Виц на деня :)

Прескочи до:
Bart Simpson

08.07.17
02:11

Ако програмистите строяха къщи.....
Ура! Предложиха ни огромен договор за построяването на 12 етажен жилищен блок. У всички има бурен ентусиазъм. Изпихме от радост 2 каси бира.

2.03. На възложителя не му се харесва израза, “когато стане, тогава”. Иска да кажем, конкретни срокове. Идиотът нищо не разбира от високи технологии.

3.03. Обсъждахме сроковете. Изпихме 3 каси бира. Петров казва, че ще стане за 4 месеца. Значи за 8 месеца. В договора записахме 12 месеца, но едва ли ще се оправим за по-малко от 16.

6.03. Петров отиде да върне бутилките.

8.03. Празнуваме 8 март. Във фирмата няма жени, така че никой не ни пречи на празника.

2.04. Петров казва, че трябва да започнем работа. Какво му стана на този човек. Изчистихме строителната площадка и закачихме красиви плакати “Строежът се изпълнява от компания “Allstroy” (www.allstroy.bg)”. С чувство на изпълнен дълг играем “Quake”.

20.04. Дойде възложителят, пита как върви работата. Сложихме го да играе Quake и го оставихме да ни бие всички.

21.04. Обсъждахме проекта. Сидеров предлага панелна архитетура. Петров настоява, че всичко трябва да се строи по стария начин от тухли, а не по ламерски. Най-радикалния проект предложи Алекс. Предлага да построим няколко десетки дървени бараки и да ги съединим с подземни тунели. На Запад било модно. Напомнихме му, че все пак клиента иска 12 етажен блок. Опитахме се да решим въпроса, чрез дуели на Quake. Алекс с неговите дървени бараки, бързо отпадна, но резултата между Сидеров и Петров излезе равен. Решихме всеки да строи по свой план и след това да ги съединим, за да не падне.

30.04. Първият етаж е готов. Показахме го на възложителя. Той се интересува, защо в различните стаи таваните са различно високи, защо от стените падат тухли и защо няма врата а трябва да се влиза през прозореца. Обяснихме му, че това са ограничения на демо-версията. Тръгваме да празнуваме горди от себе си.

10.05. Петров изтрезня първи и дълго псува. Мислехме, че Алекс е изпил всичката бира. Оказа се по лошо. Забравили сме за основите. В проекта са описани, но документацията я четат само идиоти.

11.05. Разрушихме първия етаж. Обидно е.

11.07. Работим. Петров довършва втория етаж, Сидеров - петия. Алекс е направил асансьорната шахта до деветия етаж, но при силен вятър се клати подозрително. Засега сме я подпрели с дървено скеле.

17.07. Алекс прави терасите и покрива. На земята. После ще ги вдигнем с кран.

13.08. На Сидеров не му се засрещат панелите. Дупката е почти метър. Сидеров помоли Петров, но той каза,че има достатъчно работа и изобщо без знание на вътрешната архитектура на панелите нищо не може да се направи.

14.08. Разбихме няколко панела за да може Петров да изучи вътрешната архитектура. Петров псува и казва, че проектантите на панелите са пълни идиоти.

17.08. Петров запуши дупката. Панелите малко се изкривиха, но това е дреболия. Между панелите останаха малки процепи, които Петров залепи с тиксо. Казва, че ще работи стига да не вали дъжд.

1.09. Строителният комбинат пусна нова версия панели, с повишена устойчивост и здравина, с вградени стенни шкафчета. Истината е, по форма и размер не са съвместими със старите и са три пъти по тежки. На каква архитектура разчитат в строителния комбинат?

16.09. Дойде Алекс, пълен с идеи. Предлага да направим всички прозорци в блока със различни размери. Възложителят щял да ги хареса. Казахме му да не се ебава.

2.10. Петров стигна до 5 етаж. Горд е от себе си. Обърнахме му внимание, че стените са под ъгъл 40 градуса. Той псува, вика, каза че сме идиоти и нищо не разбираме. После обеща да помисли.

3.10. Дойде възложителят. Пита защо стената е наклонена под ъгъл 40 градуса. Обяснихме му за кориолисовата сила. Той ни изслуша, после каза, че той от строителство не разбира, но до неговата къща има точно такъв блок и всички стени са прави. После този идиот Алекс се лепна за него и му разказа за изменените прозорци. Възложителят естесвено ги хареса. Мамка му.

