Me, Myself & Iron

Прескочи до:

17.08.17
20:44

P.H.U.L. Workout
(Power Hypertrophy Upper Lower)
17.08.2017
Upper Hypertrophy - Week 1 Day 3

Incline Barbell Bench Press-1x12, 1x12, 1x8 с 40кг.
Flat Bench Dumbbell Flye-3x12 с 10 кг.
Seated Cable Row-4x12 с 40 кг.
One Arm Dumbbell Row-3x12 с 17.5 кг.
Dumbbell Lateral Raise-3x12 с 5 кг.
Seated Incline Dumbbell Curl-1x12, 1x8, 1x8 с 10 кг.
Cable Tricep Extension-3x12 с 44 кг.

Бележки:
Няма да си кривя душата, напомпването ме кефи - представям си ако беше с по-сериозни килограми.
Хубава тренировчица се получи, доволен съм.
На всичко отгоре, “изтече” шестия епизод от новия Game of Thrones с по-хубаво аудио - кво му трябва повече на човек? 🙂)))

Мнението беше редактирано от NightCrawler на 17.08.17 20:44.

18.08.17
12:06

Сдобих се с фоумролер - тва е е*аси якотоооо!
Мачках се половин час, това все едно не е моя гръб.
Не знаех че може, на толкова места да ме боли и да е схванато.

18.08.17
13:23

Фоумролера е супер, идеята не e да се изкъртиш с него btw. Мисълта ми е, с масажа до там до където почне да те боли. А където трудно се стига с ролера, две тениски топки и малко лейкопласт вършат чудеса (снимка).
Аз много от програми не разбирам, но съм пробвал доста неща и особена полза от ПауърХиперМегаГига сгъване и разгъване на скрипци и кабели не съм видял. И ми се струва че ще останеш по доволен в дългосрочен план с това което Сашо ти е писал:
”Може да опиташ сплит “бутащи-дърпащи” и да ги въртиш бутащи-почивка-дърпащи-почивка-бутащи-почивка-дърпащи- и т.н. В бутащите клек, раменна, лег, кофички. В дърпащите тяга, набирания, обръщане/високо изтегляне, гребане.”

Мнението беше редактирано от Splash на 18.08.17 15:13.

18.08.17
13:42

Splash, благодаря отново за полезните насоки и съвети, човече!!! (y)
Иначе - не съм се разбил с фоумролера, споко. Понатиснах тук там и като видях че наболява прекратих.Разучавах го около 20-30 минути и ме удиви, че има сериозно облекчение на мускулната ми треска на гърба.
Относно програмите, аз също не разбирам, затова съм си изтеглил една апликация за телефона с няколко готови програми. Тя си има дори загряващи серии и таймер за почивките, смятай колко съм “навътре” щом не знаех че е ок да се почива минута и половина.На такъв сплит с бутащи-дърпащи не съм попадал, а сам да си сглобя с моите знания е абсурдно.А и не ми се плаща на разни онлайн инструктори да ми изготвят “индивидуална” програма, без да са ми виждали дори как ми е положението.
Ще карам още по тази, а като видя, че не е ок, ще си мина пак на 5х5.
Това с топките ще го тествам обаче, мерси още веднъж и благодаря за включването! 🙂

18.08.17
15:53

Почивен ден:
Pullups: 3, 8, 6, 6, 8

21.08.17
21:14

Днес за пръв път от сума ти време се наложи и пропуснах ден за тренировка :(
За сметка на това съм се зарибил по новата си играчка - фоумролера!Поне за него мога да отделя половин час.
Мачкам се и с  импровизираното изобретение, което ми препоръча Splash, комбинацията е трепач!!!
Преродих се, буквално, дори се пробвам какво е останало от “древната” ми гъвкавост.Доста зле е положението, но мисля да се заема с цзи бън гун отново и да пробвам дали пак ще си върна поне женския шпагат.

Мнението беше редактирано от NightCrawler на 21.08.17 22:37.

21.08.17
21:36

казано от NightCrawler на 21.08.17, 21:14:

За сметка на това съм се зарибил по новата си играчка - фоумролера!Поне за него мога да отделя половин час.

