22.08.17
22:49
Накара ме да се усъмня в себе си, ей! 🙂
Добре де, не е и 5, да речем 38.От събота не съм тренирал, трябва да е както казват “студена”.
Ето снимка в Момента
Леле, извинявай че, започнах нова страница с мой пост :(
Последната снимка в дневника ми е края на юли, но не съм се променил (май).
182 см. съм висок.
Мнението беше редактирано от NightCrawler на 22.08.17 22:53.
22.08.17
22:51
Б#х, изкорках се яко, пак ще подпирам юмрука на брадата-Роден.
Ще трябва пак да премислям нещата.
Дано е само мас.
Вообще не разбирам каква е тая работа с новите атраници, пиши си всеки път когато ти е на сърце, а и не знам да може да предвидиш, че ще започне нова страница.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 22.08.17 22:55.
След коментара ти, реших да видя как се храниш. Явно държиш много голям дефицит в момента. Моят мъж поддържа около 2500-2700 като може и още да яде (не е слаб, 100 кг е, но нямам друго сравнение за мъж как се храни) и често ми казва, че ям колкото него, хаха, а аз му казвам, че не е вярно. Това преди да записвам и да спазвам режими. Благодаря ти коментара в дневника. Успех с твоето предизвикателство.
22.08.17
22:58
Ми имаше едно момиче, Дизи (която май не влиза много напоследък) и беше споменала, че внимавала и брояла коментари, за да не започва чужди страници тя. А аз не знам дори след кой коментар се започва нова страница, неволно е. Но се радвам че не те е издразнило!
22.08.17
23:00
Ми имаше едно момиче, Дизи (която май не влиза много напоследък) и беше споменала, че внимавала и брояла коментари, за да не започва чужди страници тя. А аз не знам дори след кой коментар се започва нова страница, неволно е. Но се радвам че не те е издразнило!
Брат,аз не знам правилата(не писаните, че и писаните) на форум-общуването, за мен тези неща не значат нищо.Затова може би и успявам да подразня други хора.
Зизу, в 70% от дните не прехвърлям 1300 калории, а в другите 30-не прескачам 1700- като въглехидрата ми е никога повече от 10%-да не кажа и надолу.
22.08.17
23:04
Дизи, за мое огромно съжаление сси деактивора акаунта.Дано се върне.
22.08.17
23:10
Дизи, за мое огромно съжаление сси деактивора акаунта.Дано се върне.
Съжалявам за което, но съм пропуснал това за нея.
Дано причината не е някаква неприятна, а просто е решила да си отдъхне от социалните мрежи.На мен например ми е вече все едно, че нямам фейсбук от три месеца.
Зизу, в 70% от дните не прехвърлям 1300 калории, а в другите 30-не прескачам 1700- като въглехидрата ми е никога повече от 10%-да не кажа и надолу.
Това от години ли го спазваш или сега заради целите? Ще ми е интересно да кажеш, ако желаеш да отговориш, разбира се.
Аз не мога да си представя още много време да съм ограничила калориите. Искам и ми се вижда нормално да приемам 1500-1600 калории. И ако съм здрава, това да не води до напълняване.
22.08.17
23:47
А не е от години.
Преди бях на зърнена диета-ядях каквото и колко зърна.
Имах период, в който бях 105кг.
Започнах ограничаване на храната от както започнах да чета тук-има-няма пет месеца, а драстичните мерки започнаха със съревнованието.
Когато започнах да чета тук бях 92. Кг
Чувствам се идеално здрав(да чукам на дърво)не съм гладен, не съм депресиран.
Много ми е добро така.
Едит:само малко се изкорках за бицепса.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 22.08.17 23:58.
23.08.17
01:01
...само малко се изкорках за бицепса.
Аз пак не вдявам какво толкова се изкорка за бицепса?
Нали сваляш?
23.08.17
01:06
Ем чи... до скоро се кефеше, че вади плочки, а ръките растат. И са бам! Нормално е да изпаднеш в депресия, като вземе да ти спада... : Д
От 42 на 39 свалих бицепс наред с 15-20 кила, силата не ми е намаляла даже напротив, предполагам значи и мускулите не са ми намалели. Мерѝ се с калипера.
23.08.17
01:14
Чак пък депресия.
Двуяко говориш, Гог.....lol.
Просто ще си пия малко пудра и ще натисна за бицепсите.
23.08.17
01:15
От 42 на 39 свалих бицепс наред с 15-20 кила, силата не ми е намаляла даже напротив, предполагам значи и мускулите не са ми намалели. Мерѝ се с калипера.
Това наблюдение описах и аз, че силата си ми е съща, че и нагоре.
Ще вкарам калипера в действие от утре, ежедневно и ще записвам.
23.08.17
09:28
Чак пък депресия.
Просто ще си пия малко пудра и ще натисна за бицепсите.