4.10. Питаме Алекс, дали ще се наложи да разбием всичко заради неговите прозорци. Уверява ни, че няма нужда - в стандартните панели има недокументирана функция.

5.10. Петров призна, че със стената има проблем. Казва че неправилно сложил, някаква тухла. Но за да разбере коя, трябва да ги провери всички. По-лесно е да направи всичко наново.

6.10. Убеждаваме Петров, че да построи всичко наново няма да му стигне времето. Демострираме му изчисления с калкулатор. Петров псува, вика, каза че калкулатора са го измислили идиоти. После се съгласи, да правим всичко от панели и с мъка отиде да се напие.

8.10. Разбихме тухлената част. Повредихме и част от панелната. Цялата сграда скърца и се клати заплашително. Укрепихме я с дървени подпори и отидохме да играем Quаkе.

17.10. Петров се върна от запоя. Работим.

7.11. Празнуваме 7 ноември - или както се нарича сега? Комунисти във фирмата няма, затова никой не разваля празника.

15.11. Спомнихме си, че крана стига само до 8 етаж. Пратихме Сидеров за нов кран. Играем Quаkе. Алекс победи Петров. Расте нова смяна.

24.11. Върна се Сидеров. Не е намерил кран, но достави ескаватор. Предлага да изкопаем дълбока шахта и да построим блока не на горе, а на долу. Казва, че никъде в договора не пише, че блока трябва да е на повърхността.

25.11. Направихме мозъчна атака за крана. На последната бутилка бира намерихме решение. Зарязваме основното строителство. Ще строим 4 етажен блок. После ще сложим крана на покрива му.

25.12. Празнуваме католическото Рождество. Католици във фирмата няма, затова никой не разваля празника.

14.01. Нищо не помня. Главата ме боли. Коя година сме?

2.02. Най после сме готови със 12-я етаж. Утре ще сложим покрива, който направи Алекс.

3.02. Алекс е идиот. Покрива пада редовно. Засега сме го подпрели с крана. Ще мислим, какво да правим по нататък.

4.02. Алекс казва, че не виновен. Просто 12 етаж на Сидеров е пет метра по-широк и четири метра по-висок от 12 етаж на Петров. Става ясно, че са строили от различни панели. Но Алекс все пак е идиот, защото неговия покрив не става и за двата варианта. Асансьорната шахта също.

5.02. Лепихме, закрепвахме покрива. Петров казва, че ще издържи ако не завали сняг.

7.02. Заваля сняг...

10.02. Направихме покрива от щпертплат и тенекия и боядисахме всичко. Да се надяваме, възложителят няма да забележи.

11.02. Тествахме ансансьора. Спира между етажите, но може да се излезе от кабината. На четните етажи с пълзене, на нечетните с подскачане. Да не забравя да го опиша в документацията.

12.02. И изобщо ансансьора работи много бавно. Петров псува всички идиоти. Казва, че ще започне да го оптимизира.

13.02. Петров оптимизира ансансьора. Той се засили, проби покрива и отлетя в неизвестна посока. Добре, че покривът е от щпертплат и се оправя лесно. Падна и асансьорната шахта. Спомнихме си, че така и сменихме дървените подпори с нещо по-надежно. Нищо. Да се ходи пеша е полезно.

15.02. Започнахме довършителните работи. Някъде постояно изчезват бояджии. Обадихме се да пратят още.

17.02. Изясни се, че заради грешка на Сидеров, вратите на апартаментите от втори до шести етаж, се отварят само отвън. В резултат на това на тези етажи е пълно със заклещени бояджии, които не могат да излязат. Сидеров обеща да я оправи. Засега ги храним през отдушниците.

20.02. Алекс най накрая направи изменящите се прозорци. Тествахме. Изясни се, че при промяна на размера са разбиват стъклата. Освен това се наблюдават и някои странични ефекти. Например от гостната на един апартамент може да се влезе в банята и тоалетната на друг. Освен това постоянно изчезват вратите и падат балконите. Да се жалваме в строителния комбинат е безполезно – ще кажат, че не дават гаранция за недокументирани функции.

