22.02.06
20:20
здравейте,завърнах се :lol: ! начи искам да питам:
1.с кво облекло да тренирам
2.на ква стайна температура горе долу
3.какво да правя за разгрявка и по колко време
4.некви упражнения за заздравяване на китките и намаляване на корема.
а и да не забравите В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ мерси предварително
1. С удобно за теб, широко да не те стяга при нито едно движение и не дебело
2.18-20 градуса по книги, при която се чувстваш добре когато си загрят
3.Правиш малко упражнения за разгрявка с ръце и крака (размахове), след това няколо серии с много леки тежести от групата която ти предстои да тренираш
4.Те ще заздравеят помежду другите упражнения конкретно упражнение с едностранно натоварен дъмбел усукваш китката (въртеливи движения), Корема се сваля с диета стяга се с преси
ok.10x.а някои може ли да ми даде снимки как се праат лицеви опори шот аз ги праа все едно *** земята
23.02.06
20:20
[quote author=“ludacris”]ok.10x.а някои може ли да ми даде снимки как се праат лицеви опори шот аз ги праа все едно *** земята
http://www.bb-team.org/exercise/000412.php
За загрявка може малко кардио 6-7 мин бягане нещо такова за китките освен това,което каза djgorgio-ASTOR също,ако имаш 1 въже 2,5 метра някъде отдолу връзваш диска отгоре лост за дъмбел и навиваш нагоре.
[quote author=“realityman”][quote author=“ludacris”]ok.10x.а някои може ли да ми даде снимки как се праат лицеви опори шот аз ги праа все едно *** земятаhttp://www.bb-team.org/exercise/000412.php
даи по-хубави и повече.при разтвор,как се застава,и в по-близък план,не се вижда хуу тук.
26.02.06
12:28
Аз винаги ,когато ида в зала тренирам всички мускулни групи и не се натоварвам така...как мислите добре ли е да продалжвам така или да смаля тренирофките..сега тренирам за всяка мускулна група 10 серий по 10 пати ...и НЕ вземам никакви добавки Аз сам 15 години и 78кг , стаж-1 месец
Тренираш всички мускулни групи с 10х10 ?!? :shock: колко време ти отнема тренировката 3 часа ? Вземи си харесаи една програма от саита
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]4.Те ще заздравеят помежду другите упражнения конкретно упражнение с едностранно натоварен дъмбел усукваш китката (въртеливи движения), Корема се сваля с диета стяга се с преси
djgorgio-ASTOR аз пак имам въпрос. Това за усукването е добре за китките така ли? Също не съм сигурен че го тълкувам правилно, както например правя полулег с дъмбели и от едната страна слагам 15кг, а от другата 10кг правилно ли съм разбрал?
Под усукване с едностранно натоварен дъмбел се има предвид следното - хващаш един дъмбел, от тези, разглобяемите, и го товариш само от едната страна. Хващаш го за свободния край и започваш да го въртиш в едната или другата посока. Това е упражнение за предмишници.
Петко К ти е отговорил , не си чел внимателно :), наистина е за предмишница но заздравява много китката
26.02.06
21:59
Това упражнение за китките много ми се нрави. Колко серии и по-колко пъти да го правя? Или няма ограничения.
26.02.06
23:23
Ааа. Значи да не се прекалява. Щото като го пробвах е лесно и си рекох че може всеки ден след ставане да го правя.
01.03.06
15:38
Искам да попитам ....хубаво ли е да се тренира всеки ден...?
01.03.06
15:58
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]2-3 серийки 1-2 пъти седмично е добре
djgorgio-ASTOR ти е отговорил.Не е хубаво всеки ден.