Ти започна като децата тука дето питат колко ще им пораснат мускулите от протеина. Каквото и да пиеш, ако си в такъв зверски дефицит не можеш да спасиш мускула. Твоето окб би трябвало да е 2500 поне, а ти приемаш 1300. Това е 50% дефицит, при препоръчителни макс 20%. Колкото и да вдигаш за бицепс от тук нататък, мускул се прави с храна и с калориен излишък, а ти си в зверски дефицит. Пак ще припомня думите на Боби. Майсторлъка е да направиш плочки, като запазиш мускула - рекомпозиция. И така като гледам, неговите изчисления които той направи ще излязат почти верни. Той мисля, че каза, че ще извадиш плочки на 70 кила, аз мисля, че ще имаш хубава преса на 75. Но вече като си почти на финала, изчисленията са по лесни🙂
Като имате бицари,има какво да спасявате...аз например нямам тези проблеми.
23.08.17
11:25
Като имате бицари,има какво да спасявате...аз например нямам тези проблеми.
Доообре.lol.
23.08.17
11:27
Чак пък депресия.
Просто ще си пия малко пудра и ще натисна за бицепсите.Ти започна като децата тука дето питат колко ще им пораснат мускулите от протеина. Каквото и да пиеш, ако си в такъв зверски дефицит не можеш да спасиш мускула. Твоето окб би трябвало да е 2500 поне, а ти приемаш 1300. Това е 50% дефицит, при препоръчителни макс 20%. Колкото и да вдигаш за бицепс от тук нататък, мускул се прави с храна и с калориен излишък, а ти си в зверски дефицит. Пак ще припомня думите на Боби. Майсторлъка е да направиш плочки, като запазиш мускула - рекомпозиция. И така като гледам, неговите изчисления които той направи ще излязат почти верни. Той мисля, че каза, че ще извадиш плочки на 70 кила, аз мисля, че ще имаш хубава преса на 75. Но вече като си почти на финала, изчисленията са по лесни
Ама майсторлък се прави от майстори,аз съм............. знаеш.
Както каза ще науча доста от това предизвикателство, така и става.
23.08.17
11:38
Барт, а общо колко кила си свалил от старта на предизвикателството?
Аз продължавам да съм против “твърдите сметки” с тия дефицити, окб-та и прочие. Защото, ти хубаво смяташ на входа храната, обаче от там какво, колко, как се усвоява и какви компенсаторни механизми използва организма за да се адаптира е толкова индивидуално че почти обезсмисля цялата математика.
23.08.17
12:10
Барт, а общо колко кила си свалил от старта на предизвикателството?
10-11 кг.
Аааааа, сори, ман излъгах.
От началото на предизвикателството едва 3 кг.
Общо 10-11 са от както започнах с фитнеса преди около 5 месеца.
Грешно прочетох въпроса.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 23.08.17 12:19.
23.08.17
12:11
Аз продължавам да съм против “твърдите сметки” с тия дефицити, окб-та и прочие. Защото, ти хубаво смяташ на входа храната, обаче от там какво, колко, как се усвоява и какви компенсаторни механизми използва организма за да се адаптира е толкова индивидуално че почти обезсмисля цялата математика.
Съгласен съм, само коментираме резултати.
24.08.17
12:20
За краката бях днес:
1.Повдигане на прасци от стоеж5#10+50кг
Сателит-abdominal5#7-55кг
2.leg extention-5#10-65кг
Сателит-гръбни екстензии5#10+0кг
3.Гоблет клек-5#10+20кг
Сателит-казанче-5#7-50кг
4.повдигане на прасци5#10+50кг
Сателит-навеждане в страни с диск5#8-15кг на страна последователно.
5.leg curl-5#10-50кг(много го мразя това)
Сателит-повдигане на крака от вис5#11+0кг
6.гоблет клек-5#10+20кг
Саъелит-усукване с щанга5#7-15кг на всяка страна на щангата.
Малко под 400 калории.
Ходих пеша за да мога да си прибера колата от сервиз и когато отидох я заварих разпарчетосана и ми се обясни, че тр да платя още не знам си колко пари.
Хубавото е че пак ще ходя на работа с колата на съпругата ми-рядко се добирам до нея.
Иначе тренировката задоволителна и изпотяваща.
Килограми -81.8-почти минимума, който имах преди отпуската от 81.4кг
Диз,ако четеш,ай връщай се вече..........
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 24.08.17 12:43.
24.08.17
12:50
От известно време се каня да те питам, това “abdominal5#7-55кг” значи ли, че правиш коремни преси с 55 кг+???
24.08.17
12:52
Не,машина е.
24.08.17
18:32
Как да натоваря прасците повече, защото нито излизат нито мускулна треска мога да им докарам.
Повече повторения от това, което правя или по-тежко да държа.
Нито от клека успявам да ги натегна достатъчно, вероятно греша все още с него, нито от повдигане на прасци.
На ден общо сигурно правя 1000 повдигания извън залата.
