02.03.06
01:27
Състои се в това, че като стегна бицепса...разстоянието м/у премишницата и там където започва бицепса сигурно е 3-4 пръста..с една дума бицепса ми е някак си издърпан към рамото..и..изглежда смешно...дайте някакъв съвет...предложете по специфично упражнение...10х предварително
100% съгласен
Ген, така е , но можеш да наблегнеш по-вече на долната част на бицепса примерно със скотово.
02.03.06
10:02
Това, което можеш да направиш е да наблегнеш на тренировките за брахиалиса, но това ще е със спорен ефект...
Много е вероятно да са ти дълги ръцете и ако си и слаб е нормално да изглежда така.Когато качиш достатъчно маса на предмишницата и бицепса и всичко ще се оправи.
Да наистина може да е ген но си е вярно че съм висок и слаб..въпреки, че имам приятели с моето телосложение, на които ръцете са им нормални..мерси за коментарите
02.03.06
15:57
Biceps Curls с Dumbbels на наклонена пеика, помага да се преско4и ,,генетиката,, , стига ве4е с таиа генетика, има упражнениа които оформиат мускулите по желание
стан
[quote author=“DJ MADMAN”]Biceps Curls с Dumbbels на наклонена пеика, помага да се преско4и ,,генетиката,, , стига ве4е с таиа генетика, има упражнениа които оформиат мускулите по желание
стан
:D
кажи го това на профитата, че да спрат да си бият синтол и да си слагат силиконови подложки.
едва ли си от вчера в този спорт, можеш ли да подкрепиш казаното с поне един аргумент ???
02.03.06
19:10
Тренирам от 1 месец и имам ПОНЕ ЗА СЕГА добри постижения,но има един голям проблем, че преди 5 месеца някаде си счупих прешлена на гръбначния стълб и сега немога да натоварвам много кръста и немога да правя коремни преси..и сега целия сам в мускули само корема ми е в сланинки..дайте някакво предложение какво мога да направя за да мога да тренирам корема БЕЗ да натоварвам кръста...благодаря предварително
03.03.06
00:51
Не искам да се аргументирам, не сам тругнал никого да zаблуждавам, които не виарва да не виарва , просто се опитвам да помогна, беz да се опита никога ниама да се раzбере, а zнае6 ли колко от профитата неzависимо от успехите си тренират гре6но и си ниамат пониатие от доста не6та
доста време ми бе6е то4но такава работата, да обиасниавам на профита
стан