелото. Страх лозе пази 😄 от последната градушка сменях преден джам на колата, та ме навя мисълта ако ме барне с колелото..ептен ще ми разкраси физиономията. Поръчах си най-накрая протейн. На бълк, бийф протеин изолат 97. Пише, че е много мощен, ма се пени кат сапун. А и набарах 20% отстъпка 😄
Тренировка:
сутринта 150 суинга с двупудовка
вечерта 8 рунда на круша по 3 мин - сравнително интензивни
кофти и коремни
Храната слабо - 3 банана, картофено пюре с варени яйца, картофи със свинско.
Нямам енергия. Дали от недоспиване, малко/ некачествена храна, жега - не знам, но няма сила.
26.07.17
20:11
Тренировка:
4/ 2/ 1/ макс
трап бар - 120/ 150/ 180/ 5 на 150
гребнае трап бар - 70/ 80/ 100/ 5 на 80
тласкане - 60/ 70/ 80/ 4 на 70
Тренировката спря до тук поради независещи от мене обстоятелства 😄
Храната днес беше чук. Яйца по панагюрски 4 броя, 3 банана, свинско с картофи, таратор, 300 грама фурми, 4 кафета. Докат блях в интернетЪ попаднах на каква свирепа конкуреция имаме в битката за женски сърца. Истински титан! -> Големец!
Сутринта в бързането съм забравил да нахраня котката >< Отворила е вратата на стаята ми и се е изпикала на спалния ми чувал. В Неделя ще ходя на палатка. Надерчих я. Сега я чакам да излезне от под дивана и ще я надерча пак. Проклети животни.
Чао.
26.07.17
21:07
казано от Guy Fawkes на 26.07.17, 20:11:
Докат блях в интернетЪ попаднах на каква свирепа конкуреция имаме в битката за женски сърца. Истински титан! -> Големец!
Впечатляващ, наистина : )))
Аха да го питам колко е висок, но видях, че обявата е от миналата година. Досега колко библиотекарки е сменил, ехеее : ))) Нямам шанс...
Мнението беше редактирано от Dizzy на 26.07.17 21:09.
26.07.17
21:22
Не губи надежда..и не пий от мъка! Що контакти е оставил..седни сега, удари една чашка, събери смелост и давай! 😄 Не знам как си се въздържала..та то почти аз не му писах! 😄
28.07.17
20:36
Мил роден език! Единстеният език в който сравнителната степен бие превъзходната!
Страохтно е да е петък 😄 поредният смачкан работен ден, но поне го преглъщаш по-добре като е петък 😄 храната днес.. 5 варени яйца, картофи с бекон и кашкавал, 500 грама солети, 100 грама фурми, 2 пикантни кифтета от била, таратор, 4 кафета. И някаква химикална вода с витамини( па от била).
Тренировката:
4/ 2/ 1/ макс
клек - 100/ 120/ 140/ 5 на 120
обръщане прав - 60/ 70/ 80/ 8 на 70
лег - 70/ 80/ 90/ (8 или 10 на 80)
набиране - СТ/ +20кг/ +20кг
Вчера правих 240 суинга с 32-ката - днес ръцете са доста поуморени. Странна болка в двете рамена.
Имах уговорка за пиене у двора на кварталното училище, ма уви чехълът беше твърде тежък и отпадна. Сега получих друго предложенеи за 1 рок/ пънк тийн заведенеи у центъра( Фабрик), та обмислям варианта да си отрежа главата с 10-на йегермайстера. Ма яко ме мързи..
Ма както започнах.. най ме мързи ама по ми се пие 😄 та.. Наздраве!
28.07.17
20:51
Чакай да те питам преди да си нападнал йегермайстера.... тази схема 4-2-1-макс на кого е? И ми прилича като за маса, познах ли? И как се изчисляват килата дето ги вдигаш-процент от макса?
28.07.17
21:09
Подвизавам се у Храма на Силата, та схемата е на Сашо. Като за маса е - да. След нея рязко ти се допива 😄. Иначе аз съм обикновен човек.. като видя щанга - вдигам я 🙂) не се задълбочавам толкова. Важно е тренировкта да ме размазва 🙂 други цели нямам. Е, и корема ми се ще да махна, ма тирамису> плочки.
