Me, Myself & Iron

Прескочи до:
Bart Simpson

24.08.17
12:48

Харизма има ама си е грозен.
Е вож сега аз ти започвам страница........хахахйайа

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 24.08.17 12:49.

24.08.17
12:56

казано от Bart Simpson на 24.08.17, 12:48:

Харизма има ама си е грозен.
Е вож сега аз ти започвам страница........хахахйайа

Ха ха, ВСИЧКО се връща в тоя живот 🙂 ))))
Напиши барем една блага дума за Венсан, заслужава човека! 🙂

Bart Simpson

24.08.17
12:58

Ми написах-има харизма.

26.08.17
13:29

ТРЕНИРОВКА 32 - 26.08.2017

Squat - 3x3 със 102.5 кг.
Bench Press - 1x5, 1x5, 1x5, 1x4, 1x3 с 72.5 кг.
Barbell Row - 5x5 с 70 кг.
Weighted Dips - 3x5 с 16.25 кг.

БЕЛЕЖКИ:
Хареса ми тренировката по обяд, трябва да опитам сутрин някой уикенд.
Трябва ми спотър (новата думичка, която научих скоро в един женски дневник 🙂 )!
Сигурен съм, че ще си направя 5х5 с тия скапани и жалки 72.5 кг. ако не ме беше шубе и бях с помощник.Даже няма да се наложи да пипа лоста.Сигурен съм че и без изрично да помоля, никой няма да си мръдне задника, ако се затисна в лъскавия Атлетик, и затова като видя че 3-тото става бааавничко, спирам :(
Те и без това ме гледат като извънземен, като си закача дискче и започна да правя кофички.Малко съм фрустриран, ама...
Исках да сменя залата, оня ден ходих в NEO и щях да пукна от задух (как съм тренирал преди години там не ми го побира акъла!).След всяка серия клек излизах на балкона, че на всичкото отгоре една мацка зад мене (която беше вързала иначе прекрасния си крак за въжето на един скрипец и правеше “нещо” странно) така се беше нашляпала с парфюм, че можеше да спре атакуващ носорог.
Напоследък правех упражнения за корема, 3-4 серии преси, 3-4 серии повдигания на крака от вис, но днес не.
Исках да правя коремни, ама нямах желание 🙂
Започвам да си записвам дните с тренировки по StrongLifts 5x5, понеже си започнах от килограмите, на които спрях (е така, просто заради цифрата).
Дори не слушах метъл, целия ден ми е някакво меланхолично, поради мои си нек’ви неща и само това ми звучеше в слушалките (адски любима песен!).

Мнението беше редактирано от NightCrawler на 26.08.17 13:34.

Bart Simpson

26.08.17
13:41

Вчера и аз се опитах да кача един клип, не не ми се получи.
Много ми хареса сравнението за атакуващия носорог.

26.08.17
13:43

казано от Bart Simpson на 26.08.17, 13:41:

Вчера и аз се опитах да кача един клип, не не ми се получи..

Е досега нали качваше клипове, как така?

26.08.17
13:47

казано от NightCrawler на 26.08.17, 13:29:

Сигурен съм че и без изрично да помоля, никой няма да си мръдне задника, ако се затисна в лъскавия Атлетик, и затова като видя че 3-тото става бааавничко, спирам :(

А защо не питаш предварително някой да те пази? Няма подходящи трениращи наоколо или?

26.08.17
13:59

Как да ти кажа... И това е така, а и след като няколко пъти бях свидетел на едни случки не смея даже да помоля.
Преди време едно здраво момче се затисна на лежанка, докато минавах, качих се отзад на напречното желязо и дръпнах като за тяга.Беше сложил сериозни килограми, около 110 някъде, но тогава беше почти празно, ако не броим “хамстерите” на бягащите пътечки.
Скоро след това, докато си гребях в препълнена зала, доста  далече от мен едно  високо момче не можа да се изправи (беше клекнал полуклек с 80 и ми се изправи косата, като видях че пуска лоста с едната ръка, в отчаян опит да се хване за стойката и клекна до края от тежестта) а до него двама чичковци помпаха за бицепс и гледаха с интерес?!?!
Хвърлих лоста, притичах и го подхванах под раменете, та я оставихме на куките щангата му с общи усилия.
Има един много здрав тип, с който отвреме навреме се засичаме и си имаме приказка, та той беше споменал, че са особени посетителите точно на тази зала. Е, убедих се.
Няма значение де, квото - такова.

