Леки тренировки за малко по-добра кондиция

Темата е заключена.
Прескочи до:

27.07.17
09:51

Храната вчера след около 16 часа фаст:

1. Протеин с прясно мляко и банан.
2. Ориз с пилешко, диня.
3. Ориз с пилешко, диня, слънчоглед, банан.

Днес имам сериозна мускулна треска на краката. Очаквам утре да имам на гърба и гърдите.

28.07.17
08:51

Храната вчера, след около 16 часа фаст:

1. Три яйца с шунка и сирене, ориз с кисело мляко, диня.
2. Три пърленки с масло и сирене/домашни/, банан, царевица, слънчоглед.

Смятам другата седмица да поизчистя още малко храната. Вчера ,с оглед на времето , цял ден обикалях само с  колата и физическата ми активност бе сведена почти до нула. Днес ще гледам да съм пешеходец. Това е !

Мнението беше редактирано от I`M на 28.07.17 08:51.

29.07.17
10:30

Тренировка:

Първи двусет:

1. Лег - 6,5,4,3 х 100кг.
2. Набирания надхват -5,4,3,3

Втори двусет:

1. Полулег - 6,6,6 х 70кг.
2. Набирания подхват  - 3,3,3 СТ.

Трети двусет - кросоувър и скрипец.

Без никакви почивки между сериите. По минута между отделните двусети. Преди първия двусет направих загряващи няколко серии лег и набирания. На последните 5 и 6 повторения на полулега такова парене имах в гърдите, че ги добутах само на чист инат. Като цяло се изморих.

Храната вчера след около 16 часа фаст:

1. Пиле с картофи, три домашни пърленки с кашкавал, масло и сирене, един банан.

Тъй като обядът ми бе по-стабилен, реших да пропусна вечерята. Хем да не съм на много калории, хем днес да направя малко по-дълъг фаст.

30.07.17
09:51

Храната вчера, след около 19 часа фаст:

1. Доза протеин с банан и прясно мляко, няколко сливи.
2. Тортинели с кетчуп.
3. 4 нектарини.
5. 2 свински вратни на скара с барбекю сос, задушени зеленчуци, 4 филии хляб.
6. 4 филии с масло и мед, слънчоглед.

Вчера приех доста калории с цел да намаля ефекта от втората встъпителна тренировка, но уви днес като се събудих - гърдите и гърба са с много силна мускулна треска, която ме възпрепятства дори от някои по -активни движения.  То мускули няма, а треска ме тормози- мисля, че на това му се вика парадокс. Жената си купува някакъв ръчен хляб, печен на камък. Колко е ръчен и колко е печен на камък- не знам, но като го опитах много ми хареса. От доста време ям предимно свинско каре, та и вратните ми се усладиха доста вчера. Иска ми се да тренирам другиден -дано да съм се възстановил до тогава.

Мнението беше редактирано от I`M на 30.07.17 09:52.

31.07.17
09:20

Храната вчера:

1. Пиле със зеле и ориз, диня.
2. Три нектарини, банан, слънчоглед.
3. Три яйца с шунка и сирене, диня.

01.08.17
09:37

Тренировка:

Три кръга от:

1. Полулег с дъмбели - 8,8,8 х 22кг./на ръка/
2. Тясна тяга - 5,5,5 х 120кг.
3. Военна преса  - 5,5,5х40кг.
4. Преден клек - 5,5,5 х 40кг.
5. Лег с дъмбели - 8,6,8 х 26кг./ на ръка/
6. Бедрено разгъване - 8,8,8

Леговете с дъмбели отново са успоредни дални и допряни един до друг дъмбели. Лично на мен ми идва в пъти по-трудно от нормалното движение. Преди работните кръгове правя 2 загряващи кръга. В началото на тренировката се бях настроил  за 4 кръга. След втория кръг обаче се борих психически с идеята да прекратя тренировката още на него. Мисля, че ако правя единици, двойки или тройки на примерно 140-150 тяга и 70-80 военна, ще ми е по-лесно отколкото 5-ците на 110 и 40кг.
Храната вчера след около 18 часа фаст:

1. Три шишчета със свинско и зеленчуци, четири картофени кюфтета с пълнеж от бекон, домати, сливи, нектарина.
2. Диня.

Явно съм се залъгвал до сега в калориите на динята. Мислих , че са доста по-малко. Приемам средно по около 5 кг. диня на ден, тоесто около 1500кк. ми идват само от динята и ще трябва да намаля приема й поне малко. Макар, че в момента взимам едни харманлийски и ....