Сашо ме докара от 120 до 220 клек в рамките на година, та абсолютно му гласувам доверие от към схеми. Като цяло свалям килограми(интервални са тренировките - през 10 секунди движение), по-издръжлив съм, по-рязък, силата я вдигам бавно, но там ми влияят други фактори( недоспиване, калпава храна, нерви и т.н.).
Килограмите ги нагласям така, че да мога да завърша тренировката, като единицата да ми е пределно гърчеща.
28.07.17
21:13
Абе подозрително позната ми се стори, макар и да не съм правила точно същата, та за това те питах : )
Много поздрави!
02.08.17
21:26
Айде бе, Рязкия. 😄
Тренера кат излезе зад граница и спираш тренировките ли? :>
...Нагласял килограмите... ха-ха.. Нагласят ти ги така, че да не моиш ги дигна сам, че иначе ще те е срам. 😄
Мнението беше редактирано от Gogo на 02.08.17 21:31.
08.08.17
22:49
Тоз Илиян e ебаси мощният ве!
Ай пиши ве, ко се скатаваш ?! 😄
09.08.17
14:26
АХахахаха дае.ба щом жените се подиграват с мене вече..работата е закъсала 😄
Изкарах 5-6 дена по Черноморието, смея да кажа, че съм приятно впечатлен. На фона на заформилата се дискусия ол инклузив - оф инклузив, те преживях съвсем нов експириънс. Бех на къмпинг на каравана. Абсолютно не знам как склоних, тъй като съм супер принцеса и абсолютно си изисквам елементарни санитарни условия ;Д ма на.
На 3 км. преди Лозенец - къмпинг Юг. Много приятно местенце. Свободни, необременени хора и трагични кенефи. 3 кенефа разделени с по 1 парче кнауф..кат седнеш да кеглиш и колената ти се допират с тези на съседа. Абсолютна диващина, но като цяло страхотно преживяване. Позволяват да се ходи с кучета, което страхотен +.
След това се пуснахме към Созопол - фраш с коли, липса на паркинг места, скъпо, гнусно.
Храната беше предимно сладоледи, пици, тук там салати. И алкохол. Почти съм убеден че калориите от алкохол и храна са ми равни 😄
Предходните 2 дни тренировките бяха по-слаби от обичайно слабите ми тренировки. Днес ще се даде зор.
Тренировка вчера :
150 суинга
20 мин ляв и десен прав на круша.
20 мин скачане на вЪже.
11.08.17
22:30
Петъчно - моШно.
Е пукнах се да ям днеска. Храната - 5 банана, чабата с масло и маслини, свински джолан с картофи, пилешка пържола, пакет бисквити, кадаиф, 4 кюфтета с таратор.
Днеска бях извънредно мотивиран за тренировката. Имахме мини чалъндж с един убавец, кат разбира се загубилия черпи другия пиене. Заявих му, че ще го затвора -1мин на всяка врътка и ще съм + 10 кила на всяко движение 😄 . Е, ската и не ме черпи 😄
4/ 2/ 1/ макс с тежест за 2
зерчер - 90/ 120/ 140/ 4х120
обръщане - 70/ 80/ 100/ 5х80
лег - 70/ 80/ 100/ 6х80
набиране 4/ 2/ 1 ст
малко изхвърляне с 50кг.
Почти не почивах през цялата тренировка. От движение на движение. Измъчения поглед на хайвана подейства много мотивиращо 😄 Хубава тренировка.
П.С. Клекът ми е сравнително ок, ще му дам шанс на тягата да блесне 😄
П.С.2 Чакам си узото.
15.08.17
00:01
Туй българинът все намира повод да почерпи и да пийне дае.а.. Е ся ударихме по 2 ракии за първа заплата на прЕател.. и смътно ще описвам деня 😄
Храната чук! 3 банана, ориз с телешко, половин бисквитена торта, салата с морков и цвекло, мусака, сладолед, доза протейн. Килограмите вече са 89-90.
Тренировката и тя чук 😄: Д
4/ 2/ 1/ макс
трап бар - 150/ 170/ 200/ 7х 170. Направо омрех тука..
гребане - 70/ 90/ 100
тласкане - 70/ 80/ 80
лежанка
въртене диск - 20кг
От доста отдавна не се бях напъвал толкова. За момент май душата ми напусна тялото на някое от повторенията. Гърбът ме позаболя, но да се надявам, че е временно. Ултра крив съм 😄 някъде има и клипче, ма ме мързи да качвам.
