Днес:
Мъртва тяга: 5x3/ 150кг.
Хиперекстензии с 10кг. диск
Двусети: Обръщане от вис (40кг.) и гребане с дъмбел 30кг. няколко серии.
Тягата в сравнение с “едно време” е много зле. Поради естеството на работа, хвата и пояса ми се натоварват ежедневно. Така че не ми се налагаше да ползвам колан, фитили или смесен хват. Поне в това отношение съм позаякнал. Трудноста идваше от краката. Станали са на клечки, а днес и потрепериха, жалко. Винаги при пауза, краката ми изсъхват първи. В Англия доста клекове ще трябва да правя с пудовките.
Взех си двулитровка Шуменско. Баси спирта братче. Кажете бира която не е развалена.
Днес:
Клек с щанга: 5х5/ 115кг.
Преден клек с дъмбел пред гърди: 4х10/ 30 кг.
Кофички: 4х10-12
Пуш преса: 5х8/ 45кг. през 10сек.
Малко машина за задни бедра
/////
На клека едвам стигах паралела, защото бях с някакви супер тесни къси гащи, които не ми позволяваха да се сгъна достатъчно 😄 . Адски нелепа ситуация която ми провали половината тренировка.
Сутринта бях много схванат и можеби не трябваше да тренирам, но съм си инат. Всъщност днес ми бе последната тренировка в зала. В други ден отлитам.
На приятелката ми й откриха Хашимото, така че ще падне голямо четене относно хранене и тренировки. Клишето “Това което не ни убива ни прави по- силни” навлиза рязко.
Днес проба на пудовките. По малко руски суингове, клекове, тяга, раменни преси и лицеви опори. Не подхванах сериозно, но станах вир вода.
Ето ги бебчетата, по 9 кила всяка. Трябва като ходя до Аргоса да поръчам по- тежки. Тия съм ги взел от Спортдиректа, по 16 паунда струват.
Днес няколко кръга...
Клек с двете пудовки
Лицеви опори
Раменни преси
///
Клек с раменна преса
Планк
Руски суинг.
////
Всички упражнения бяха извършени с двете пудовки. Повторения, кръгове или секунди не съм засичал. Всичко беше “почти до отказа” или до отказ. Отново бях много задъхан. Накрая направо ми премаля. Тренирах отвън, а днес големи жеги и пек имаше, да не повярва човек.
Отделно на работа отново ми скъсаха гъзЪ. Яко хвърляне на боксове и късане на кашони. Хвата ми като менгеме стана 😄 .
Изтеглих си някакво приложение за пудовки, но още ме мързи да го погледна.
Днес:
5 кръга
Squat and press
Лицеви опори
Руски суинг
5 кръга
Гоблет клек
Раменна преса
Гребане
////
Всичко извършено с пудовките. За съжаление няма къде да се набирам. Мислех да си купя лост за набиране, но ако го закрепя може да срутя караваната 😄 .
Чудя се следващите пудовки колко килограмови да са- 16, 18 или 20.
Днес тренирах, но утро ще описвам.
Ето го и новото попълнение в семейството. Всяка по 16кг. Докато ги пренеса от Аргоса до жп гарата, направо ми се е*а мамата на хвата.
Вчера:
Squats
Russian swing
Clean and press
Shoulder press
Няколко кръга, приключих с планк.
Днес:
Лицеви опори: 9/9/8/7/6. Изтеглих си някакво приложение за лицеви.
После с пудовките:
Двусети:
Goblet squat
Shoulder press
Двусети:
One arm row
Dead lift
Малко тяга с един крак и проби за някои други упражнения.
Днескашната тренировка беше с по- тежките пудовки. Цяла седмица не тренирах, защото пак общият тонаж на вдигнатите тежести на работа беше доста висок.
Всеки ден съм с подгизнали от пот тениски.
Хем се вдига тежко, хем се бърза страшно много.
Сега поне се прибирам сравнително рано. Като почне сезона, пак ще има 15- 16 часови смени. На тая работа всички мъже сме се нацепели на вени, въпреки че изпиваме по 2-3 бири всяка вечер 😄 .
Днес: лицеви- 11/11/9/9/10
////
Имам мускулна треска почти по цялото.
Днес съм наредил към 20 палета с по 70 бокса на всяко. Пак целия подгизнал в пот, накрая един час пазарене у Теското ме довърши.
Днес:
Лицеви: 11/11/6/8/9
Клек с двете пудовки: (16кг. в ръка) 8х10
Раменни преси: 8х10/ 16кг. в ръка + нещо като дроп серии с 9кг. пудовки.