26.08.17
14:04

Ясно. Звучи ми, че ще е по-безопасно, ако не те пазят такива хора... Дано все пак се намери някой или най-добре - друга удобна зала. ;D

26.08.17
14:12

За съжаление аз едва мога да отделям около час няколко пъти в седмицата, а около нас изборът не е голям от зали. Гледам и да е близо, за да не губя време в път. :(
Бе, добре е, аз на какво съм се наслушал  и нагледал  самоза  пет месеца в люлинските и около него едни зали... 😄

Bart Simpson

26.08.17
14:17

казано от NightCrawler на 26.08.17, 13:43:

казано от Bart Simpson на 26.08.17, 13:41:

Вчера и аз се опитах да кача един клип, не не ми се получи..

Е досега нали качваше клипове, как така?

Ми нещо ми каза, че бил забранен в държавата, в която се намирам.Dead can dance не съм ги слушал от повече от петнайсет години, казвам ти, ти и Боби вадите луда музика.
Иначе клипа, който исках да кача бе на Poungent stentch, знаеш ли ги?

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 26.08.17 14:47.

26.08.17
14:27

казано от Bart Simpson на 26.08.17, 14:17:

Pungent stench, знаеш ли ги?

Боже, човек...Как да не, златна класика, израснал съм и с тях.
Още помня и забранената им обложка (ако се не лъжа), с черната пародия на Брежнев и Хонекер и навиците им да се мляскат xD
Поздрав, Барт - For God Your Soul… For Me Your Flesh

Мнението беше редактирано от NightCrawler на 26.08.17 14:29.

Bart Simpson

26.08.17
14:37

For God your soul, for me you flesh е парчето, което исках да пусна.
А истина ли е,  че са австрийци?

26.08.17
14:45

И какво като се затиснеш, не е чак такава драма особено с нашите работни килограми 🙂 Ако можеш да направиш пет повторения, не виждам причина да спираш на три.

Мнението беше редактирано от Splash на 26.08.17 14:47.

26.08.17
14:54

казано от Splash на 26.08.17, 14:45:

И какво като се затиснеш, не е чак такава драма особено с нашите работни килограми  Ако можеш да направиш пет повторения, не виждам причина да спираш на три.

И ти си прав!!!
Ама има една вероятност, подозирам че, след като ми се забавя почти двойно скоростта на третото, четвъртото даже ми е съмнително.
Наистина, кво пък, майната му - само да не си я хвърля на гушата, ще я приплъзна по мене надолу - БЛАГОДАРЯ ти, Splash!

26.08.17
14:55

казано от Bart Simpson на 26.08.17, 14:37:

Радвам се, че съм улучил вкуса ти.
Виж, не помня, аз и рядко се интересувам, каква е народността на артист, музикант или някой, който ме кефи.Може и да са.

Bart Simpson

26.08.17
15:00

казано от NightCrawler на 26.08.17, 14:55:

казано от Bart Simpson на 26.08.17, 14:37:

Радвам се, че съм улучил вкуса ти.
Виж, не помня, аз и рядко се интересувам, каква е народността на артист, музикант или някой, който ме кефи.Може и да са.

Чекнах ги, наистина са австрийци, до преди това бих бил готов да се обзаложа,  че са меХико.
Brujeria ще си слушам днес.

ДЕ

26.08.17
15:58

казано от NightCrawler на 26.08.17, 14:27:

Боже, човек...Как да не, златна класика, израснал съм и с тях.
.......... Брежнев и Хонекер

Ха, тази група е създадена в края на 80-те години, после ту се разделят, ту се събират. В кой точно момент си израснал с тях :-) Пък и Брежнев, Хонекер......аз бях дете, когато властваха начело на СССР и ГДР и се целИваха. Е, може обложката да е била доста по-късно, но обикновено на по-младите тези имена нищо не им говорят и въобще не знаят к,ви са тия дет се мляскотат:-)

Мнението беше редактирано от Деян на 26.08.17 16:00.

В залата ти има ли опция да направиш това:

26.08.17
21:10

казано от Вероника Налбатска на 26.08.17, 20:15:

В залата ти има ли опция да направиш това:

.
Не за съжаление :(

27.08.17
21:19

Почивен ден.
Разходка из Витоша, вкл. някаква извратена пътека до Боянския водопад.
Преди да се смъкнем надолу около Златните мостове си запалих една цигара и дочух, как групичка момчета и момичета неодобрително изкоментираха нещо от сорта “как може, на този чист въздух” и “сега ще му излезе през носа на тоя, като тръгне да се връща обратно”...
Стигнахме си ние до долу, поснимахме  се, поседяхме и на връщане действително се поизпотих, но се беше наложило да поема две раници на моето и на приятеля ми момичета.Дори кавалерски помогнах на една чужденка да се придвижи няколко метра по стръмното надолу, до дебелия и изчервен кавалер, който се беше облегнал на един дънер и и се караше (на полски май).
На връщане отминах “непушачите”, които бяха “фалирали” буквално и се бяха натръшкали на едни камънаци.Не можах да срещна укорителни погледи този път. Отново бях с фас в устата...
(не подкрепям, дори напротив, знам че, пушенето е лош и вреден навик, просто се боря доколкото мога с него и просто споделям възмущение от квалификации на непознати хора).
Последва обилен обяд на една поляна  - плескавици, задушени картофи, салати, лека дрямка и обратно в смога.
Следобяд, мачкане с фоумролер, леки разтяжки и гледане на Preacher S01 (непретенциозен, но никак нелош нов сериал).