21.02. Дойде възложителят. Пита може ли да направим незначителни промени в проекта. И по точно вместо 12 етажен блок да построим няколко десетки дървени бараки и да ги съединим с подземни тунели. Чел, че така било модно на Запад. Неутрализирахме Алекс, още преди да си отвори устата и вежливо и твърдо обяснихме на възложителя, че не е прав.

22.02. Балконите продължават да падат, макар че не пипаме прозорците. Явно е независим бъг. Какъв е късно да търсим, така че махнахме и останалите. Ще опитаме да обясним на възложителя, че сме го направили за оптимизация

23.02. Празнуваме 23 февруари. Военни във фирмата няма, затова никой не ни пречи на празника. Жени също няма затова никой не раздаде подаръци. Обидно е.

25.02. Алекс се опита да довърши изменящите се прозорци. В резултат половината се свиха до нулев размер и не искат да се върнат обратно. Казахме му да не се ебава повече, че ще стане по лошо.

27.02. Спомнихме си, че сме забравили да направим входа. Мислим няма ли да падне блока, ако го пробием сега. Сидеров казва – по-добре да не рискуваме. Петров, го нарече идиот и се съгласи. Да не забравя да опиша в документацията, че влизането през прозореца е особеност на дизайна.

1.03. Как така първи март ?! Откъде?! Вчера беше... Мамка му! Кой да знае, че този смотан февруари е 28 дни. Излиза, че трябва да сме готови вдруги ден, а не след седмица.

2.03. На работа. Работим 24 в денонощие, непробудно.

3.03. Убедихме възложителя, че ни е нужен още един ден за финално тестване. Мдаа, добре поработихме вчера… В крайна сметка не е толкова страшно.Голяма работа, че някои врати са на пода, други на тавана или от 10 етаж водят направо на улицата, че някои апартамените е невъзможно да се достигнат, в други тоалетната е заедно с кухнята, че в половината няма вода, а в останалата ток, че канализацията се излива на шестия етаж и се наложи да направим стълбите между осмия и деветия етаж въжени? НО главното е да - покажем блока на възложителя по правилния маршрут. А да – и да сложим снимки на мястото на изчезналите прозорци...

4.03. Yes! Yes! Направихме го! Отбелязваме предаването на обекта. Пия малко, трябва да успея да изчезна, преди всичко това си е-о майката…

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 08.07.17 02:12.

Bart Simpson

10.07.17
13:03

-Скъпи,една от кокошките нещо се е умърлушила,мисля да я заколя.
-Ами,добре,щом смяташ,че това ще и оправи настроението.

Уилям Шекспир пушел опиум, написа гениални книги. Кърт Кобейн се друсал с хероин, написа невероятни песни. Криско, поне лепило подишай, моля те!

Синът на богаташ си харесал циганка. Бащата хич не одобрил избора, но видял, че детето му страда и пратил сватове да я искат. Татко Манго, обаче, не я дава. Втори път пращат сватове с богати дарове, оня пак се запъва. Тогава една мутра предложила да реши проблема бързо, отива и спуква от бой циганина. Оня реве и се тръшка:
- Давам я, бате, как да не я давам!
- Защо върна два пъти сватовниците тогава? - пита мутрата.
- Не обясняват добре, бате! Ето, ти дойде, обясни ясно и аз - давам...

Dizzy

14.07.17
11:02

Прибрал се един от командировка в Африка и по цял ден ходел угрижен. Колегите му го попитали защо е тъжен.
- Какво да ви разправям? Излязох един ден на разходка и ме подгони един лъв и аз къде, къде да избягам и се качих на една палма. На палмата обаче един разгонен орангутан. Като ме хвана, три дни и три нощи ме люби.
- Е нищо де, не преживявай, не си имал избор, най-важното е, че си жив - казали колегите му
- То пък един живот - аз тука, той там... Нито пише, нито се обажда...

Bart Simpson

14.07.17
15:25

Каква е разликата между слона и масата:
Под масата можеш да се подслониш,
А под слона не можеш да се подмасиш.

