Въпрос за рецепта с извара за покачване на маса

Здравейте  начинаещ съм искам да попитам за рецепта с извара която е за качване на мускулна маса и ако е възможно да ми кажете кога е най подходящо да се приема, ппц търся за закуска.

Аз лично имам идея за закуска която е:
200гр извара + 250ml вода и един банан (пасирано) и отделно
Прясно мляко/кисело разбъркано с овес.

Темата беше редактирана от Людмил Георгиев на 07.09.17 10:27.

По-яка рецепта - 400г извара, 10 варени яйца настъргани, 200г цедено мляко, 100г орехи настъргани, кисели краставички. Малко да прстой в хладилника... Върви с препечени филийки

ДЕ

07.09.17
12:44

казано от Светослав Захариев на 07.09.17, 12:19:

По-яка рецепта - 400г извара, 10 варени яйца настъргани, 200г цедено мляко, 100г орехи настъргани, кисели краставички. Малко да прстой в хладилника... Върви с препечени филийки

;-)

07.09.17
13:29

Ако обичаш сладко, извара с кисело мляко 1:1, мармалад от сини сливи на вкус, или замразени горски плодове.

07.09.17
13:39

казано от Людмил Георгиев на 07.09.17, 10:16:

Здравейте  начинаещ съм искам да попитам за рецепта с извара която е за качване на мускулна маса

Само да кажа, че няма “рецепта с извара за качване на мускулна маса”.
Няма каквато и да е конкретна рецепта/храна за качване на маса. Много важен е целият режим да отговаря на целта, както и какви тренировки ще подбереш.

От мен: извара + шарена сол + зехтин + нарязани на ситно варени яйца (всичко се обърква).

казано от Вероника Налбатска на 07.09.17, 20:38:

казано от Людмил Георгиев на 07.09.17, 10:16:

Здравейте  начинаещ съм искам да попитам за рецепта с извара която е за качване на мускулна маса

Само да кажа, че няма “рецепта с извара за качване на мускулна маса”.
Няма каквато и да е конкретна рецепта/храна за качване на маса. Много важен е целият режим да отговаря на целта, както и какви тренировки ще подбереш.

От мен: извара + шарена сол + зехтин + нарязани на ситно варени яйца (всичко се обърква).

Да знам имам предвид за закуска и благодаря

08.09.17
19:15

Извара с 2 банана + овес с кисело мляко и фъстъчено масло

Количеството според нужния ти калориен прием

Мнението беше редактирано от Tumbac на 08.09.17 19:15.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1