Bart Simpson

27.08.17
23:14

Имам един оТкачен приятел в Бълагария, та с него и още две момичета качваме Мусала.
Всички пуфтят и се потят, а тоя луд с цигара в устата.Беше голяма атракция сред другите качващи се групи.
Това да не ти говоти, че одобрявам факта, че пушиш.
Поредното тютюнево разочарование за мен.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 27.08.17 23:15.

27.08.17
23:20

казано от Bart Simpson на 27.08.17, 23:14:

Всички пуфтят и се потят, а тоя луд с цигара в устата.Беше голяма атракция сред другите качващи се групи.

Изобщо не го смятам за геройство, нито моето, нито на приятеля ти.
Не знам за него, но аз поне си пафкам по навик, не за атракция или да впечатлявам здравословно живеещите, но с по-слаба двигателна култура и/или издръжливост хорица.
Ако имах по-силна воля, нямаше да се опитвам да ги спирам стотици пъти, щях да съм ги забравил отдавна...

казано от Bart Simpson на 27.08.17, 23:14:

Това да не ти говоти, че одобрявам факта, че пушиш.
Поредното тютюнево разочарование за мен.

Съжалявам, че съм те разочаровал. :(

Bart Simpson

27.08.17
23:22

Не си, уа машина няма начин.
Просто ме е яд като виждам колко от хората, които са здравословно заинтересувани пушат.
Представи си какво остава за останалия свят.

27.08.17
23:27

казано от Bart Simpson на 27.08.17, 23:22:

Не си, уа машина няма начин.
Просто ме е яд като виждам колко от хората, които са здравословно заинтересувани пушат.
Представи си какво остава за останалия свят.

Братиньо, аз не мога да кажа, че съм заинтересуван здравословно.Единственото, което искам е 45+ см бицепс. 🙂)))
(не ме разбирай буквално 🙂 ))))
Ако може да не е и “свинска мас” де.

28.08.17
19:15

Pre-Workout Cholesterol Booster
😈😈😈

Bart Simpson

28.08.17
20:01

Щеше музика да даваааааш.

28.08.17
21:24

казано от Bart Simpson на 28.08.17, 20:01:

Щеше музика да даваааааш.

Ох, бре, ей ся се прибирам от залата чак. 💪
Удрям един душ и сядам да си отчета резила днес.

28.08.17
23:29

ТРЕНИРОВКА 33 - 28.08.2017

Squat - (загрявка)1х5 с лоста, 1х5 с лоста, 1х5 с 40 кг, 1х5 с 60 кг, 1х3 с 80 кг, 1х2 с 92.5 кг.
1х3 с 105 кг.
Overhead Press - (загрявка) 1х5 с лоста, 1х5 с лоста, 1х3 с 30 кг.
5х5 с 40 кг.
Deadlift - (загрявка) 1х5 с 60 кг, 1х5 с 80 кг, 1х5 с 100 кг, 1х5 със 112.5 кг.
4 с 125 кг....

БЕЛЕЖКИ:
Наплюсках се като свиня и не изчаках поне час (около 40 мин бяха) преди да отида в залата.Още на загрявката на клека започнах да се потя и да пуфтя, от големите жеги насам не се бях потил така...Много, ама много тегаво всичко. :(
Хич нямам идея докога апликацията ми ще ми дава тия тройки на клека, ама послушно изпълнявам - умни хора са го мислили.Имам чувството, че този колан не ми помага изобщо, ще го махна.Раменната преса не ми се опъна изобщо, което ме зарадва.
На тягата обаче стана нещо интересно, разбрах че ми е слаб хвата :(
Боби ме беше посъветвал да не използвам смесен хват и аз оттогава не използвам.На последната серия от загрявката ми се скъса мазол и понацапах лоста, ядосах се много и бърсах с некви салфетки.
Надух в слушалките едно яко slamming brutal death парче на Ingested, стиснах зъби и въпреки дразнещото усещане под пръстите си започнах серията.На третото повторение, от потта ли от кво, мазола се разтвори, стиснах по-силно за четвъртото, изправих се и...пръстите започнаха да ми се разтварят сами!!!
Успях да се изправя и направих нещо, което не съм си позволявал - хвърлих я буквално щангата.
Клека и той - “старци берат хмел” стайл... :(
Имам чувството, че нещо не мога да клекна ass to grass като преди.
Както и да е, “продължаваме напред”!

