Сос за пилешки гърди

18.08.17
13:47

Здравейте! Предложете ми какъв сос да си купя, за да овкусявам пилешките гърди при печене на тефлонов тиган. Само с подравки, вече ми омръзна и ще ви бъда много благодарен ако ми дадете някои предложения.

Темата беше редактирана от Joro Petrov на 18.08.17 13:49.

Здравей!

Не мога да дам предложения за готов сос, защото не ползвам. Склонен ли си сам да си приготвяш?

18.08.17
21:14

Здравей! Честно казано по ще  е добре ако е готов, но мога да опитам рецептата ти ако е лесна за приготвяне.

19.08.17
13:44

Зехтин, лимон, бира и малко соев сос може да добавиш. Готов сос не е за предпочитане, макар, че гледам са пуснали по магазините за добавки някакви..

Иван

19.08.17
14:19

Кисело мляко, заквасена сметана, пресен лук, лимонов сок, черен пипер. Примерно.

Нещо подобно на Иван бих предложила (и добавила - самардала). 🙂

19.08.17
22:08

Пробвай да ги мариноваш преди печене,ако искаш.
Аз вкъщи ги правя с малко лимонов сок,черен пипер,чесън на прах,чаена лъжица зехтин и малко соев сос.
Поне едно денонощие оставям в хладилника и после пека 🙂

Иначе за след печене домашна майонеза с кисело мляко,черен пипер и малко чесън.

19.08.17
23:20

С удоволствие ще опитам рецептите. Благодаря ви, приятели! 🙂

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1