Формата след първата седмица режим:

Мнението беше редактирано от I`M на 01.08.17 09:39.

01.08.17
10:58

казано от Иван Марков на 01.08.17, 09:37:

Приемам средно по около 5 кг. диня на ден, тоесто около 1500кк. ми идват само от динята и ще трябва да намаля приема й поне малко.

Същия съм и аз като си купя диня. А те точно влезнаха в сезона и са вече сладки. Дей*а

02.08.17
14:17

Храната вчера, след около 18 часа фаст:

1. Кашкавал пане, диня,домат.
2. Диня, две препечени филии с масло и шунка.

Вчера успях да се огранича до 3 кила диня и дори съм в дефицит. Днес мислих да направя едно кардио, но баща ми ме хвана сутринта да товаря и разстоварвам чували с пръст , което в тази жега си беше едно малко кардио.
Ей децата порастват без да се усетиш. Вчера карахме колело( да се разбира аз вървя  до колелото и пазя детето да не се удари, ако вземе да пада). Караме по уличките на жилищната зона  и като видя, че идва кола я хващам и отбивам към тротоара, докато мине колата. Една пикла обаче се бе засилила с около 60( при ограничение 20 в жилищна зона)и грам не намали, въпреки виждаше, че има дете с колело на пътя и й теглих едни майни. Детето ми вика” Тате, ти знаеш ли, че пред мен не трябва да казваш такива думи. Аз може да съм малка, но всичко чувам и запомням”  Не знам от къде им идват на децата, но направо ме хвърля в дивото понякога.
За утре се се чудя за кардио, ама май е време да се обръсна вече, а с тази брата дето съм пуснал-бръсненето ще е като кардио. Ще се измъча и препотя при всички положения- както казах също като при кардиото.

Мнението беше редактирано от I`M на 02.08.17 14:20.

Нали знаеш какво казват в детската градина - внимавайте, какво правите вечер вкъщи, че сутрин в градината децата си дават наздравици с чая 😄

03.08.17
14:55

Храната вчера след около 18 часа фаст:

1. Пълнозърнести макарони с доматен сос и пилешки гърди, диня.
2. Пълнозърнести макарони с доматен сос и пилешки гърди, диня.

Днес ни кардио, ни бръснене. Сутринта се наложи да излезна по-рано от предвиденото и имах време само за един бърз душ. Минах и понапазарувах малко месо, зеленчуци и плодове и така.
Много е жега и утре, хич не ми се ходи да тренирам, даже и сутринта.

04.08.17
14:16

Храната вчера , след около 18 часа фаст:

1. 0,5л. соево мляко, скумрия на скара, две филии хляб с апетитка.
2. 5 мини наденички с бекон и кашкавал, две филии хляб с апетитка, няколко сливи.

След вечеря се разположихме на дивана да гледаме един сериал. Жената като взе отново да си маже едни филии с масло и домашно сладко, мекички и т.н., едвам изтраях да не й кажа да направи и на мен. Продължи със слънчоглед, но и там издържах. Голям зор е да гледаш тв без да ядеш нещо.
Сутринта станах и просъница отворих гардероба и си взех дрехи за трениране. Затворих гардероба, оставих дрехите на раклата и си.... легнах отново. Просто ми се спеше,колкото и рядко да ми се случва, и си легнах. Вчера си гледах сериала от детството - Стъпка по Стъпка, до 12 часа. Понеже не го бях гледал от време оно, бях забравил, че колкото и да е комедия и пропаганда за американския начин на живот, почти във всяка една серия има някаква поука от морален и  възпитателен характер. Засегнати са въпроси от рода на кое е редно и кое не. Нещо, което не откривам в съвремените ситкоми. Как да. От 12 започнах да чета във форуми и в официалния сайт на миграционите служни в Канада. Ще ми се ако има възможност цялото семейство да се вдигнем и да се заселим там. За съжаление обаче доколкото четох вероятността да ни одобрят клони към нищожна. Аз не попадам в списъка с професии, мога да говоря и да чета на английски, но не разбирам грам френски. Жената що годе попада и има стаж , ама не знае грам ни английски, ни френски( вече 6 години гледа филми със субтитри с мен и не знам как не го е научила още).  Лично аз съм готов и да мия чинии, прозорци и прочие, а също да се заселя в някой по-пуст район, само и само да мога да преместя семейството си в Канада. За съжаление, обаче работата  е много по-сложна отколкото си мислих. Проблемът е  и , че няма да ставам по-млад и няма за кога да се преквалифицирам. Дейба да бях учил едно време за стругар, шлосер или някъв монтьор.

