Mjölnir.......

Темата е заключена.
Прескочи до:
Bart Simpson

21.08.17
13:49

Много благодаря за мнението, щастлив съм да го чуя.
Най-хубавото е че ми е удобно и не чувствам никакъв дискомфорт.
След като вкарам още малко дълбочина мога ли да хвана нещо по-тежко от 15 кг?

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 21.08.17 13:52.

21.08.17
14:05

Да, но снимай пак.

Bart Simpson

21.08.17
16:48

Бленувам го този качамак от години,  отивам само до една близка козе-ферма за сиренце.Искам всичко да е идеялно.
За първи път имам всичко необходимо.

Bart Simpson

21.08.17
18:40

Навръщане от фермата се видях с “треньора” -кросфит.
Извика ме в новата зала,в която мислех да се преместя......е все аи мислех, че са буци, но тези момчета са на 180 градуса от това, което са хората тук.Това не са атлети а някакви урудливи форми, направо ми стана гнусно.
Оказа се “треньора”-брат на съдържателя на залата.Първо ми поиска някакви откачени пари, второ съм сигурен, че продава някакви незаконни неща, трето вообще май нямаше идея от кросфит и ми предложи бодибилдинг и още нещо.......
Както разбирате няма да ми се получи.
Егати, направо ми стана гадно като влязох в тази зала, по това време де, иначе сутрин когато съм ходил -чисто нова, спретната, чиста, но не бих понесъл такава аудитория.

21.08.17
18:42

казано от Bart Simpson на 21.08.17, 18:40:

Егати, направо ми стана гадно като влязох в тази зала, по това време де, иначе сутрин когато съм ходил -чисто нова, спретната, чиста, но не бих понесъл такава аудитория.

Тренираш си твоята тренировка, гледаш на другата страна и отказваш съвети, когато ти се дават - какво толкова? 🙂

Bart Simpson

21.08.17
18:49

Не знам,  Боби, просто ми е гадно.
Прав си,  че трябва да се абстрахираш от заобикалящата среда, но в старата зала си се чувствам по-спокоен.Хората, които работят там са приятни и винаги отзивчиви.
Ако този “треньор” ме беше спечелил може би щях да обмисля, но уви.
А и хората тук сте ми критерий за атлети и спортисти и на фона на вас тези неприятни хора стават още по-трудно смилаеми.

21.08.17
19:08

казано от Bart Simpson на 21.08.17, 18:49:

А и хората тук сте ми критерий за атлети и спортисти и на фона на вас тези неприятни хора стават още по-трудно смилаеми.

Колко от нас познаваш на живо? 🙂 Откъде знаеш какви маймуняци и дебили сме в реалния свят? 😄

П. П. Говоря за себе си, да не вземе някой да се познае. 😄

Bart Simpson

21.08.17
19:20

Боби, от пет месеца съм тук.
Зад всеки профил, колкото и да е форум това седи по една личност, малко или много се знаем кой-кой е.
А,  че сме маймуни то е ясно, но тук както съм казвал и преди е най- якия информационен концентрат, който съм виждал някога.Толкова знания на едно място.........
Да не говорим, че има имена,  които google ги знае.

ДЕ

21.08.17
19:53

Барт, какви уродливи форми са били тези момчета, дай малко по-подробно.
Какво стана с качамака?

Мнението беше редактирано от Деян на 21.08.17 19:54.

Bart Simpson

21.08.17
20:43

Зглобявам го в момента, но готвя още три неща,защото съпругата ми не яде качамак, синът ми също.
Ами момчета бизони, все едно под потниците имат тенис топки.

ДЕ

21.08.17
20:50

казано от Bart Simpson на 21.08.17, 20:43:

Ами момчета бизони, все едно под потниците имат тенис топки.

Хаха....нещо такова ли:

Bart Simpson

21.08.17
20:53

Това пак има някаква симетрия,  онези са грозни,  бе човек, несиметрични, озлОбени муцуни.
Като на травестит кофти цици ми изглеждат.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 21.08.17 20:55.

Gogo

21.08.17
20:58

Деее*ба киселото грозде деййй*ба... : Д

Bart Simpson

21.08.17
21:14

Ти па,по-добре шкембак пред това.
НЕма как да ти ги снимам да видиш за какво стаа дума.
Ей го на и качамако.

ДЕ

21.08.17
21:16

Иначе Мартин Форд се казва този......207 см. висок, преди това е нямал и 80 кг. Но именно, че е бил страшна хърба като младеж /в нета има инфо/ го мотивира страхотно. В реала иначе го описват като човек с много благ характер.

21.08.17
21:20

Охаааа...
А аз си чакам джолана вече цял час и кусур да стане  и през  15 мин отварям глинения гювеч - умирам от глад.
Не е честно, мр. Симпсън да пускаш такива снимки.
Сега ме караш просълзен да се утеша с бурканчето лешников тахан.