Със здраве.
17.08.17
11:41
Яко Онижение. След великия напън на трап бара предната тренировка, вчера всичко беше леш. Яка мускулна, яка умора, яка скованост. Опитах да загрея - нищо. Направих 4ките клек на 90, 2 ките на 120, единиците на 150. Две единици с родилни мъки и другите 2 ме затиснаха. Женска жена. Напих се от мъка. После се наядох с джънк за дет се напих. И те така 😄 Малко обръщания, лежанка и у дома. Дано утре е по-добре тренировката.
18.08.17
13:47
Една тренировка да направиш горе-долу както е протокола и умря, смятай какви сте потки и скатавки.
19.08.17
09:24
казано от James Hinks на 18.08.17, 13:47:
Една тренировка да направиш горе-долу както е протокола и умря, смятай какви сте потки и скатавки.
Тренер, не сме всичките като Илиян. Има и сериозни атлети в Анимал Джим-ата!!
11.09.17
09:13
Илиянееееееееееее, ааааре пиши ве 😄
21.11.17
20:57
Мамин сладък 😄
Той ще си обяснява после 😄 😄 😄
21.11.17
22:28
Тъй кат съм кроманьонец и не знам как се качват клипчета, верният минион го свърши 😄 За втори път изхвърлям с подклек. Поизхвърлях днеска 1 час, стигнах до 65 кг., и таман да си ходя - влезна една нинджа, та я помолих да ме снима, ама на края вече ми изпускаше всичко, та яко залитах. Първите пъти се получиха доста по-добре, но на края вече се поуморих и замазах яко. Оставям го тука за по-нататък, ако успея да оправя техниката, та да съпоставям.
22.11.17
01:55
: Д
Ох..
Само Ботев!
Този клин, от Лидл ли го взе? : ДДДД
Дисковете ли са криви, лостът ли е гърджав... Гледам и конструктор сте си взели... : Д
Пак добре, че са наколенките да те пазят от травми. : Д
Горно трико не продаваха с дълъг ръкав за под тениската.., или само за краката, че са много космати? Уж много студено било, ма с къси гащи. Де*ба и модата.. :>>>>
- Колго е 15+15?
- 30!
- Ен, 40!
- Е, 100 тей?
- Лостът е 10! :”Д
Мнението беше редактирано от gggddd на 22.11.17 02:42.
23.11.17
13:03
казано от Guy Fawkes на 21.11.17, 22:28:
За втори път изхвърлям с подклек.
По-скоро с разножка.
03.05.18
21:44
И ето нова година - ново попълване 😄 Време е да си впиша тазгодишните експериметни 🙂
Доста намалих щангите, като на този етап тренриам Бразилско Жиу Житцу. Старая се поне 2 пъти в седмциата да посещавам тренировките, които са доста уморителни и 2 пъти да правя щанги, като правя повече изхвърляне/ клек/ скоци/ обръщане. Тежестите са малки, но от сърце. Ежедневно се придвижвам с колело, което автоматично вкарва 20км. въртене в уравнениео.
Другата новост - след куп диети, режими, безразборно тъпчене и пиене, в момента сериозно подходих към Кетогенна диета. Ще опиша храни, макроси, опасения и терзания, като ако някой я е правил - може да коментира на воля 🙂
Свалих си някакво модерно приложение за телефон - My fitnes pal, което не знам до колко е акуратно, но по него си водя сметките. Зададеният калориен прием - 2000ккал, като виждам доста зор да го изпълня. Въртя се около 1800ккал. средно. Започнах режима преди 12 дена, като го започнах доста хаотично. Храните, на които наблягам - яйца, ядки, мръвки, зеленчуци, кокосово масло и зехтин. Първите 2 дена пиех кафе “лате” без захар, като първият ми ден( най-лошият) беше с 20% въглехидрати, 62% мазнини, 18%протеин. Лека полека взех да нагаждам режима, като следващите резултати бяха 8%въглехидрати, 62%мазнини, 30% протеин. На 6 или 7 ден доста ме заболя бъбрека, както и зверско главоболие. В момента последнтие 4 дена успявам да напасна % до +/ - 1-2%.