05.08.17
11:08

Тренировка:

Първи двусет:

1. Лег - загряващи , 6,6,6,5 х 100кг., 8х80кг.
2. Набирания надхват - 5,5,5,4,3,4СТ

Втори двусет:

1. Полулег - 6,6,6,6 х 70кг.
2. Скрипец с в образна ръкохватка  - 8,8,8,8

Не можах да докарам до трети двусет. Може и да не съм от най-сериозно трениращите, но устата така ми присъхна, че езика ми се наду и то до там, че да не мога да говоря нормално-фъфлех. Викам си или спирам и се прибирам или получавам инсулт и ме прибират. Избрах първото. Напоследък полулега го правя  с около 3/4 от движението. Пускам рязко надолу и спирам на 2-3 пръста от гърдите и бутам веднага разко нагоре на 2-3 пръста от пълно разгъване. На мен по този начин ми е по-трудно от нормалното движение, а и усещам сериозно напомпване и парене при изпълнението по този начин. Може би беше и грешка, че отидох да тренирам чак в 10 часа. Беше вече много жега, ама мина вече.

1. Три мини наденички с бекон и кашкавал, две филии хляб, салата от домати и краставици, извара с краставици, зехтин и подправки, банан.
2. Две препечени филийки с масло и шунка, чай с мед, половин литър совево мляко.
3. Пилешки дробчета с мед, няколко филии с масло и мед.
4. Литър прясно мляко, еди банан.

Вчера ми се ядеше доста и си хапнах. Принципно си позволявам повече хапване през уикенда, но петъкът ми изяде съботата общо взето. Изварата я пробвах разбъркана с зехтин и краставици и наистина е по-поносима, даже не е неприятна.

Мнението беше редактирано от I`M на 05.08.17 11:11.

06.08.17
10:48

Храната вчера:

1. Доза протеин с прясно мляко.
2. Ориз с пилешки бут, домат и сирене, диня.
3. Извара с зехтин, краставици и подправки, две препечени филийки с масло и шунка, чай с мед.
4. 4 филии с мед и масло.

След изяждането на 4-те филийки с масло и мед се качих на колелото да избия някоя и друга калория. Откарах над час докато гледахме “Приятели”( оказа се, че жена ми не го е гледала и й казах или го гледаме или се развеждаме. Аз с жена , която не е гледала приятели не мога да живея). През деня ходих и имах и други активности. Та май го докарах до някакъв нищожен дефицит. Ходи ми се в планината, но в тази жега има доста змии и това ме възпира. Това е общо взето.

Мнението беше редактирано от I`M на 06.08.17 10:49.

07.08.17
18:08

1. Нахут с телешко в гювеч, домашен бял хляб.
2. Наху с телешко в гювеч, филия с масло и мед, слънчоглед.

Вечерта отново над час на велото.
Днес се занимавах с разни дребни и глупави задачки , които обаче ми отнеха по-голямата част от деня. Сега си блъскам главата с една по-сложна работа, та да видя какво ще измисля. Общо взето е това.

08.08.17
14:27

Храната вчера, след около 20 часа фаст:

1. Три пържени яйца с масло, сирене, кашкавал и шунка, домашен бял хляб, диня, купа сутляж.

Вечерта малко под час вело. Днес трябваше да тренирам, но бях забравил, че рано сутринта сме на преглед. Добре, че жената вчера вечерта ме пита дали съм забравил, че днес чисто си бях отишъл на фитнеса и я бях оставил да ходи на преглед с детето сама. Нищо и утре е ден. Утре съм обещал на баща ми да оправя и последната партида пръст, та ще видим как да ще ги съчетая нещата. Това е.

Формата след втората седмица режим. Има лека разлика в положителна насока сравнено с миналата седмица.

Мнението беше редактирано от I`M на 08.08.17 14:28.

09.08.17
10:35

Тренировка:

Четири кръга от:

1. Полулег с дъмбели - 8,8,8,8, х22кг.
2. Тясна тяга - 3,3,3,3 х120кг.
3. Военна преса - 3,3,3,3 х50кг.
4. Преден клек - 3,3,3,3 х50кг.
5. Лег с дъмбели - 8,6,6,6 х 30кг.