18.07.17
09:39

Един отишъл за риба. Цял ден клечал и нищо не хванал. Към края на деня хванал една рибка, но не разбрал че била златната.
Преди да си тръгне пуснал рибката. На път за вкъщи минал през кръчмата понеже бил разочарован от риболова.
Седнал на бара ама нямал пари.
- Ех сега да имаше една ракия да пиина.
Хоп и пред него се показала една ракия.
- Ха! Ех да имаше и една салатка. . .
Хоп, показала е и салатката.
- Мале аз съм бил хванал Златната рибка бе да се еба ва гъза! Ох, ох, ох.

Богата мутра наела зидар да му измаже една ограда на вилата. Като влязъл той у тях и видял за къв палат става въпрос веднага разбрал, че е ударил 6-ца от тотото и поискал 6000 евро за измазването на малката оградка. Мутрата не се пазарил, щото имал много пари, но пък поставил условие, че ако замазката стане крива ще го спука от е*ане. Почнал зидаря, бил велик майстор, но от притеснение за е*ането и вълнение за 6000 евро дето щял да вземе, ръката му треперела и изкривил замазката. Изобщо мутрата не се пазарила дала му парите и викнал двама от охраната си:
– Зимайте го този и го спукайте от еб*не в гората.
Тръгнали с Мерцедеса към гората, а по пътя:
– Моля ви се хора стар човек съм, вече имам три деца ще стана за смях на цяло село.
– Не шефа каза и ще те еб*м.
– Айде бе, хора, ще ви дам 3000 евро, а вие кажете, че сте свършили работата.
– Не шефа каза и ще те е*ем. Думата му е закон.
– Ще ви дам всичките 6000.
– Абе ти не разбра ли? Ще те спукаме от еб*не – шефа каза.
В този момен звъни GSM-а на единия и се чува из цялата кола разярения глас на шефа:
– Връщайте се веднага има един за убиване, не ще да връща парите, да вземете и него към гората.
Минало малко време и зидаря от задната седалка плахо потупал единия по рамото:
– Ей, пичове да не вземе да стане няква грешка после. Аз съм за еб*не.

21.07.17
17:50

Връща се мечото семейство в къщичката си и бащата мечок казва:
- Някой ми е ял от купичката!
Малкото мече и то казва:
- Някой и на мен ми е ял от купичката!
Малката сестричка-мецана и тя:
- И от моята купичка някой е ял!
А майката-мечка завъртяла отчаяно очи и казала:
- Сядайте си на столовете, тъпаци! Още не съм разсипала!

23.07.17
23:52

– Муци, станала съм 120 кила! Мъжът ми не може да ме занесе на ръце до леглото!
– Ми намери си някой нормален мъж бе, муцка! Смени го тоя слабак...

Свети Петър към новопристигналите:
- Здравейте. Това е Раят. Тук няма работа, няма заплати...
- Егати, ние сме във Видин!

Bart Simpson

27.07.17
15:09

В бирата има малко витамини,затова трябва да се пие по много.

27.07.17
15:57

Автентични реплики от една колежка, която отскоро планинарства:

- На поход в планината да те нарекат “коза” си е комплимент!
и
- “Дай да те проверя за кърлежи” си минава за елегантна планинарска свалка.

29.07.17
01:01

Всяка куха лейка иска да е антична делва

Bart Simpson

29.07.17
01:43

Ловец разказва на дружината:
-Ходя из гората и тъкмо ми се бе притъпило вниманието от никаквото движение, пред мен се изправя двуметрова мечка изправена на задни крака.
Зареждам,стрелям и........цък,пушката засече.
Мечката се свлече на четири лапи,наклони глава, изгледа ме от ботушите до шапката и........проговори с човешки глас:
-Сега, ловецо,или ще те е#а или ще те ям.
Напрегнати от разказа,слушателите питат един през друг:
-И какво,какво стана?
-Ааааа,ко стана,изяде мА.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 29.07.17 01:44.

Dizzy

29.07.17
09:52

казано от Dymag на 29.07.17, 01:01:

Всяка куха лейка иска да е антична делва

И аз знам подобен : )

Всеки малък червей иска да е голям дракон.
Китайска поговорка...