Сумо тяга: 5х8/ 25кг. на ръка. Някак хващам леката и тежката пудовка в хвата и вдигам.
Малко руски суингове, гоблет клек и гребане, не ми се влиза в подробности.
Не ми се занимаваше с кръгове днес. И без това HIIT ала табата кросфит си правя всеки ден на работа и всички тениски и анцузи са ми със солени петна. Ама айде, стига съм се оплаквал.
Има някакви арматури до караваната, видях че има един провиснал лост, трябва да купя едни свински опашки и да го закрепя, да мога да се набирам на него.
Малко снимки от тренировъчната площадка.
Мнението беше редактирано от pefo pefo на 02.08.17 11:56.
Днес:
Лицеви: 9/9/7/7/9
Хип тръстъри: 5х10/ 16кг. пудовка.
Клек с пудовки: 5х10/16кг. на ръка.
Нещо като обръщане от земя + пуш преса. Не мога да го обясня, но кръста ми беше изправен/ 16кг. на ръка, няколко серии.
Малко руски суингове, и подскоци с 16кг.
Колелце и планк.
////
Утре съм на работа и гледах да не се натоварвам много.
Купих си колелце от един дарителски магазин за 1 паунд преди няколко месеца, но чак сега го използвах.
Тренировки имаше в неделя, вчера и днес.
Вчера:
Клек: 5х10
Лицеви: 15/15/14/10
Сумо тяга с две пудовки в ръка: 10/8/8/8/8/// 25кг. на ръка.
Раменна преса: 10/9/8/8/9
Суинг: 15/15/15/15
Гребане: 10/11/10/8
Днес: тренировка в дъжда...
Тръстери: 5х5
Гоблет клек, обръщания, лицеви, бицепсово сгъване, колелце и планк. На бързо се прибрах в караваната, че започна силно да вали.
Вчера реших да ходя до Мейдстоун и яко ме наваля дъжда, та днес дясната ми плешка беше доста схваната, но се намазах с нещо като “виетнамско чудо” и сега съм добре.
В неделя може да почивам, дано намеря някой стар дъмбел на карбута.
Опита за набирания е неуспешен, лоста поддаде, но обмислям друго решение.
Днес:
Лицеви опори: 15/15/13/13/10
Клек с пудовки: 5х10
Двусет:
Раменни преси: 4х10
Гоблет клек: 4х15
Двусет:
Руски суинг: 4х10
Гребане: 4х12
Няколко серии тяга с един крак.
Малко бицепс и трицепс, колелце и планк.
////
Добра тренировка днес. Трябва да подобря баланса. Тягата на един крак беше добре, докато не стъпих с левачката. Стъпалото ми играеше и губих баланс. Тренира ми се още, но трябва да намеря баланса в който тренировките да не ми пречат на работата.
...химията прави физиката...
Днес:
Напади, клекове, раменна преса, суингове, тяга с прави крака, по някое време и лицеви опори правих (мързи ме да изпадам в подробности днес).
Намерих си и един дъмбел и тежести за китки.
Преди време и една прахосмукачка си прибрах от улицата, но ми върши работа само в чистенето.
Днес:
Тръстери с пудовки: 6х8
Български клек: 4х10 на крак с по- леките пудовки
Лицеви опори: 12/12/10/10/12
Трисет: раменни преси, гоблет клек и руски суинг
Малко гребания, бицепсово, трицепсово и планк.
Днес:
Двусети:
Клек: 5х12
Раменна преса: 5х10
...
Ходещи напади, няколко подхода
Гребане с леката и тежката пудовка в една ръка: 5х до отказ.
Chest press: 5x12
Колелце, стречинг и самомасаж с фоумролер.
////
Това нещо “chest press” го видях в тубата. Лягам на пода, вдигам таза, взимам пудовките и започвам да ги избутвам нагоре, все едно правя лег с дъмбели.
Много добре усетих упражнението. Веднага усетих напрежение по целите гърди и трицепси.
Взех си рибено масло, мултивитамини, B комплекс и витамин С. Трябва и някакви аминокиселини да си купя.
Започнах да замествам сладките изкушения с шейкове от всякакви плодове и зеленчуци. Голяма зарибявка е тоя Нутрибулет.
Жалко че не мога да спра бирата и семките след работния ден. Но в тая проклета Англия, не изпиеш ли няколко бири със събратята си, какво друго ти остава.