Workout Music
(Bart,  за тебе специално първото)
1.INGESTED - Skinned and F**ked
2.Brain Drill - Beyond Bludgeoned
3.Cerebral Bore - The Bald Cadaver

Bart Simpson

28.08.17
23:35

Защо си се натъпкал преди тренировката?
Мерси за музиката,  нищо не ми е познато утре ще ги изслушам сутринта в залата.
Brain drill са tipical Texas.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 28.08.17 23:38.

28.08.17
23:38

Ми бях гладен :(
Тия варени яйца ме престъргват буквално, ядох и некви нектарини следобяд след една презентация дето правих и още в метрото бях озверял.

Bart Simpson

28.08.17
23:41

Аз ако ям преди тренировка ще трябва бая да се чисти след мен.

28.08.17
23:43

казано от Bart Simpson на 28.08.17, 23:41:

Аз ако ям преди тренировка ще трябва бая да се чисти след мен.

Мислех че 40-45 мин. е ок преди трен, ама... Тегавиня :(

Bart Simpson

28.08.17
23:44

Аз не бих ял поне два часа преди това.

29.08.17
11:53

Малко размишления от самонаблюдение.
Тренирах около месец един сплит, като вид почивка от 5х5.През това време, въпреки стабилното хранене мускулните трески след всяка тренировка ми бяха доста, ммм...осезаеми, въпреки че промяна в храненето не е имало.Всъщност, не - дори приемът на протеини съм се старал да завишавам с дози суроватка, едва ли е падал под 180 гр. в най-лошите случаи.Калориите на ден със сигурност са над 3200 през целия период.
Мускулите ми (ако могат да се нарекат така изобщо) бяха някак по-плътни, твърди.
От този тип трениране с много повторения (8-12) на серия аз дори рядко се изпотявах и се прибирах свеж след тренировка.
Сега, като започнах отново StrongLifts 5x5, клека ме мачка, тягата започна и тя да ми тежи, раменната преса ме е докарвала до отказ, смазвам се за 40-50 мин. макс и едва се довлачвам до нас.Потя се като прасе, особено вчера, чак ме хвана срам в съблекалнята от едни момчета, даже боксерките ми бяха мокри (проверих да не съм се напикал от зор, хахаха).Нямам НИКАКВА мускулна треска и не, това не се дължи на занимавките ми с новата ми любима джаджа - фоумролера, защото и с онази рутина го ползвах.
Някой опитен ако надниква случайно насам, ще може ли да каже - това нормално ли е?

29.08.17
11:58

Мускулната треска не е признак на добра тренировка, а на лоша форма. 🙂

29.08.17
12:00

казано от Boby_ на 29.08.17, 11:58:

Мускулната треска не е признак на добра тренировка, а на лоша форма.

Лоша форма в смисъл, форма на изпълнение, физическа кондиция или...?
Първото ако имаш предвид - еднакво криво съм клякал и дърпал тяга и по време на сплита и по време на 5х5.
Второто - колко да е добра формата ми и да съм натрениран, след като започнах май месец? :(

29.08.17
12:04

казано от NightCrawler на 29.08.17, 12:00:

казано от Boby_ на 29.08.17, 11:58:

Мускулната треска не е признак на добра тренировка, а на лоша форма.

Лоша форма в смисъл, форма на изпълнение, физическа кондиция или...?
Първото ако имаш предвид - еднакво криво съм клякал и дърпал тяга и по време на сплита и по време на 5х5.
Второто - колко да е добра формата ми и да съм натрениран, след като започнах май месец? :(

Лоша физическа кондиция - първо обща, а след това и по отношение на конкретното движение. За тези няколко месеца си напреднал достатъчно, за да изчезне второто условие - мусклулите ти са се адаптирали към движенията, които изпълняваш.
Ако смениш драматично тренировката и упражненията, ще имаш пак мускулна треска. Колкото по-натрениран си като обща кондиция, толкова по-слаба и краткотрайна ще е.

29.08.17
12:09

Мисля че схванах, мерси Боби! 🙂
И все пак, това “стресиране” на организма с непознати движения/упражнения е необходимо, нали?
Отвреме-навреме?
След като съм се адаптирал,  както казваш (поне донякъде) - прогресът ще започне да се забавя или?
И не е необходимо да “търся” всеки път мускулна треска?
(съжалявам за многото питания, но се интересувам наистина)

29.08.17
12:26

Зависи как тренираш и какво целиш. Преди няколко години бих ти казал, че е добре да сменяш понякога тренировките. Сега по-скоро ще те посъветвам да си намериш дългосрочна схема и да се придържаш към нея. И двете могат да носят ползи. Въпрос и на мотивация е - на някои хора бързо им омръзва да тренират еднообразно.
Мускулна треска няма нужда да търсиш. Както казах, тя не е индикатор за добра тренировка или за напредък.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1