12.08.17
17:30
Добър ден на всички.Бих искал да попитам за съвет.Тъй като имам проблем с едното рамо съм решил да не правя рамена гърди и гръб понеже го натоварват или поне аз така усещам.Реших да тренирам ръце 2 пъти седмично.Целта ми е мускулна маса защото немога да спазвам диети и да орелефявам.такава ми е работата че нямам възможност да ям по режим.Какви упражнения и по колко повторения да правя.сега тренирам понеделник бицепс вторник трицепс и предмишница.почивка 2 дена и пак.правя серий 10 8 6 и една до отказ по 3 упражнения за мускулна група.правилбо ли е така.благодаря ви.
12.08.17
20:18
Привет!
Какъв е проблемът с рамото и действаш ли в посока разрешаването му?
13.08.17
22:02
Ами бурсит е проблема и понеже не искам да си бия Дипрофос инжекция се лекувам със скенар терапия и хомеопатия.не ме боли вече но като правя примерно гръб или упражнение което го натоварва не ми е конфортно.въпроса ми беше със тези серий които правя 10 8 6 и до отказ добре ли е за покачване на маса или трябва да са други.
13.08.17
22:07
Като упражнения правя бицепсово сгъване с крив лост.скотово и след това сгъване на бицепс от седеж с дъмпел със завъртане на края на китките .а за трицепс зад врат с гира.кикбек с гира и на кабел натискане надолу.за предмишница свиване с гира от седеж .след това за горна предмишница пак с ръката наобратно и накрая тежест вързана за прав лост и въртене на лоста докато се обере тежеста
13.08.17
23:40
Извинявам се.имам още един въпрос.колко би трябвало да е почивката.между бицепс и пак бицепс в друг ден ми е 2 дена почивката.така е и за трицепса