02.08.17
09:10

“Наръчник на мъжа готвач”

Вземете от хладилника 10 яйца, оставете седемте здрави на масата, сега изтрийте пода и следващия път бъдете по-внимателни.
Вземете голяма купа, разбийте в ръба яйцата и изсипете тяхното съдържание в купата.
Изчистете масата и столовете от жълтъците, бъдете внимателни.
И така, имаме 5 жълтъка в купата.
Сега вземете миксер, сложете му накрайниците за бъркане и разбийте жълтъците......Нищо, пробвайте пак да поставите накрайниците....Сега разбивайте.
Измийте си лицето, шията, ръцете и гърба, махнете жълтъка от ушите.
И тъй.. сега имаме в купата 2 разбити жълтъка, колкото и са ни необходими за пая.
Сега облепете стените и прозорците на кухнята с вестници, покрийте мебелите с някакви стари тъкани...
Време е да добавим брашното, сипете в чаша 200 грама, изсипете чашата в купата при жълтъците, останалите 800 грама внимателно съберете и върнете в пакета.
След като се убедите, че стените и прозорците са наистина добре облепени, започнете разбиването на сместа.
Вземете душ.
Вземете 4 големи ябълки и остър нож, предварително изтичайте до аптеката за йод, пластир и бинт.
Време е да пристъпим към чистенето на ябълките, обработете палеца с йод и го бинтовайте. Нарежете ябълките на кубчета и помнете, че са ни необходими 2 ябълки, така, че в процеса на приготвянето може да изядете само половината, така че обработете с йод показалеца и средния пръст и ги бинтовайте.
Единствената останала и вече нарязана на ленти ябълка... я прибавете в купата. Останалите ги съберете от земята и ги изхвърлете.
Разбъркайте отново с миксера, измийте хладилника от капките, защото ако засъхнат се мие трудно.
Сега изсипете готовата смес в леко намазана с олио тава и я сложете във фурната.
Почакайте час и ако няма видими промени, включете фурната.
Като се събудите не звънете в пожарната, а отворете прозорците и фурната.
След всичко преживяно идете в близката кръчма.

02.08.17
09:14

😀

02.08.17
14:24

Днес гледах наобратно записа от сватбата.
Беше толкова емоционално!
Свалих пръстена, върнах жената обратно на баща и и си тръгнах от църквата с лунната походка на Майкъл Джексън.

Dizzy

02.08.17
19:17

If you don’t like what you see, change it!

Мотото на Шер....

04.08.17
11:55

Затова до 9 вкъщи

Dizzy

04.08.17
13:53

- Какво да Ви татуираме?
- Ами не знам...
- Трябва да е нещо, което ще харесвате цял живот.
- Тогава татуирай ми бира и пържени картофки.

Честит международен ден на БИРАТА!

04.08.17
15:43

Българинът не питал къде е тоалетната - той решавал къде е!

Dizzy

07.08.17
13:36

.

Dizzy

13.08.17
12:00

Ранна утрин в Добричко кафе:
- Ино кафе.
- Нес ли?
- А нйе ве, утре! Много ясно, чи ‘нес...

Dizzy

13.08.17
12:02

Втори месец ходя на фитнес. Жена ми вече се чувства сигурна с мен. Ако ни нападнат хулигани, мога да направя 30 коремни преси.

Dizzy

13.08.17
12:03

Грък заема мястото си в самолета. След малко до него се
настанява страхотна мадама и той се опитва да подхване разговор.
– Бизнес пътуване или ваканция? – пита гъркът, разтреперан от мерак да я свали.
– Конференция на нимфоманки в Чикаго – изтърсва тя.
Мъжът преглъща от вълнение, невярвайки на късмета си и пита отново:
– А какво е вашето участие на тази конференция?
– Аз съм лектор и използвам опита си, за да разбия някои популярни митове за секса.
– Какви например? – пита гъркът.
– Ами, един от тях е, че афроамериканците са най-надарени, докато истината е, че местните индианци имат най-големи членове. Друг мит е, че французите били най-добрите любовници, докато фактите показват, че това са гърците. Всъщност, извинявайте, не би трябвало да обсъждам тази тема с вас, та ние дори не се познаваме – сепнала се изведнъж жената.
– Винету – протяга ръка гъркът. – Винету Караманис 😄

Bart Simpson

13.08.17
12:20

Двама забрадени с черни гъсти бради в самолет.
Стюардесата отива при тях:
-Да ви предложа питие,господа,
уиски,коняк?
-Не,благодаря,след малко ще караме.