Стоя ли прав-припомпвам.
Дори когато си мия зъбите правя по сто, сутрин и вечер.
Някакви насоки?
Не се престаравай...точно днес едни физиотерапевти коментираха скъсан прасец-от народни танци!?
24.08.17
19:04
Как да натоваря прасците повече, защото нито излизат нито мускулна треска мога да им докарам.
Нито от клека успявам да ги натегна достатъчно, вероятно греша все още с него, нито от повдигане на прасци.
Стоя ли прав-припомпвам.
Някакви насоки?
тежки до 10-12 повторения с концентриране в най съкратената точка на амплитудата. Повдигаш за прасец и когато си в най-горната амплитуда, опитваш да повдигнеш ОЩЕ повече. Две са упражненията: седнал и прав. Иначе, тежък клек и тяга, правят прасеца по-голям)
24.08.17
20:10
Стоя ли прав-припомпвам.
Някакви насоки?
Ти си ги “изгорил”, бре! 🙂))
24.08.17
20:20
Не се престаравай...точно днес едни физиотерапевти коментираха скъсан прасец-от народни танци!?
Това танците са лудост, истинско натоварване.
24.08.17
20:21
Стоя ли прав-припомпвам.
Някакви насоки?тежки до 10-12 повторения с концентриране в най съкратената точка на амплитудата. Повдигаш за прасец и когато си в най-горната амплитуда, опитваш да повдигнеш ОЩЕ повече. Две са упражненията: седнал и прав. Иначе, тежък клек и тяга, правят прасеца по-голям)
Ще опитам, благодаря, Карб.
24.08.17
20:21
Стоя ли прав-припомпвам.
Някакви насоки?Ти си ги “изгорил”, бре! ))
Не съм, никога не съм имал хубав прасец.
24.08.17
20:28
Като ходих на специалист за лакътя, пациента преди мен имаше някаква контузия на крака, и доктора му каза, че до месец ще е ок и се получи следния диалог.
- А кога ще мога да продължа с народните танци.
- Никога!
- Ама как, аз вече 3 месеца ходя и много ми харесват.
- Ами да се беше сетил на 20 години, не на 40.
🙂 Това е голата истина. Сетихме се на дърти години да играем танци, да бягаме- все опасни дейности ако нямаш опит , а когато е трябвало сме лапали мухите.
Мнението беше редактирано от Barberian на 24.08.17 20:28.
24.08.17
23:06
I do not agree.
Нито сме дърти, нито сега сме се сетили.
25.08.17
08:55
Пак пешак към залата, дано ми се получи с колата днес.
Исках да ви пусна парчето, което слушам, но се оказа, че е забранено тук хахахахаха
Poungent stench иначе.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 25.08.17 10:31.
25.08.17
11:30
Тренировката днес:
Гърди.
1.набирания1#15.
2.лег5#5-65кг
Сателит-abdominal-5#5-60кг.
3.кофи5#10+0кг.
Сателит-навеждане с диск в страни5#8-15кг на страна последователно.
4.Дърпане на скрипец зад врат5#5-60кг
5.Вдигане на дъмбели от полулег-5#7-20кг
Сателит-казанче-5#8-50кг.
6.Железен кръст-5#5-35кг на страна.
Сателит-усукване с щанга-5#7-15кг на всяка страна на щангата.
7.Флайс-5#7-17.5кг в ръка.
Относително леко.
Взех си най-накрая колата.
Не ме ускубаха много.
Килограми81.7кг
Плочките малко по малко се показват, не се чувствам немощен.Не ми е много силата, ама на инат изкарвам всичко.
Бирата-драматично надолу-вчера само две.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 25.08.17 11:44.
25.08.17
12:59
Какви набирания за гърди бре, Барт :-)))))))))) Или просто си се набирал, но основно си правил гърди, та затова така си го написал.
Иначе така както леко ти се подава брадата, ще вземе човек да те обърка с МакГрегър :-)
Мнението беше редактирано от Деян на 25.08.17 12:59.
25.08.17
14:12
Почти на всяка тренировка правя набирания, че гоня бройка.
Няма общо с гърдите.
25.08.17
14:15
Ясно!
Сега чак прочетох малко по-нагоре едно твое редактирано мнение, иначе щях да те питам по-рано. Та гледам, че от как вадиш плочки си свалил само 3 кг., а многото свалени са ти от по-дълъг период. В тази връзка да те питам, спадът общо на 36 см. в обиколката на ръката за какъв период е от тези двата - през цялото това време на сваляне на многото килограми ли е спаднала или само от как започна да работиш за плочките, т.е. от свалените 3 кг. Предполагам е първото?
Мнението беше редактирано от Деян на 25.08.17 14:20.
25.08.17
16:10
Започнах предизвикателството с бицепс 38 и малко, а сега е 36.
За три кила надолу 2 см обиколка май не е на добре.