Днес:
Двусети:
Клек и раменна преса: 5х до отказ
Трисети:
Гоблет клек, руски суинг и гребания
Chest press: 5x15
Колелце и планк
////
Прибрах се по- рано от работа и не бях много изморен. Гледах да приключа бързо тренировката.
Честито на Меуедър, очаквана победа. Чудя се защо толкова много хора се подведоха по Макгрегор.
Едно е да си добър в страйкинг елемента, друго е да си професионален боксьор с доста опит.
Днес малко бицепсче, че в една съседна каравана намерих допълнителни дискове.
Днес се навършват около 6 месеца и половина от заточението ми.
Ето с какво разполагам в момента...
Скоро не съм тренирал, защото сезона започна и часовете хамалогия ми се увеличиха доста. Ще гледам първо да се адаптирам, а после евентуално да тренирам.
Днеска съм направил по хиляда обръщания от вис, фермерски разходки, раменни преси и спринтове... на работа.
После защо мъжката част от работниците издържала само 1- 2 сезона.
Отдавна не съм писал. Преди 2 дни се завърнах от Англия. Направих лека инвестиция в нещо като бъдещ домашен фитнес. Снимката е с малко лошо качество, заради това ще напиша и следните оръдия на труда, хаха. Утре очаквам да ми пристигне и стойка за набирания и кофички.
Пудовки- 2х9кг./ 2х16кг.
Плоски ластици с различно съпротивление- 4 на брой.
Ластици с ръкохватки и карабини тип маркуч (не знам как да ги нарека).
Въжета с ръкохватки и макара.
Фоумролер, два типа стойки за лицеви опори, торби с пясък за китки и колелце.
Нямам търпение да пробвам тренировка с тези неща, но не се отказвам и от фитнес залата.
Давайте някакви мнения за тренировки. С пудовките си тренирах и в Англия, а и работата ми беше физическа, така че не съм загубил съвсем форма, но и естествено не съм на нивото на което бях преди.
Днес:
Клек с пудовка пред гърди: 3х12/ 16кг.
Набирания: 3х8
Кофички: 3х8
Пуш преса: 3х8/ 2х16кг. пудовки
двусет: тяга с ластик /съпротивление 23-54кг./ и гребане с ластик- 4 серии, близо до отказ.
Флайс с ластик: 3х15
По една серия бицепс и трицепс с ластици.
Малко повдигане на краката от вис и планк.
Масаж с фоумролер.
//////
Днес мислех да наблегна на краката, но сутринта като излизах, стъпах на криво в някаква дупка и ми се сецна коляното, та реших днес да внимавам.
Днес ми пристигна стойката за набиранията и кофите, та сглобих я и реших да я изпробвам.
Ластика на гребането го мушнах на радиатора закрепен за стената, много добре усетих натоварването в гърба. Същото важи и за флайса.
Като цяло това ми е първа по така... натоварваща тренировка от доста време, а и жегите ме убиват и нямам много сили. Гледам да не се изсилвам много. Ще направя още 3-4 домашни тренировки и после ще комбинирам със зала.
Днес все пак реших да вляза в залата.
Клек: няколко загряващи и вработващи серии/ 3х10/ 80кг.
Лег: 3х10/ 60кг.
Раменна преса: 2х5/ 35кг.
Хиперекстензии и планк.
След обед скачах 15 мин. на въже.
///////////
Година и половина не бях клякал с щанга, доста се учудих от резултата. Явно клякането с пудовки и със собствено тегло е по- добре от нищо. Можеби ако бях с по- удобни панталони щях да клекна повече, както и да е. Раменната преса много зле. Рамената като цяло ме наболяваха тия дни и по- добре да не ги бях натоварвал допълнително.
Като изключим това, чувствам се перфектно, пълен с енергия.
Скоро не съм попълвал, направо ще си кажа, че е от мързел.
Мързи ме и да тренирам, но някак се домогвам до залата, жегите ме убиват направо.
Много ми е трудно да вляза отново във форма. Но се опитвам.
Тренировката днес:
Мъртва тяга: 4х5/100кг. 1х3/100кг.
Набирания подхват: 4х8
Гребане с дъмбел: 4х10/ 27.5кг.
1 серия планк до отказ, повдигане на краката от вис, няколко серии бицепсово с 15кг. дъмбели.
Стречинг и масаж с фоумролер.