Много кратка тренировка. Леговете с успоредни длани и допряни дъмбели. При леговете ме срязваше лявото рамо и то най-вече при полулега. След тренировка 15 минути ходене по голям наклон. След това товарене , разтоварване и изсипване на пръст. Чак преди малко, след ободряващия душ, се почувствах отново човек.

1. Кашкавал и сирене пане, малко домашен хляб, домати и краставици, малко диня.

Вчера отново изкарах на едно ядене цял ден. Ядох в късния обед. Вечерта карах детето и жената на детски рожден ден и вместо да се пребера , пих едно кафе(вода, аз кафе не пия, ама пих една вода не ми звучи добре) с една приятелка и послед ги забрах. Прибрахме се към 10 часа и не ядох повече. Ако си бях вкъщи сигурно щях да направя и една обилна вечеря. Като съм в движение и имам някакви ангажименти, някакси по-лесно игнорирам мисълта за храната. Някой ми казваше, че в тази жега грам не му се яде нищо. А аз? Аз изобщо нямам спад в апетита, яде ми се яко, въпреки жегата.

13.08.17
16:24

Храната сряда, след 16 часа фаст:

1. Две свински вратни, 5 филии хляб с лимец, лютеница.
2. Диня.

Храната четвъртък, след около 20 часа фаст:

1. Кофичка кисело мляко с мюсли, банан,две препечени филии с масло и чай с мед.
2. Две свински вратни, две филии хляб с лимец, лютеница, праскова, банан, две бисвити с чаша прясно мляко.

Тренировка петък:

1. Двусети набирания надхват с кофички - в повечко серии.
2.Двусети хоризонтални набирания с лицеви.

Храната след около 20 часа фаст:
1. Четири пържени яйца, кофичка кисело мляко с мюсли, банан, праскова.
2. Две сински вратни, две филии хляб със сусам, лютеница, праскова, две слепени бисквити с половин литър прясно мляко.

Тренировка събота:

Спринтове/совалки на трева + набирания надхват + кофички.

Храната събота, след около 20 часа фаст:
1. Мюсли с кофичка кисело мляко, банан, две филии с масло и чай с мед.
2. Две пържени яйца и свинска вратна, 10 сладки( с формата на орехи и ванилов пълнеж), половин литър прясно мляко, праскова.

Всяка вечер, от описаните дни, по около 2 часа активна игра с детето. Гоненица, футбол, скачане и набирания с детето на гърба. В смисъл бая кардио си беше. Иначе дори 5 годишното ми момиченце рита по-добре топката от мен при играта на футбол. В никакъв спорт не ме бъде и нямам никакъв талант.( с изкл. на ските, там сигурно можеше и до олимпиадата да стигна , ако се бях занимавал, ама не ме влечеше). Общо взето хем си починах на балкана, хем не останах и без физическа активност. Определено бях в дефицит всеки ден и свалих малко и тази седмица. Този път , като за почивка , бива.

15.08.17
09:11

Тренировка:

Три кръга от:

1. Полулег с дъмбели -8,8,8х 22кг.
2. Широка тяга - 3,3,3 х 100кг.
3. Военна преса - 3,3,3 х 50кг.
4. Преден клек - 3,3,3 х 50 кг.
5. Лег с дъмбели  - 8,8,8 х 30кг.
6. Бедрено разгъване - 8,8,8

Сутринта много ми се спеше. Ако си бях останал в леглото, сигурно щях да изсънувам по-добра тренировка.

Храната вчера, след около 18 часа фаст.

1. Леща, филия ръжен хляб, две палачинки с боровинки и сирене, сини сливи, слънчоглед.

От вчера поднових въртенето на велото. Ще се опитвам всяка вечер да въртя.

Имам някаква водна задръжка , но това е формата след трета седмица режим:

16.08.17
13:54

Храната вчера:

1. Доза протеин с прясно мляко, малко сини сливи.
2. Леща, две филии хляб с крема сирене, филия хляб с лютеница и шунка.
3. Кофичка кисело мляко с домашно сладко от малини.

По стечения на обстоятелствата пих един протеин сутринта, след тренировка, а следващото хранене се получи малко след 17.  Вечерта се качих за половин час на велото, след което направих няколко серии бърпита ( в диапазона от 10 до 7 повторения и с по 15-20 сек. почивка между сериите).
Днес ми е някакво убито настроението и естествено това води до глад за бързи въглехидрати.
Жената преди малко ме пита - мъфини ли искаш да направя, кекс с шоколад, кифлички с конфитюр, локум и шоколад или и трите. Аз и викам на диета съм нищо недей прави, тя ми вика мъфините може да ги пробваме с конфитюр, вместо шоколад...