Bart Simpson

13.08.17
12:22

казано от Dizzy на 13.08.17, 12:00:

Ранна утрин в Добричко кафе:
- Ино кафе.
- Нес ли?
- А нйе ве, утре! Много ясно, чи ‘нес...

Пак в Добрич,млад мъж отива на бара и поръчва:
-Петкапочина.
-Моите съболезнования.отвръща бармана.

Dizzy

13.08.17
13:27

Господине,купете цветя на вашата любима!
-Аз си падам по мъже!
-Добре тогава,купете цветя на другия педер@ст!

13.08.17
16:21

Какво е Ултра Веган ?
- Това е човек, който яде само растения, починали от естествена смърт!

Gogo

13.08.17
16:29

Братът вегетарианец на Брус Ли - Броко Ли

14.08.17
13:32

КАК ДА ЖИВЕЕМ ЗДРАВОСЛОВНО
Деси е на 23 години, от София и живее здравословно и екологично. Всяка сутрин, тя става точно в 8 часа и отива да тича в парка. Кросът и продължава около 30 минути – време, в което тя изслушва на айфона си 7 песни - три на Криско, две на Фики Стораро, една на Графа, една на Килата и една на Преслава.
След кроса - Деси се прибира и си взема душ. Температурата на водата трябва да е точно 27.9 градуса, защото ако е по-студена може да настине, а ако е по-топла, е вредно за сърцето.
Деси излиза от банята и обтрива тялото си с кърпа от египетски памук, без изкуствени примеси. Кърпата се пере на 40 градуса, без перилни препарати, за да не предизвика случайно някой обрив.
Идва време за закуска. На нея Деси трябва да изконсумира не повече от 542 калории. Това е половин купичка овесени ядки (но без мляко, защото е вредно), един банан и фреш от портокали, които са раснали в свободни условия, без стрес и са брани от усмихнати, позитивни овощари.
След закуска младата жена започва да се грижи за външния си вид. Кожата й се нуждае от подхранване, но Деси не ползва купешка козметика. Мани ги тия отровни химии! Тя си прави хидратираща маска за лицето от мед и краставица. После маже петите си със свинска мас, а косата си – с жълтък и зехтин. Включва уреда за озониране на въздуха, за да не диша кво да е.
След козметичните процедури Деси отива на фитнес. Там работи за корем, прасци, подмишници и уши. Снима се с телефона си, но без светкавица, защото светкавиците са вредни за мозъка. Качва снимката във фейса. Нека завиждат кокошките!
После идва време за обяд, на който Деси си позволява най много 853 калории. Менюто й включва зелена салата от еко-производител, расла на баир с южно изложение и наторявана с лайна от био-крави, отглеждани от глухонеми говедари, за да не могат да им викат и да ги стресират. След зелената салата Деси изяжда половин сафрид, приготвен на пара. Сафридът е от бангустанско море – най-чистото море, в което е забранено да плават танкери и хора, намазани с плажно масло!
За десерт – две ягоди от Средна гора, набрани от бабичка, която никога не е пила и пушила!
След обяда Деси прави лека разходка за храносмилане и се прибира за следобеден сън. Той е много важен за нервната система и против бръчки. Деси спи на специален матрак, който проветрява тялото, стимулира гръбначния стълб и отваря чакрите. Има и анатомична възглавница, която влияе директно върху мозъчната кора по най-благотворен начин.
Деси не чете книги, защото е вредно за очите. Зрението се изхабява, а тя не иска да сложи очила като някаква си там кукумявка!
След като се е наспала, екологичната жена прави леки упражнения за гъвкавост и отива на антицелулитен масаж!
Не че има целулит, ами ей така – превантивно. След масажа си прави среща с приятелка в мола. Приятелката й пие кафе, а Деси си поръчва фреш от моркови, защото е чувала, че е полезен за черния дроб, щитовидната жлеза и ноктите на краката. Двете момичета злословят по адрес на приятелките си, за да стимулират отделянето на допамин!
После се разхождат и зяпат витрините на мола, за да си осигурят дневната доза ендорфин!
След разходката в мола Деси се обажда на приятеля си Митко. Говорят кратко по телефона, защото Деси е чувала, че мобилните телефони излъчват някакви си свръхвредни вълни, които увреждат мозъка!
Митко е фитнесинструктор, на 31 години, от Добрич. Не пие и не пуши. Взема хранителни добавки и анаболи, ама това не се брои.
Деси отива в квартирата на Митко. Не се целуват, защото в човешката уста има всякакви вредни бактерии и рискът от зараза не е за подценяване. Деси кляка и му прави св**ка, защото е полезна за лицевите й мускули. Кара Митко да свърши върху лицето й, понеже е чувала, че спермата съдържа чудесни хидратиращи и подхранващи кожата съставки.
След любовната среща Деси решава да покара колело. Взема велосипеда си с анатомична седалка, която стимулира седалищните мускули и тазобедрената става и излиза да поджитка по улиците. Велосипедът има специални датчици, които мерят пулса, кръвното налягане, нивото на кислород в кръвта и промените в химическия състав на жлъчния сок.
Загледана в дисплея на здравословния велосипед, Деси не забелязва връхлитащия отляво автомобил. Загива на място!
Единствената утеха на съмишлениците й, които живеят природосъобразно, е, че е убита от хибриден автомобил с изключително ниски нива на въглеродните емисии. Автомобил, който пази екологичния баланс.