/////
Тягата без колан и с надхват без фитили. За сега толкова, на последната серия издъхнах, сякаш почивките между сериите ми бяха доста кратки. За мое успокоение, дисковете бяха с доста малък диаметър, а преди да замина за Англия, тягата я правих основно с “Bumper plates”.
Целите ми за това лято са следните- Да работя за баланса, силата на пояса и мобилноста, особено на глезените. Мисля че в един дългосрочен етап това ще е най- добре за мен.
Опитвам се да тренирам и вкъщи с пудовките и ластиците, ама нещо не ми се получава както си го представях.
Някак не мога да се надъхам да тренирам в домашни условия, самата обстановка не ме предразполага за тренировки. Но сега се опитвам поне да правя някои упражнения за баланс и мобилност.
Днес вкъщи:
Клек с 16кг. пудовка в едната ръка. 10 повторения на ръка.
Тяга с един крак: 4х10 на крак с по две 9кг. пудовки на ръка
Напади на едно място: 4х8 на крак
Двусети:
Кофички и лицеви опори: 5 серии до отказ.
Флайс с ластик
Планк, стречинг, фоумролер
////////////
Клека мина добре, но свободната ми ръка винаги отива доста нагоре, като нацистки поздрав, така съумявам да балансирам.
Тягата на един крак е много зле. Десничар съм и сякаш с десния крак балансирам по- добре.
Само на кофичките и лицевите се изкефих, всичко останало ми е мъка.
Днес:
Клек: 2х10/ 80кг.///3х5/ 95кг.
Клек с 20кг. пудовка в ръка/ 5х12 клякания на страна
Двусети: сгъвания и разгъвания на машини за бедрата, 3-4 серийки без почивки.
Малко стречинг и планк.
Час след това моренце и плуване.
///////
Имам още няколко тренировки, но от мързел и чипкане в морето не ми се занимава.
Видях, че в залата има пудовка и реших да се възползвам. Имаше две батки, които ме гледаха странно.
Всичко след клека беше много на бързо, че ми звъннаха за моренце. Общо взето мисля това лято да плувам колкото се може повече.
Добавки: Аминокиселини, рибено масло, зелен чай, йохимбин, синефрин. Всичко без последните две е от Англия. В най- добрия случай мисля до края на лятото да сваля около 8- 10кг.
Лайкнах.С подобна музика обаче не бих и погледнал повече.Всеки знае себе си .... сори!
Двусети:
Лег: 3х8/80кг./// 2х5/75кг.
Мъртва тяга: 5х5/ 100кг.
двусети:
Кофички:4х10 без тежест
Гребане с дъмбел:4х8/ 30кг.
.....
Наклонен лег с дъмбели: 3х6-7/ 27,5кг.
.....
Едностранна раменна преса с 16кг. пудовка, 5-6 повторения на ръка
две-три серии на нещо като пек- дек машина, колкото да напомпя
двусет, две серии трицепс на скрипец и бицепсово сгъване с крив лост 20кг. плюс лоста.
Два пъти планк до отказ и вдигане на краката от вис.
/////
Днес реших да се раздам. След лега веднага отивах на тягата, почивката между двусетите беше около 30-40сек. Накрая ми прилоша даже. Можеби прекалих, трябваше да си действам бавничко, с дълги почивки, за да вдигна повече килограми, но винаги влизам без план в залата, и каквото ми се прави го правя. Все пак като се замисля нито се готвя за състезание, нито си изкарвам хляба с това, така че главната ми цел е да се забавлявам и да се примиря с това, че ще съм посредствен в отношение на тежестите (ако се сравнявам с полу и професионални спортисти).
Днес кафе, синефрин, йохимбин, зелен чай и енергийна напитка.... направо....
Тренировката:
Клек: 5х7-8/ 100кг. Бавно спускане с лека пауза долу
Клек с 30кг. дъмбел пред гърди: 5х12
Клекс 16кг. пудовка в едната ръка: 3-4 серии до отказ
двусет:
Машини за предно и задно бедро, 2-3 серии до отказ
Обичайните, планк, повдигане на краката от вис, стречинг
////
Имах доста енергия и усещам, че постепенно си връщам силите, адаптирам се към тренировките и тн. Тъй да се каже днес бачках за хипертрофия. Може да има леки разминавания в броя на повторенията, просто защото след “5” спирам да броя. Тренирам някак интуитивно, без да мисля много- много за разни схеми, методи и прочие.
Като цяло съм още “схванат”, все още не мога да клякам дълбоко както преди а и тежестите не са много сериозни.