Супер! Точно днес ми пристигна фоумролера за подарък и се надявам, че ще има положителен ефект от него и по-специално за гърба. Гледах, че има една доста дълга статия с указания как да се мачкаш с него.

21.08.17
22:02

Гърба ми е като нов, уверявам те!
Има страхотни клипчета, изгледах доста, както и такива подчертаващи опасността от неправилна употреба.
А най-ценното (за мен де, неукият) е това, което видях една мацка да прави - да слага като тежест един върху друг краката си. За глезените ми беше безценно.
Едва ли ще ти е проблем да си намериш подобни видеа, но ако искаш може да дам линкчета.
И да, честит да ти е и със здраве да си го ползваш! 🙂

21.08.17
22:29

казано от NightCrawler на 21.08.17, 22:02:

Гърба ми е като нов, уверявам те!
Има страхотни клипчета, изгледах доста, както и такива подчертаващи опасността от неправилна употреба.
А най-ценното (за мен де, неукият) е това, което видях една мацка да прави - да слага като тежест един върху друг краката си. За глезените ми беше безценно.
Едва ли ще ти е проблем да си намериш подобни видеа, но ако искаш може да дам линкчета.
И да, честит да ти е и със здраве да си го ползваш!

Не е за мен, но може би и аз ще се доредя до него. 😄 Определено ще е по-лесно с клипчета, отколкото само с четене. 😄 Ще потърся, благодаря ти.

Bart Simpson

21.08.17
22:29

казано от NightCrawler на 21.08.17, 21:14:

Днес за пръв път от сума ти време се наложи и пропуснах ден за тренировка :(
Мачкам се и с топките на Splash, комбинацията е трепач!!!
Преродих се, буквално, дори се пробвам какво е останало от “древната” ми гъвкавост.Доста зле е положението, но мисля да се заема с цзи бън гун отново и да пробвам дали пак ще си върна поне женския шпагат.

“Мачкам се и с топките на Splash…......хм.........”

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 21.08.17 22:44.

21.08.17
22:35

ХА ХА ХА ХААА... Ужас!
ПрИби ме, изобщо не се усетих как звучи!

Мнението беше редактирано от NightCrawler на 23.08.17 13:57.

21.08.17
22:56

От месец май - до средата на юли т.г.
(”Възмъжал” съм - забелязва се увеличеното окосмение и втория ластик за коса 🙂)))
💪

Мнението беше редактирано от NightCrawler на 23.08.17 13:56.

Bart Simpson

21.08.17
23:04

Браво, машина, сериозна разлика.
А това е яка кичара.

21.08.17
23:06

Радвам се, че мислиш така, Барт!

22.08.17
17:50

Определено има промяна към по-добро. 🙂

22.08.17
19:15

казано от Boby_ на 22.08.17, 17:50:

Определено има промяна към по-добро.

Мерси, Боби! 🙂

22.08.17
23:54

Любимата ми атлетка, Дана Лин Бейли - запазвам си го тук!
(това съм го поствал на двайсе места сигурно и все се налага да го търся, като се сетя - адски ме кефи💪  )
🔥

Мнението беше редактирано от NightCrawler на 23.08.17 14:07.

Bart Simpson

22.08.17
23:56

Направя ли приближаващи се до тези плочки-давам дума-ще изям един шоколад-целия.
Мадре-мия, сега и разгледах снимки на тази.....хм......”жена”.
На мен ми е в повече,аз имам друго схващане за женска красота.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 23.08.17 00:01.

23.08.17
01:17

Другите идват:

23.08.17
07:37

казано от Димо на 23.08.17, 01:17:

Другите идват:

Това са “ония”, нали? 😇 ))
Кросфитърки, де.

Мнението беше редактирано от NightCrawler на 23.08.17 14:05.

23.08.17
16:31

Като тези “другите”.

И на мен Дана ми е симпатична - от една страна заради красивото й (според мен) лице (рядко срещано при жени с подобна физика), а от друга - заради поведението, което съм засичала тук-там. Свежари са с мъжа й. 🙂

NightCrawler, определено промяната ти е видима и е в добрата посока. Продължавай!