17.08.17
09:12

1. Пилешки гърди с ориз, кисело мляко, две филии хляб.
2. 6 домашни мъфина, кофичка кисело мляко.

Вечерта малко под час вело. Отдавна не бях преглеждал хбо-то и вчера като го отворих видях, че има вече от новите серии на “Играчи”. Пуснах си две серии и се качих на велото.
Утре по план трябва да тренирам, ама има и други ангажименти. На всичкото отгоре трябва да мина да сменят и крушката на късите. Сменях ги само преди няколко месеца, ама Н1-то горят много бързо. Жената иска и утре да я водя на пазар за хранителни продукти, дрехи и обувки на детето. Още от сега ми се доревава ...

Мнението беше редактирано от I`M на 17.08.17 09:12.

17.08.17
09:32

казано от Иван Марков на 16.08.17, 13:54:

Жената преди малко ме пита - мъфини ли искаш да направя, кекс с шоколад, кифлички с конфитюр, локум и шоколад или и трите. Аз и викам на диета съм нищо недей прави, тя ми вика мъфините може да ги пробваме с конфитюр, вместо шоколад...

А вчера не рева)))))

17.08.17
10:43

казано от nervak на 17.08.17, 09:32:

казано от Иван Марков на 16.08.17, 13:54:

А вчера не рева)))))

Ревах, Ревах, ама от кеф 🙂

18.08.17
14:40

Тренировка:

1. Лег - загряващи до 80кг., 3х110кг., 1х120кг.,1х130кг., 1х140кг., 1х130кг., 3х120кг.,6х110кг., 12х80кг.
2. Набирания надхват  -3СТ, 3х15кг.,1х30кг.,1х45кг.,1х30кг.,3х15кг.

Сутринта като се събудих не се чувствах изобщо в кондиция, затова и реших да не въртя двусети днес, а да направя само една лека раздвижваща тренировка. Понеже не съм слагал на лега вече няколко месеца повече от 100кила, очаквано ми тежеше. Най-тежката серия ми бе 3-та на 110кг. На 140 щях да се затисна, защото пак при бутане хакнах лоста в куките и той се върна на гърдите, та едвам ги бутнах след това. Като цяло и рамената си ги чувствах доста уморени. На набиранията по план трябваше да направя няколко 1-ци с 45кг., но още при първата много ме стегна лакътя и се отказах. Като цяло яйляшка работа, като изключим болежките в лакътя и рамената.

Храната вчера , след около 18 часа фаст:
1. Свински шишчета, две филии хляб с апетитка, два домашни мъфина (един със д. смокиново сладко, един с какао и кокос).
2. Свинско шишче, кофичка кисело мляко с д. сладко от малини.

Вечерта почти час на велото. Подхванах новия сезон на ГОТ. Хем го харесвам, хем не го харесвам, но като един път съм почнал да гледам, искам да видя как ще се развият нещата.
До преди малко обикаляне по магазините. Поне взехме на детето маратонки и обувки. Вечерта съм на гости, така че храната няма да е от най-диетичните. Това е!

19.08.17
13:58

Храната вчера:

1. Доза протеин с прясно мляко.
2. Свинска наденица, две филии хляб, лютеница, сладолед, четири вафли ная.
3. Свинска плескавица, пилешко шишче, печени на скара чушки и лук, шоколадов десерт тип  брауни.

Днес от сутринта пране на килими и пътеки. Разчистване и хвърляне на “боклуци’. Тези дни ще последва местене на разни мебели, хвърляне на някои стари, мазане и боядисване и ще си отиде около месец в освежаване и чистене на дома. Отделно съм се навил да се хвана да си разглобя вътрешното тяло на климатика и да си го изчистя сам. Дано не се наложи да купувам нов, след това де.
От единиците на лега вчера, днес при всяко едно движение на ръцете, имам чувство, че гърдите ще ми се скъсат. Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 19.08.17 13:58.

20.08.17
13:17

Храната вчера , след около 16 часа фаст:

1. Тортинели с кетуп и кашкавал.
2. 4 принцеси с кашкавал и шунка, слънчоглед.