Bart Simpson

21.08.17
21:23

казано от NightCrawler на 21.08.17, 21:20:

Охаш ааа...
А аз си чакам джолана вече цял час и кусур да стане  и през  15 мин отварям глинения гювеч - умирам от глад.
Не е честно, мр. Симпсън да пускаш такива снимки.
Сега ме караш просълзен да се утеша с бурканчето лешников тахан.

Стига, човек, извинявам се, просто така си му се радвам, казвам ти от години го мисля-перфектния качамак.
А тои тип е животно, може ли да се направи такова нещо по честен начин без химия?

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 21.08.17 21:27.

21.08.17
22:13

Бъзикам се, де 🙂
А и вече се наплюсках, една трета ометох и не ми пука за калориите, хахаха.
А оня тип, като го гледам (пак се лигавя, та се изказвам  експертно”, сори), май един аспирин не е взел през живота си! 🙂))

Bart Simpson

21.08.17
22:25

В това тяло се крие животинска сила.
Не разбирам как се постигат подобни размери, но като цяло на мен Скалата ми е любимото тяло.
Не бих искал да имам такова нещо,защото ще пречи на начина ми на живот(не че ако го искам, мога да го постигна де),но на мен ми е любим.
А във връзка със това, което каза, че този тип е много приятна личност, съм чувал, че Скалата е супер готин и чрез неговия успех е уредил живота на всичките си близки.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 21.08.17 22:26.

Bart Simpson

22.08.17
11:50

Гърди:
1.лежанка5#7-60кг
Сателит-abdominal-5#7-60кг
2.железен кръст-5#5-35. кг на страна.
Сателит-навеждане с диск встрани-15кг на страна последователно.
3.набирания1#14
4.кофи+20кг-5,5,5,5,4(тук зле, но ще се получат)
Сателит-казанче5#7-50кг
5.дърпане на скрипец зад врат-5#5-60кг
Сателит-гоблет клек5#10+15кг
6.вдигане на дъмбели от полу-лег5#7-22.5кг в ръка
Сателит-вдигане на крака от вис5#11
7.флайс-5#5-20кг в ръка
Сателит-навеждане с дискове встрани-5#8-15 кг на страна,  последователно.
Момчета и момичета, с храна и баба знае.
Вчера хапнах и днес.......... Детска игра.
Направо не е истина каква разлика.
Всичко си направих чисто и бързо, никакъв чиит.
400 калории каза монитора.
Час и двайсет минути всичко, замислих се дали да не повторя някоя от сериите, но имам задачки за днес.Мисълта ми е че вообще не се изморих.
Днешния клек ми изглежда по-добре.
Преди тренировката разтягах около 10-12 минути, наистина ми олекна около кръста и дори от едно разтягане се почувствах по-мобилен.Започвам да разтягам всяка вечер и сутрин.
Благодаря за съвета.
Ето го и клипа от днешния клек:

Едит:ама сега като гогледам май вдишвам и издишвам в обратен ред.
Как е правилно, кога да вдишвам и кога да издишам?

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 22.08.17 12:12.

Barberian

22.08.17
12:54

Вдишваш дълбоко преди да тръгнеш да клякаш и изпускаш бавно по пътя нагоре.
Изпускането може да е насечено. Незнам дали това е някаква мода или помага, но в залата по щанги всички като тръгнеха нагоре да стават бяха като въздушните спирачки на камион: ” ц-ц-ц-ц” 😄 Според мен, олимпийския шампион който беше на централния подиум кляка така, а другите го имитираха защото е шампион.

Мнението беше редактирано от Barberian на 22.08.17 12:56.

Bart Simpson

22.08.17
12:55

казано от Никой на 22.08.17, 12:54:

Вдишваш дълбоко преди да тръгнеш да клякаш и изпускаш като тръгваш нагоре.
Изпускането може да е насечено. Незнам дали това е някаква мода или помага, но в залата по щанги всички като тръгнеха нагоре да стават бяха като въздушните спирачки на камион: ” ц-ц-ц-ц”

Значи съм го напипал инстинктивно, точно това ми е дишането.

Barberian

22.08.17
12:58

Така като те гледам , ти поемаш докато клякаш. Трябва да напълниш корема и да задържиш. Това помага и да ти е по стегнат кръста по време на клека.

Мнението беше редактирано от Barberian на 22.08.17 12:58.

22.08.17
13:56

Бива, иска още стабилност и сила в пояса, но тя ще дойде с времето.

Bart Simpson

22.08.17
14:02

I’ll do my best.
Ще кача още само пет килограма-20кг  и ще ги задържа в следващите две седмици.
Въпрос-гръбните екстензии ще помогнат ли в усвояването на клека и имат ли общо вообще?

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 22.08.17 14:11.

За усвояването не, но ще укрепят еректорите, което ще е в плюс, когато решиш да сложиш щанга на гърба.