23.08.17
20:45

Много благодаря, Вероника!!! 😊
Относно Дана, май не се сещам за по-яка известна фитнес мадама (естествено вкусът  и личното възприятие към красотата са толкова субективни понятия, че дори не си заслужава дискусия), а съм поразглеждал доста 🙂
Сигурно за хора като Барт ще прозвуча странно, но въпреки скини фат структурата ми, намирам такива женски тела за много... ммм... HOT!

Мнението беше редактирано от NightCrawler на 23.08.17 21:05.

23.08.17
23:24

StrongLifts 5x5
(продължение след месец прекъсване)
Squat - 3х3 със100 кг.
Overhead Press - 1х5, 1х4, 1х5, 1х5, 1х0 с 45 кг.
Deadlift - 1х5 със 120 кг.
Асистиращи:
Pullups - skip...

Бележки:
След сериозен размисъл, четене (къде на глупости, къде не), гледане на видеоклипове на Alan Thrall и в немалка степен заради дразнещата апликация, която използвах за другите две тренировъчни системи, реших да се върна на StrongLifts 5х5.
Не бях тренирал 4 дни и днес от сутринта имах някакво дърпане и болка долу почти на гръбнака, особено при навеждане и въртеливи движения наляво и надясно.Да, но след като загрях със загряващите тежести изчезна за моя голяма радост!
Започнах оттам, откъдето спрях, въпреки нотификацията, която ми излезе, че трябва след месец прекъсване да сваля с 50% тежестите.Отказах го и се справих със всичко, с изключение на скапаната, гадна раменна преса. :(
Явно има някаква промяна, защото ми дава да правя 3х3, а не 5х5 на клека, нещо ми се върти, че Mehdi използва и системата MadCow (каквото и да значи това, трябва да потърся).
Рамото ми (лявото) силно се противи на тази раменна преса и аха да откаже - има някакъв неотшумял проблем там, заради контузията ми и май ще ходя да се видя. :(
Фрустрацията от това упражнение обаче ми мина след като поставих личен рекорд на мъртва тяга - досега не бях вдигал 120 кг.!!!
Знам че са смешни тежести, ама...
Явно обаче хватът ми е доста слаб, на последните две повторения се уплаших, защото лоста ми разтвори буквално дланите и държах почти с върховете на пръстите.

Мнението беше редактирано от NightCrawler на 26.08.17 13:09.

Bart Simpson

23.08.17
23:40

казано от NightCrawler на 23.08.17, 20:45:

Много благодаря, Вероника!!!
Относно Дана, май не се сещам за по-яка известна фитнес мадама (естествено вкусът  и личното възприятие към красотата са толкова субективни понятия, че дори не си заслужава дискусия), а съм поразглеждал доста
Сигурно за хора като Барт ще прозвуча странно, но въпреки скини фат структурата ми, намирам такива женски тела за много... ммм... HOT!

Сега няма какво да си кривя душата,яката мадама е,  просто ми е малко over.
П.п.мен ей тея мацки ме радват много.
Не знам някой гледал ли ги е, има про-лига.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 24.08.17 00:01.

24.08.17
00:02

казано от Bart Simpson на 23.08.17, 23:40:

O да, да, да!!!
Гледал съм ги...

Bart Simpson

24.08.17
00:16

казано от NightCrawler на 24.08.17, 00:02:

O да, да, да!!!
Гледал съм ги...

Ба# има някои супер откАчени.
Малко да спамна само.....
За мен Роуз Лесли(мацката на Джон Сноу), е най-яката мацка в “хай лайф-а”.
Ама нали вие конкретизирахте, та и аз.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 24.08.17 01:47.

24.08.17
07:23

казано от Bart Simpson на 24.08.17, 00:16:

казано от NightCrawler на 24.08.17, 00:02:

O да, да, да!!!
Гледал съм ги...