Вчера относително постно от към хранене. Би трябвало да съм в дефицит. Вечерта малко над час вело.
Днес отново битови ремонти и размествания. Майка ми и баща ми са уникални - нищо не искат да се изхвърля. Тавана и избата ми са пълни със сумати боклуци. Днес отново вместо да изхвърля една стара секция , се изгърбихме да я наместим в помещение дето е пълно с много неща за изхвърляне. На всичкото отгоре за да се побере секцията, трябваше да се пренаредят хиляда неща. Нищо чудно, че  в момента кръста ме опъва. Щях да излизам с жената, ама след душа единственото за което има желание е обяд(закуса за мен) и следобеден сън. Това е.

21.08.17
15:56

1. Две свински вратни на скара, две филии хляб с апетитка, банан.
2. Домашни кифли( една с д. смокиново сладко, две с домашо сладко от малини, две с шоколод и кокос, една с кашкавал и сирене), литър прясно мялко, слънчоглед.

Вечерта 50 минути вело. Жена вчера направи супер вкусни кифлички. Не знам вече да се карам с нея ли, да й се сърдя ли. Мрази да съм на режим. В момента, в който й кажа, че минавам на диета, започва да готви. Не, че и по принцип не готви, но мина ли на диета, прави по 3-4 различни неща на ден. Сега колкото и воля да имам, когато постоянно ухае на някакви вкусотии, лично аз не мога да издържа. Извън всичко това, свалям. По-малко. По-бавно, но свалям. Това е!

22.08.17
09:35

Кръгове:

1. Полулег с дъмбели - 8,8,8 х 30кг.
2. Тясна тяга - 3,3,3 х110кг.
3. Военна преса - 3х50кг.,3,3х60кг.
4. Преден клек - 3х50кг., 3,3,х60кг.
5. Лег с дъмбели  -8,8,8 х 30кг.

Трисет:

1. Кофички - 6,6,6 х15кг.
2. Мечка - 8,8,8 х 55кг.
3. Бедрено разгъване - 8,8,10.

Днес отново много зор да се навия да отида да тренирам. Преди ми се е случвало инцидентно да не ми се ходи да тренирам, но сега от седмици имам абсолютно нежелание за ходене до фитнеса. Верно, че напоследък ми се срупаха доста неща на главата и стресът се увеличи, но наистина досега не ми се е случвало да искам да си остана в леглото и да се излежавам, вместо да отида на тренировка.

Храната вчера, след 20 часа фаст:

1. Мусака, таратор, два земела, банан, ябълков мус, слънчоглед.

Храната относително дефицитна. Вечерта 50 минути вело. Почти всеки ден имам поне по 30 минути ходен, голяма част по -сериозни наклони. Следобед уж ще почвам да боядисвам , ама ще видим, че нещо ме мързи.

Формата след 4-седмица режим. Все още съм шишкавия чичко, но тук -таме се показват някои мускулчета. Надявам се до няколо седмици да прогресирам до ниво обикновен чичко.

Мнението беше редактирано от I`M на 22.08.17 09:35.

22.08.17
10:13

Ако имах твоята жена, щях да съм много много шишкав чичко, така че респект 😄

Ванка, ако има нужда - кажи й, че си на диета, аз ще ям нещата вместо теб! 😄

22.08.17
11:13

казано от Херцог Трън на 22.08.17, 10:25:

Ванка, ако има нужда - кажи й, че си на диета, аз ще ям нещата вместо теб!

Мои и нейни приятели са ми казвали същото, като теб 🙂 В това отношение странно много хора проявяват добро сърце и желаят да ми се притекат на помощ 🙂

Ванка, ще се разберем, знаеш че в това отношение съм стабилен 😄

22.08.17
11:59

казано от Иван Марков на 22.08.17, 11:13:

казано от Херцог Трън на 22.08.17, 10:25:

Ванка, ако има нужда - кажи й, че си на диета, аз ще ям нещата вместо теб!

Мои и нейни приятели са ми казвали същото, като теб  В това отношение странно много хора проявяват добро сърце и желаят да ми се притекат на помощ

Същата работа, човек, услужливи приятели явно имаме. Още го разправя един приятел как жена ми била направила веднъж цяла йена крем-карамел и аз не съм бил хапнал и той го изял целия.

