18.08.17
13:47
Здравейте! Предложете ми какъв сос да си купя, за да овкусявам пилешките гърди при печене на тефлонов тиган. Само с подравки, вече ми омръзна и ще ви бъда много благодарен ако ми дадете някои предложения.
Темата беше редактирана от Joro Petrov на 18.08.17 13:49.
18.08.17
18:32
#1
Здравей!
Не мога да дам предложения за готов сос, защото не ползвам. Склонен ли си сам да си приготвяш?
18.08.17
21:14
#2
Здравей! Честно казано по ще е добре ако е готов, но мога да опитам рецептата ти ако е лесна за приготвяне.
Зехтин, лимон, бира и малко соев сос може да добавиш. Готов сос не е за предпочитане, макар, че гледам са пуснали по магазините за добавки някакви..
19.08.17
14:19
#4
Кисело мляко, заквасена сметана, пресен лук, лимонов сок, черен пипер. Примерно.
19.08.17
22:00
#5
Нещо подобно на Иван бих предложила (и добавила - самардала). 🙂
Пробвай да ги мариноваш преди печене,ако искаш.
Аз вкъщи ги правя с малко лимонов сок,черен пипер,чесън на прах,чаена лъжица зехтин и малко соев сос.
Поне едно денонощие оставям в хладилника и после пека 🙂
Иначе за след печене домашна майонеза с кисело мляко,черен пипер и малко чесън.
19.08.17
23:20
#7
С удоволствие ще опитам рецептите. Благодаря ви, приятели! 🙂