Ба# има някои супер откАчени.
Малко да спамна само.....
За мен Роуз Лесли(мацката на Джон Сноу), е най-яката мацка в “хай лайф-а”.
Ама нали вие конкретизирахте, та и аз.

Мда, нелоша “джинджър” мацка 🙂
Ама аз имах предвид “спортния хай-лайф”, ако има изобщо такъв израз.

Gogo

24.08.17
10:39

Точно за тая червенокоска, човек спокойно може да каже, че пичката се кефи. : Д

ДЕ

24.08.17
10:58

Аз пък съм на крайно противоположно мнение. По-горната постната снимка сигурно е най-добрата от тези които видях. Като цяло, за мен не само не е супер готина, а въобще не бих я квалифицирал като хубава. Обикновеност и посредственост отвсякъде, като се отчете, че и е гримирана. Представям си на “чисто” как ще е.
Ноооо, е и въпрос на вкус-то това отвътре ти идва, да харесваш някого или не. За някой е хубава, за други обратно.
Ето например, като изключим периодите на килата нагоре надолу, за мен една Хилъри Дъф направо я смазва. Ей такива харесвам аз:-)

Мнението беше редактирано от Деян на 24.08.17 11:01.

Bart Simpson

24.08.17
12:10

Като се вземе предвид -Рубенсовата красота-може категорично да се потвърди мнението ти.

ДЕ

24.08.17
12:17

казано от Bart Simpson на 24.08.17, 12:10:

Като се вземе предвид -Рубенсовата красота-може категорично да се потвърди мнението ти.

Е, аз по-скоро имах предвид фейса, затова и неслучайно обърнах внимание, че е качвала и сваляла. Защото оная другата, освен, че е слаба, друго не видях. Даже е и доста оскъдна от към форми ми се вижда. Но пак казвам, въпрос на вкус......важното е на мъжа който е със съответната дама, да му гот. Рубенс, не Рубенс, спрямо Хиларито бих се раздавал на макс :-)))))))

Мнението беше редактирано от Деян на 24.08.17 12:23.

24.08.17
12:21

Като стана на въпрос, аз съм може би малко консервативен, но колкото и клиширано да прозвучи вкусът ми, досега (през целия ми съзнателен живот) ето тази актриса няма коя да я “бутне” от личния ми топ на красавици.
И на 22, и на 32, и на 42 и на 52 - си е ТЯ!

Мнението беше редактирано от NightCrawler на 24.08.17 12:22.

ДЕ

24.08.17
12:22

Да, Моника също ми е фаворитка. Там направо се убива ;-)

Bart Simpson

24.08.17
12:22

Моника дълго време ми беша абсолютна фаворитка.
Дублаж малко, на 45 е най-яка.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 24.08.17 12:23.

24.08.17
12:26

казано от Deyan на 24.08.17, 12:22:

Да, Моника също ми е фаворитка. Там направо се убива ;-)

Начи, Деян - ш’се лее кръв! 🙂
За нея - гол в банята влизам! 🙂))

казано от Bart Simpson на 24.08.17, 12:22:

Дублаж малко, на 45 е най-яка.

Точно това отбелязах и аз, като чекнах за снимки в Гугъл, на 42 е the best!

Bart Simpson

24.08.17
12:31

Има един брутален филм с нея кудето играе няма-не знам как е удачната дума за,  хора които не могат да говорят-много е як, но не помня как се казваше.

24.08.17
12:37

казано от Bart Simpson на 24.08.17, 12:31:

Има един брутален филм с нея кудето играе няма-не знам как е удачната дума за,  хора които не могат да говорят-много е як, но не помня как се казваше.

Във великият “Доберман” играе глухоняма, ама едва ли имаш него предвид...

Bart Simpson

24.08.17
12:39

Точно “Доберман”с мъжът и -онзи грозния французин.

24.08.17
12:46

казано от Bart Simpson на 24.08.17, 12:39:

Точно “Доберман”с мъжът и -онзи грозния французин.

Венсан Касел - “грозният” французин е също мой любимец, въпреки че му завиждах доста за Моника (ха ха ха).
Има невероятна харизма този човек!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1