Bart Simpson

22.08.17
20:12

Благодаря.Отдавна ме блазни това упражнение.
Преди няколко месеца го пробвах в няколко серии и ме стегна кръста.
От утре го започвам по малко.

Bart Simpson

22.08.17
21:29

Такаааа,време ли е за паника?
Бицепса спадна на 36-студен.
Мускулна маса ли е или мазно?
Има ли начин да установя?

ДЕ

22.08.17
21:39

Ама и кг. колко са свалените. Също така, по-релефна ли е ръката. Защото ако е, значи е мазно.

Bart Simpson

22.08.17
21:43

Честно да ти кажа като се гледам в огледалото ми се струва доста релефна,на върха на бицепсовата дъга се образува място като ръбче,вената също е налична.
Килограмите от началото на предизвикателството са всъщност само 3 надолу.
Обиколката през корема е осем сантиметра надолу.
Обиколката през гърдите е седем нагоре,а бицепса почти два надолу.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 22.08.17 21:44.

Barberian

22.08.17
21:49

казано от Bart Simpson на 22.08.17, 21:29:

Такаааа,време ли е за паника?
Бицепса спадна на 36-студен.
Мускулна маса ли е или мазно?
Има ли начин да установя?

Ако наистина онези снимки на Зизу са храната ти за 3 дни, какво очакваш? Много хора ти го казаха, че плочките ще са за сметка на бицепса. Боби го обясни най- правилно. Едно е да правиш рекомпозиция едно е да отслабваш. Ти ти просто отслабваш като губиш мазно, но губиш и мускул. Докато ти излязат плочките ще станеш кожа и кости защото рекомпозиция се прави със сериозна диета и тренировъчна програма.
П.п. Като казвам сериозна диета, имам предвид не да гладуваш, а храната ти да е съобразена с тренировъчната програма и целите.

Мнението беше редактирано от Barberian на 22.08.17 21:51.

Bart Simpson

22.08.17
21:52

Добре,разбирам,бях се примирил с това, но пък намаляването на мускулната маса няма ли да е правопропорционално на по-ниските постижения в залата, а аз се чувствам еднакво натоварен от същите тренировки?Дори успявам да кача натоварването тук там.

22.08.17
21:59

Ако ядеш достатъчно протеин и както си тренираш редовно, няма да изгубиш много бицепс, ндей са страхувай. Нали си взе калипер? мериш ли периодично и да записваш? Като си въведеш данните и той калкулатора ти казва колко мускулна и колко мазна маса имаш. Ако не спада мускулната, значи не губиш. Бицепса може да е поспаднал, щото не ти остава време да припомпваш бицагите по толкова колкото преди, щото ся клякаш и правиш някви други упражнения 🙂

Barberian

22.08.17
22:00

Дори да приемем, че губиш само мазно, ръката ти е по малка, и визуално ще изглеждаш по малък. Ти вече изглеждаш по малък, сравнявайки днешния ти клип със снимки от преди.

Bart Simpson

22.08.17
22:03

В това е разковничето,аз нямам желание да изглеждам голям, за сега, а изпънат на струна и да мога да хвърча на работа като 15-годишен.Което впрочем е факт.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 22.08.17 22:03.

Barberian

22.08.17
22:03

казано от Димо на 22.08.17, 21:59:

Ако ядеш достатъчно протеин и както си тренираш редовно, няма да изгубиш много бицепс, ндей са страхувай. Нали си взе калипер? мериш ли периодично и да записваш? Като си въведеш данните и той калкулатора ти казва колко мускулна и колко мазна маса имаш. Ако не спада мускулната, значи не губиш. Бицепса може да е поспаднал, щото не ти остава време да припомпваш бицагите по толкова колкото преди, щото ся клякаш и правиш някви други упражнения

И аз мисля, че повече няма да му падне ръката. Той беше писал, че е дръпнал 2 см, сега ги е изгубил и ръката му се е върнала в нормалното за нея състояние.

Bart Simpson

22.08.17
22:11

Ето актуална снимка от преди малко.
А със потника е от началото на предизвикателството.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 22.08.17 22:13.

Barberian

22.08.17
22:21

казано от Bart Simpson на 22.08.17, 22:11:

Ето актуална снимка от преди малко.
А със потника е от началото на предизвикателството.

Аз не виждам разлика ама и то 2 см разлика в обиколка трудно се виждат. На мен ми изглеждаш по малък от първия клип който качи с кофите, но то е нормално да си по- малък като си по малки килограми🙂

22.08.17
22:29

Баси... Искам да ми изглежда така ръката, пък нека е 36 см :(
Аз на 38.5 см. съм като избягал от санаториум за слаботелесни и ме е срам да нося потници...
Колко си висок, Барт?

Bart Simpson

22.08.17
22:38

180.
Твоета ръка е 38.5???????
На последната снимка в дневника ти, толкова ли ти е ръката?

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 22.08.17 22:42.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1