Мотивация

09.08.17
01:18

Здравейте Моля някой зя помощ не знам дали тук е мястото,но проблема е по скоро психически.
Така моята история започнах да отслабвам няма да разказвам историята беше и приятно и ни толкова отне време.. Сега не мога да се мотивирам,започнах пак да ям и не се харесвам.въпреки фитнеса бягането дупето ми увисня(незнам защо така) и просто от известно време тръгвам да спортувам но след това пак ям не усещам мотивацията вече спрямо храната може би заради продължителните диети не знам. .

Иван

09.08.17
06:02

Моля те, използвай пунктуация и другите правописни благини - трудно е да се чете на един дъх.

Мотивация!

11.08.17
12:35

Ами честно казано при всеки мотивацията е различна.Много е важно да имаш търпение.А овен това когато тренираш бягаш или дори си взимаш душ можеш да слушаш нещо такова.https://youtu.be/hxqW1Eq0iP4
Мен лично този вид музика ме мотивира до краен предел.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1