Мнението беше редактирано от NightCrawler на 14.08.17 13:35.

Dizzy

14.08.17
17:31

Много е сладка темата с говоренето на меко. Още ме държи : )

“Пичурки с масло” - част от менюто на Русенско заведение.

————-
И за баланс малко шопски...

“Като умрем, искам да стана змия - ем си одим, ем си лежим”

Подпис на един от форума на dir.bg на име Antichrist Superstar по прякор Deathbreath : )))

15.08.17
01:34

- Изневерявала ли е Ева на Адам?
- Не знаем със сигурност, но учените твърдят, че човекът е произлязъл от маймуната ...

Bart Simpson

17.08.17
00:13

Защо Куба няма национален отбор по плуване.......?
Защото, който може да плува отдавна е в Щатите.

21.08.17
16:03

На новодомец му се звъни на вратата. Отваря и гледа един огромен як
мъжага. Оня му вика:
- Здрасти, комшо. Аз да се запознаем, от горния етаж съм...
- Аааа, здравей, здравей...
- ...ида те поканя на купон довечера у нас...
- Какъв купон?
- Ми як. У нас често се правят луди партита - здраво пиене, музики, танци, побоища, секс, страшна работа.
- Ихааа! Ще дойда! Как трябва да се облека?
- Както си искаш, то ще сме си само двамата

21.08.17
16:04

Корабокрушение и на един остров се спасяват петима симпатяги. Островът райски – всичко има, банани, портокали, прекрасно слънце и климат, вода, няма опасни животни. Живеят си те райски, обаче започнало да им се поебава. Хванали една женска горила и хвърлили чоп кой ще я чука първи. Спечелилият ще се качва на горилата и вика:
– Пичове, сложете й онуй чувалче на главата, да не я гледам, че е много грозна и я дръжте за ръцете, да не ме издере!
Готово, турили горилката легнала на гръб, пичовете я държат за ръцете и й турили едно чувалче на главата, да не се смущава ебачът. Горилката въобще не се дърпала, нашият като й го вкарал и започнал настъпателните движения напред-назад, горилката го гепила здраво със краката през кръста и започнала едни врътки на задника като на родео. Пичът отгоре едва се удържа и крещи:
– Сваляйте, сваляйте!
– Да те свалим от горилата ли бе?
– Не бе, свалете чувалчето, искам да си я целувам!

23.08.17
10:35

Мозъкът ми е като кайма - 60% свинщини, 40% говедо...

Bart Simpson

23.08.17
23:53

Влиза един незряящ в магазин с куче водач.
Пристъпва в средата на магазина и започва да върти кучето увесено на каишката над главата си.
Смутени граждани викат управителя,  който бързо осуетява жестокостта на д животното.
-Господине, какво по дяволите правите с кучето си.
-А, разглеждам.............

Bart Simpson

24.08.17
02:42

Можеш да спиш с брюнетка,можеш да спиш и с блондинка.............
Но червенокосата -тя никога няма да те остави да заспиш.......

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1