23.08.17
16:53

1. Свинска вратна на скара, барбекю сос, три картовени кюфтета( две с кашквал и сирене и едно и с шунка), един земел, абълков мус.
2. Сандвич( домашен хляб, кашкавал, сирене и шунка), банан, три маскрапонени бисквити(купени)

Картофенените кюфтета много добре се бяха получили . Особено това с сирен, кашкавал и шунка. Имах чувството, че ям хамбургер, само че не с питка от хляб, а от картоф. Бях решил да остана само с обяда, но много приятно се размириса хляба. Като жената го извади от фурната и викам отрежи един по-голям крайщник и по среда му сложи сирене, кашкавал и шунка. Докато стигне от кухня до всекидневната, кашкавал се бе разлял във всички крайща, като нежно бе обвил шунката и се получи нещо като шунка в кашкавален панировка. Сиренето също бе много приятно омекнало, което допълваше памучно-бухналия състав на хляба. Естетвено залях всичко с кетчуп и си хапнах с кеф. Естествено съм в дефицит. Вечерта 50 минути вело , докато гледах ГОТ. Боядисването ми се размина. Тъкмо се чудих дали да боядисвам или не и един приятел ми се обади да качим един диван. Като се прирах яко ме домързя и се отказах.
Днес доста ходене. Общо взето е това.

24.08.17
17:14

1. Две нектарини и един банан.
2. Пълнозърнести макарони с пилешки гърди, доматен сос, сирене и кашкавал.
3. Сандвич( домашен хляб, шунка, сирен, кашкавал, чедър, кетчуп), банан, ябълков мус, две сладки.

Около 500кк. Дефицит. Доста ходене цял ден. Вечерта нямаше вело, но пък  отделих час за боядисване на коридора, което ме измори дори повече от велото. Днес трябва да довърша останалата част от коридора и най-вероятно отново няма да въртя на велото.
Не знам дали утре да тренирам или в събота. По ми се иска в събота, но пък тогава имам доста ангажименти от социален характер. То ще си покаже. Утре сутринта ако се размърдам достатъчно за да стана от леглото, ще отида да тренирам, ако не събота ще го мисля. Това е!

25.08.17
20:18

1. Пълнозърнести макарани с пилешки гърди , сирене и кетчуп, банан.
2. Сандвич с пилешки гърди, сандвич с кюфтета, банан, седем шоколадови бонбона.

Вечерта добоядисах коридора. Днес сутринта като се събудих, бях супер схванат и се отказах от фитнеса. Утре живот и здраве ще отида.

Една стара снимка , която мисля от преди 7 години. Не съм в някаква впечатляваща форма, но като цяло е сравнително добра. По това време не съм ходил на фитнес, но съм бутал лег( пейка, арматурно желязо и окачени кофи с пясък) от време на време, лицеви опори и много, ама много обикаляне по балканите. Все повече се убеждвам, че когато си под 30 е много лесно да имаш що годе атлетично тяло. Не енеобходимо да тренираш по някакви сложни схеми и протоколи. Необходимо е единствено да си активен физически и да правиш по някоя лицева опора, като дори не енеобходимо да ходиш на фитнес.

26.08.17
11:26

Тренировка:

Двусет от:

1. Лег с краката във въздуха - 8 х80кг.,8,7,6,5 х90кг.
2. Набирания надхват - 5,5,3,4,4

Двусет от:

1. Избутване на т лост над глава - 8,8,8,8 х 30кг.
2. Набирания подхват  - 4,4,4,4

Обръщане + преден клек - 5,5,5 х 50кг.

С две думи изморих се. Искаше ми се и на обръщането с преден клек да направя по четири серии, но след третата серия сърцето ми галопираше като коня на герой от роман на Карл Май. Понеже съм прочел доста от романите му, ми е известно, че някой път след тежко галопиране, конете умират от изтощение - та до там с четвъртата серия.

Храната , вчера след около 18 часа фаст:

1. Руло стефани, картофи на фурна, две филийки домашен хляб, три филийки хляб намазани с течен шоколад и два банан.

Около 300кк. дефицит. Общо взето трите филийки намазани с течен шоколад ми изядоха вечерята, но изобщо не съжалявам. Следобед дремнах за час и вечерта направих една хубава планинска разходка. Все още е осеяно с буйна и зелена растителност, която донякъде пречи на разходките, тъй като пътечките са доста образсли с храсталаци, но пък създава едно приятно чувство за свежест. То това ще му е. След месец вече лека по-лека ще започната да си сменят цвета листата, докато постепенно окапят и дърветата ще се оголят. Имам един момент през есента, в който по дърветата има листа с най различни цветове и се получава една палитра от цветове и също е много приятно за разходка.

По стечение на обстоятелствата днес съм канен на няколко места, като за съжаление ще трябва да пропусна едното. Общо взето е това.