От както съм тук, все ми попадат някакви политически статии. Гледам двуметровият чалгар имал апетити към политиката, а и доста народ го подкрепяли, леле Боже, май пак ще хващам самолета. Тук само дъртите комуняги, чалгарите и циганите ще останат.
15.06.18
20:10
Той е поредния или последния популист, който използват за да мътят главите на хората.
Ами Главчо е един голям манипулатор, с посредствено и вулгарно шоу, който вечно се изживява като месия, хъш, воевода, мутра с чест и тем подобни.
Забелязал съм, че хората които му вярват са някак посредствени, необразовани, чалгари слушащи сръбско, разни набори между 60-70та година, с финитет към мутренските или късно комунистическите години, вярващи в баячки и гадателки, които отново са някак необразовани, лесно манипулируеми индивиди.... За съжаление България е пълна с такива индивиди, и нищо чудно Главчо да е следващият министър председател, можеби Дриско ще е министър на културата тогава, хаха.
До онзи ден бях в Добрич, гледам две- три жени с черни тениски с надпис “Системата ни убива”. Зачудих се какво е това, отивам при тях... разбрах за какво става на въпрос, постоях при тях, приказвахме си... Ами защо тези жени бяха сами, къде бяха п*дерастите, които бяха така задружни на гей парада. Защо те, както и други не ги подкрепиха, защо не застанахме всички под една кауза, къде бяха и патриотите, ченгетата, таксиджиите, синдикатите и подобните им. Не можем ли всички да правим митинги, стачки, протести и шествия заедно... Няма обща кауза- обединител на тази нация, всеки чака месията който ще му оправи живота, заради това на този етап промяна няма как да има.
Сори, 25 годишен келеш се напи, хранете го.
събота доста плуване.
Днес:
Клек: 7-8 серии, достигане до 115кг. за 2 повторения.
Преден клек с дъмбел: 4х15/ 30кг.
Лег преса: 2х15/ 2х20кг. от всяка страна
двусет на машини за задни и предни бедра, по една серия
Коремни преси на наклонена пейка, повгидане на краката от вис, стречинг.
/////
За първи път от доста време да тренирам следобед. През деня вървях много, хапнах и влязох в залата. Почти нямах нужда от загрявка и раздвижване. Явно по този начин тренировките са ми по- пълноценни и лесни за изпълнение. По принцип тренирам сутрин, ставам, изпивам си кафето и отивам на на тренировка, там докато се раздвижа, събудя, надъхам и тн. и става време за тръгване 😄 .
Следващият път ще ги оставя тези машини и започвам с нападите и бг клека примерно.
По повод предните ти постове няма какво да го мислиш. Хващай полета и дим да те няма .
Август или септември ще заминавам отново. Тук съм за да се възползвам от борсата колкото мога повече, че нали депутатите ще окастрят тавана от 1500 на 900лв. 😄
Днес:
Мъртва тяга: достигане до 3 повторения с 125кг.
Лег: 4х9-10/ 80кг.
двусет:
Набирания и кофички, до отказ, няколко серии на бързо
Малко лицеви опори и гребане с дъмбел 32,5кг.
////
Тягата много добре, дадох си повечко време за нея. Не е като едно време, но е добре.
На лега не ми се вдигаше тежко, признавам.
Лоста за набиранията беше близо до климатика, и направо ме преряза гърлото (имам проблеми с него).
Мислех да правя и военна преса, но нямах много време. Можеби утре ще позавъртя малко пудовките вкъщи, не съм много мотивиран, но по- добре да се зоря, отколкото да стоя по цял ден на дивана.
Я дайте един съвет. Какво ви е мнението за дъмбели Ф50. Обмислям да си закупя такива за домашния фитнес, дали са добра инвестиция.
Едното което ме влече в тях е, че могат да се товарят големи тежести.
Пак спрях с писането... Цяла седмица бях на море, подобрих доста плуването си, дори се зарибих доста. За една седмица плуване и салати с ракия, доста ми се е поопънала кожата. Имах и няколко тренировъчни сесии. Мотая се главно през 2 града, родния ми дом където почнах да тренирам само вкъщи и на друго място където тренирам в зала.
Реших да си направя пълна диагностика, кръв, урина, бял дроб, ЕКГ и посещение при двама невролога. Имам разни лични проблеми, които засилват моят хипохондризъм- къде наследствен, къде от емоционални травми в детството.