Взех да броя всичко до лъжичка и нещата взеха да се нареждат. Днес - 3%в. 72%м. 25%п.
като храната е - черно кафе с лъжица кокосово масло, 2 супени лъжици фъстъчено масло, 4 бъркани яйца със 200 грама сирене, 3 лъжици зехтин, 400 грама пилешко, 9 бразилски ореха, 1 лъжица масло, маруля.
Така. Започнах преди 12 дена на 97кг., в момента съм 94. Като през това време не мога да кажа, че имам редовни тренировки, освен карането на колело. Цялостно до момента - леко dizzy ми е и леко отпаднало. Предходните дни мозъкът ми работеше на -14%, но сега взеха да влизат в ритъм нещата. Лошото, че не пуснах контролни кръвни изследвания, тъй като съм с висок холестерол и кръвно, но на първия месец ще пусна да видим. Приемам от 3.5л. - 5л. вода дневно, като най-лошото..не пия алкохол :(
Очакванията в случая са да махна противния корем. Не знам дали ще е най-ефективният начин да изчистя сланинтие, но ще видим. За сега съм си дал 3 месеца за проба.
Друго интересно, което ми направи впечатление. Диагностицираха ме с някакъв синдорм на раздразнено дебело черво - не мога да пия, да ям пържено, мазно, люто, лук, подправки. Като доста дълго време коремът ми беше леш. Изям ли 1 баничка с айрян - после директно в читалнята( кенефа, бе). Сега на пук на цялата мазнотия - дали заради алкохол/ подправки, стомахът е добре. За сега.
Толкова за сега.
Мнението беше редактирано от Guy Fawkes на 03.05.18 21:46.
Така отгоре отгоре погледнато си тръгнал по правия път. Недей обаче отивай на крайности, прекалено много неща си променил и да не гръмнеш по някое време. Но да добре е временно да спреш всичките тези храни които са ти докарали проблема, както и алкохола и ще се оправиш. Храненето не го взимай това за манна небесна. Като не прекаляваш с алкохол цигари и лоши храни и махнеш солта и сладкото и също така не прекаляваш с червеното месо нещата ще станат. В момента в който свалиш килограмите и оправиш храненето, както и подобриш аеробния капацитет, кръвното ще ти се оправи, гаранция ти давам.
Нали това от клипа си ти?
Колко пък да си дебел,че чак такива свирепи диети.
Това с холестерола ще е интересно да го споделиш ,поне за мен тъй като и аз съм с висок...7-8…е последно 6,5 заради хаповете.Такава “диета” на мен би ми допаднала доста...ако нещата с холестерола не са драматични.
03.05.18
23:22
Калояне, аз съм по крайностите 🙂 всичко или нищо 😄.
Аз съм на клипа, да. Имам корем, който искам да махна. Иначе останалото е ок. Колкото до холестерола и кръвното, бях отслабнал с 30кг. преди години(72.5кг.) и дори тогава имах кръвно, хоелстерол и малко шкембе 😄. последно беше 7.2.
Мнението беше редактирано от Guy Fawkes на 03.05.18 23:43.
04.05.18
13:07
Ама кажи и как отслабна тогава и какви бяха последствията...
казано от James Hinks на 04.05.18, 13:07:
Ама кажи и как отслабна тогава и какви бяха последствията...
Аз също не исках да му кажа, че и аз съм бил с кръвно и холестерол дори на по малко килограми 🙂 .. много дълго ще стане и ще му наспамя дневника. Самото отслабване не трябва да е самоцел, по важно е самия процес и навиците които трябва да изградиш в този процес и те да ти останат за в бъдеще.
04.05.18
23:11
Дневникът не се плаши от спам, спокойно. Иначе това отслабване, което направих тогава беше меко казано малоумно. Тичах по 10км. през ден, лятото в 37-8 градуса с 2 фланели и суичър, тренриах по 10 пъти на седмица - напълно хаотично. Щанги, тичане, бокс. Ядях единствено и само плодове - портокали, череши и много рядко месо/ яйца. В един кратък момент чувствах, че съм в страхотна форма - правих по 15 рунда бокс без да се задъхам, тичах като кон, имах бързина и т.н. Иии в следващия момент 2 бронхопневмонии, скапана имунна система, боледуване през 2 седмици и тотал щета 🙂
Сега се старая да е по-разумно.