29.08.17
09:35

1. Две купи домашна крем супа, две филии хляб, полови козуначена кифла с крем(от големите), 5-6 слепени шоколадови бисквити.

През уикенда ми се събраха рождени дни и ергенско парти - та храната беше на ниво, ама като за такива събития. Поради тази причина, въпреки че съм малко по-лек имам сериозна водна задръжка и изглеждам отвратително.

Вчера при 33-34 градуса реших да се изкачвам по близкия връх. Отне ми 45 минути, като не съм правил грам почивки. Много зор ми дойде и от жегата, и от бързото темпо, и от липсата на такъв тип движение напоследъл Към края краката ми бяха много уморени взеха да се преплитат един в друг и за малко да повърна,но се изкачих.
Днес трябваше да тренирам, но като слизах вчера се лъзнах на едни ситни камъни и направих нещо като шпагат с подгънат крак и разтегнах задното бедро. Утре ако съм по-добре ще пробвам да тренирам.

Формата след 5 седмица режим и част от баирите:

30.08.17
09:17

Тренировка:

Кръгове :

1. Полулег с дъбели - 6х22кг.,6,6 х 24кг.
2. Тясна тяга - 3,3,3 х110кг.
3. Военна преса - 3,3,3 х50кг.
4. Преден клек - 3,3,3 х 50кг.
5. Лег  с дъмбели -6,6,6 х 30кг.

Двусет:

1. Кофички - 10,8,8
2. Мечка - 8,8,8 х 55кг.

Сутринта беше отново голяма борба да отида или не да тренирам. Краката уморени, с треска и с болка. Как да е. По - добре е от колкото нищо.

1. Свински котлет със соев сос и подправки на фурна, четири филии хляб, банан, ябълков мус.
3. Солен кекс, прясно мляко, слънчоглед.

Вечерта 45 минути вело, което допълнително ми довърши краката. Общо взето е това.

31.08.17
18:31

1. Доза протеин с прясно мляко и банан.
2. Четири кебапчета, две филии домашен хляб, апетитка, таратор, банан, четири слепени бисквитки с шоколад.
3. Слънчоглед, ябълков мус,  пет слепени бисквитки с шоколад.
4. Сандвич с кебапчета и апетитка, три купички домашен пудин, банан, половин шоколад.

Вчера май, май не съм в дефицит.
Днес отново се закатерих до близкия връх. Този път направих 2-3 почивки от по 30-40 сек. и ми се струваше, че едвам се влача нагоре. Като се изкачих и погледнах часовника -излезна че съм се изкачил за 35 минути, тоест 10 по-малко от миналия път. Учудващо миналия път хем не почивах, хем ми се струваше, че темпото ми е високо. Като стигнах -тениската чисто мокра. Огледах се дали няма някаква девойка наоколо, която ако не е виждала глиган, щеше да се травмира , като се съблека. Нямаше  и се събляках , че лъхаше ветрец и като нищо щях да настина с тази мокра тениска. Закатерих се по близките възвишения. Бая зор видях, че яко камънаци, а аз с баскетболни маратонки. На 2-3 пъти за малко да се прибия.
Днес смятам да го карам на едно леко хранене, въпреки, че ме предупредиха да не се готви вечерта, че ще ми донесат мекици и баклава, а аз обичам домашни мекици и домашна  баклава.

01.09.17
18:58

1. Свинско конта филе с картофи и сос бешамел -всичко запечатано с кашкавал, две филии домашен хляб, банан.
2. Три мекици с кисело мляко.

Днес три часа ходене( един градско и два извънградско. За разлика от колата, аз извънградско “горя” доста повече). Дано да се задържи повечко време без много сериозни валежи, та да мога да ходя по-често. Интесресно ми е - ако се катеря по балканите 4-5 пъти седмично и ям без никакъв режим, дали ще свалям или не.
Тази сдемица май ще си остана с едно посещение до фитнеса. Утре сутринта ще разчистваме стари перални, печки, бойлери и прочие. В неделя съм на сватба, която е вечерта, но сутринта миене на кола, подстрижки, виждане с приятели и няма да остане време. Принципно следобедите ми са свободни, но предпочитам да ги използвам за ходене по балкана, вместо за фитнес. Отделно вече прекалено много свикнах да тренирам рано сутринта, когато фитнесът е абсолютно празен и общо взето работи само за мен.

“Веранда” на дърветата . Гледката от нея определено си заслужава.

Мнението беше редактирано от I`M на 01.09.17 19:01.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1