При невролозите интересна работа... Първият след преглед ми каза “спри да се филмираш” нищо ти няма на кръста и тн. Вторият, наистина много добър, който не предписва лекарства, а се занимава и със същината на проблемите, изписва упражнения и тн. също ми каза “спри да се филмираш” след доста щателен преглед. Нямал съм дискови хернии, артрити и прочие проблеми въпреки че снимки не са ми правили, но и въпреки че нямам подобни оплаквания и симптоми. Вторият още с влизането ми от вратата ми каза- Момче, имаш някои дисбаланси в тялото. Та поприказвахме с втория невролог поне половин час, точехме локуми, говорехме за анатомия и тн. Той самият почти всеки ден се занимавал с тренировъчни комплекси, йога и стречинг /личеше му някак/. Според него трябвало да тренирам повече ядрото и баланса на тялото. Имал съм леко гръбначно изкривяване /което си го знам де/ и заради височината ми не било удачно да напъвам много над мъртвата тяга. Препоръча ми някои упражнения за ядрото със собствено тегло, които да правя почти всеки ден.
Рано сутрин: Упражнения свързани с пояса.
Преди малко: Клекове с пудовки, набирания с раменен надхват, кофички, лицеви, бг клек, повдигане на краката от вис.
Нищо не съм броял, всичко по няколко серийки, повторенията почти до отказ. Целия под стана във вода. На калориен дефицит съм, просто не ми се яде, шкембака се поприбрал.
Някои от упражненията за пояса и кръста са от книгата “Водата- Натурално лекарство при затлъстяване, рак и депресия” (нека хейта започне сега). В други ден съм при моят гуру невролог, да го питам за йогата която ми препоръча (нека хейта започне отново).
До сега съм практикувал единствено Сахаджа йога, и искам да пробвам нещо ново. Така е като човек си няма работа, чуди се с какво да се занимава.
Днес: сутрин упражнения за пояс.
По- късно:
Напади с 16кг. пудовки
Набирания подхват
Кофички
Раменни преси с 20кг. дъмбели
Лицеви опори
Клекове с подскоци
Руски суинг с пудовка
Гребане с 20кг. дъмбел
//////////
Всичко по 3 серии. Един приятел ми даде почти за без пари 2х20кг. стари дъмбели с винт.
Живот и здраве, някой ден ще инвестирам в стойка за клек, лег и дискове.
Не ми се ходи в зала, но ще трябва да ходя от време на време за клекове и тяга.
Днес:
Клек с две 16кг. пудовки
Лицеви опори с раница с тежести
Гребания с дъмбел- развивах, завивах дисковете, мисля, че успях да го направя към 35кг.
Гребания с ластик
Бицепсово с дъмбели
Колелце и планк
Упражнения за мобилност на глезените- Коляно към стена, пръсти върху дискове, повдигане и отпускане на пети върху платформичка, самомасаж с фоумролер.
/////
Започва да ми харесва да тренирам в домашни условия- тишина, спокойствие и без музика.
Днес:
През около 15сек.: Клек с две 16кг. пудовки 5х15-16
Напади с пудовки: 5х10 на крак
Клек с 20кг. дъмбел пред гърди: 2х до отказ
Кофички през няколко секунди: 5х до отказ
Лицеви опори: 3х до отказ
Колелце, планк, фоумролер
////
Много на бързо всичко, едвам имах въздух. Утре ще наблегна на дърпащите упражнения, плюс рамената.
Днес:
Набирания раменен надхват: 5х7-8 с 16кг. пудовка в раница
Гребане с дъмбел: 5х15 с 37,5кг.
Раменна преса прав: 1х12/1х10/1х8/1х8 с 20кг. дъмбели
Някакви опити за изхвърляне на дъмбел, но не съм сигурен в техниката
Гребане с ластик закрепен за радиатора- 1-2 серийки
Набиране тесен подхват, една серия до отказ
Повдигане на ръцете на страни с ластик
Повдигане на краката от вис колелце, планк, стречинг, някои упражнения за мобилност на глезените.
////////////
Яко е да се тренира гол по боксерки. Всичко отново доста бързо. Гледам да не се мотам много между сериите и упражненията. Резултатът- доста обилно потене и дишане като изморено куче. Определено нямам удобството на добре климатизирано помещение както е в залата.
Трябва да започна да тренирам ръките, че към средата на август съм на сватба.
Малко простотийка сега...
Днес уж трябваше да тренирам, но мъкнах и наредих 6 кубика дърва сам. Ей т’ва е тренировка 😄 . Може да се каже, че днес бях на фастинг, защото ядох чак в три следобед.