Болка в кръста и под него.

21.08.17
13:07

Здравейте. Изпитвам болки долу в кръста отдясно, но само когато го разтегна. Седя в изправено положение, изтласквам корема напред и свивам надясно, където са болките. Опитвам упражнения, но не помага. Само да допълня, че мисля, че болката идва или от простуда или от футбол. Благодаря.

Не разбрах въпроса? Искаш да ти се даде диагноза онлайн?

Да.

21.08.17
15:33

казано от Васил Лазаров на 21.08.17, 14:19:

Да.

Хемороиди или вода в капачката - не съм сигурен кое от двете. Може и рак на маточната шийка да е.

П. П. Иди на лекар.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 21.08.17 15:34.

Как ще имам вода в капачката като ме боли кръста само не разбрах?

ДЕ

21.08.17
16:29

казано от Васил Лазаров на 21.08.17, 16:25:

Не си схванал бъзика :-) ..........заради това и накрая ти се казва, да отидеш на лекар. Няма как да ти се даде диагноза онлайн, каквато ти искаш. Колкото и хората да са компетентни и да предполагат от какво може да са болките, все пак си е необходим преглед при специалист.

Bart Simpson

21.08.17
16:36

казано от Васил Лазаров на 21.08.17, 16:25:

Lol lol lol lol.
Странно е че попита за капачката, а не за маточната шийка.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 21.08.17 16:37.

За маточната шийка нямаше и смисъл да питам, защото я няма при мъжете 🙂

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1