Хобит Unleashed: Barbells, Kettlebells & Second Breakfast

Темата е заключена.
Прескочи до:
Т. Тодорова

31.07.17
11:37

казано от Sanya на 30.07.17, 21:00:

Симпатяги сте големи ️
Ама и фитнеса за хотелски хич не е лош!

ГОЛЕМИ, индийд - така освиних, че мислих, че в 00:00 снощи ще се превърна в качамак 😂

Иначе фитнесчето наистина беше ок. С’я, кофти изчислени уреди, кофти лост, ама за раздвижване си става отвсякъде. И чистичко много. И с гледка от 3 страни. ❤️

31.07.17
13:14

Точик, прекрасни снимки, усеща се уникалният дух на Родопите 💓 Най най най-прекрасната планина.

Т. Тодорова

31.07.17
21:50

Силве,
много ги харесвам и аз. 🙂 Освен по сантиментални причини, намирам ги за страшно уютни и красиви. ❤️

31/07/2017 (21)

Храна:
- 2х 3в1
- пъпеш и сирене
- кефир Олимпус
- 1/2 пържен картоф
- 2 варени яйца, 2 оризовки с масло, домат, сирене
- радлер и половина
- 50г пилешки гърди на плоча

Движение:
Обикаляне много, домакинстване и тренировка с 1/2 доза бустер, която направих на един дъх:

5 кръга, 16кг пуфка:
10 суинга
3 лицеви от колене
15 суинга
3 лицеви от колене
25 суинга
3 лицеви от колене
50 суинга
3 лицеви от колене

500 свинки и 60 лицеви общо.
————————————————————————————-
Строшиха ми нервите по митници и пощенски служби днес. Успяха и да ме развикат чак. Повече от половин ден ми скъсаха за безмитна пратка с обявена стойност от 20 долАра. Всъщност, митничарите и в пощата, и в митницата бяха страшно отзивчиви и приятни, ама ония соц-отломки от БГ Пощи.. Редовно подлагат възпитанието ми на най-различни тестове и засега успявам да се удържам, ама докога ли.. 🙂
Еййй, ей тоя трол, с мега сериозното име Честър, живее там в балканския хотел. Много игрив и абсолютно очарователен хайван. Яд ме е, че не го снимах как тича - като от анимационен филм е. 😂 Ужасно здрава захапка има, потресена съм.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.07.17 22:01.

Т. Тодорова

01.08.17
15:10

Снощи мушнах една оризовка преди да легна.

01/07/2017 (22)

Храна:
- нутрибуба от 1/2 банан, малко пъпеш, енърджи микс и 1/2 доза изолат
- диня и пъпеш, идея нямам колко, но общо към половин кило.. може би 😁
- птича гръд на плоча, салата от зеле, маслини (15, от ония дребните, испанско-турските), краставица, розов домат, червена чушка, зехтин, балсамико и малко сол
- 6 пъдпъдъчи и 2 кокоши яйца, малко масло, задушено броколи с микс зеленчуци; евентуално може 1-2 оризовки
- много ясно, че диня със сирене (козе), а може и без, но диня, диня, дииии-няяя! 🍉 🐽 🍉

Започнах леко да се отводнявам като не ям като изтървана. 🎉  (о, каква изненада..)

Движение:
- 2х3.5км бързощък
- ако се прибера навреме, ще си направя суинговете и ще ги впиша, ако не - сори.

Идея нямам как ще стане днес и утре с тренировките, но ще опитам да сбутам движение между работата и спането. А как ми се спинка.. 🙃

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.08.17 15:15.

Т. Тодорова

02.08.17
13:30

2-3 бири снощи - видях се с едни приятели, насметоха ме, че не съм почерпила за юбилея и то си стана. 😁  Със зор ги изпих някак, не ми се пие нещо - довечера имам уговорка за лимонадка навън. 😇

02/07/2017 (23)

Храна:
- отидох при майка ми да пием кафе сутринта и преди него закусих с... прасе и зеленчуци в гърне 😁 ; рядко ми се случва да ми се дояде сутрин, камо ли пък нещо такова, ама ей на
- 3 кюфтета, малко зелева салата, която беше ужасна и я зарязах, една голяма печена чушка с червен лук
- зеленчуци, сирене, диня до довечера - нещо не мога да го измисля, щото не ми се яде друго, освен диня, баси жегата

Движение:
- максимум разходка, че работа бол, а ентусиазъм да я свърша бързо - нъцки
Гледката, която се заформя, ако забравя вратата на спалнята отворена за повече от 30 секунди:

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.08.17 13:36.

Т. Тодорова

09.08.17
12:22

Хельоу.

Не ми се пише, Адът пак се отприщи и влязох в много сериозен режим на самоунищожение, от който вчера започнах да се измъквам, защото се уплаших, а ми стана и обидно, че отново се самонаказвам.

Свалила съм 5 килограма за 5 дни, не тренирам. В залата ще се върна след няколко дни, когато тялото ми се повъзстанови малко от шока.

Хубавото е, че с всяка изминала тъпотия научавам по нещо за себе си и света наоколо.

И тъй, ще се видим след няколко дни. 🙂

Т. Тодорова

13.08.17
16:03

Имах една много симпатична гостенка за цеееели три дни. 💕
Беше супер и изцяло успях да изляза от mode “животът е гаден”. 💡

Голямо ядене, голямо нещо му ударихме с Ленчето и Санчо.

Инвестирахме огромни количества енергия в изяждането на всякакви неща. Потресена съм. Особено след последната маса, от която станахме, съм сигурна, че всеки мъж (и дори малка група мъже 😁) би се потресъл. 😁

Тренирането го подхванах и вчера прайках тези работи с Габчиту и Саня:

Зерчер - 6х3 @25кг
Лег - 3х3 @30кг + 3х3 @27кг
Румънска тяга - 6х3 @50кг
Обръщане - 6х3 @25кг, което изглеждаше малко каруцарско, но ще го дооправя скоро

Преди тройките - ротации, активации, ала бала с ластици.

Преди всяко движение правих загряваща серия от 10 повторения с по-малка тежест.

Днес, с Ленчето и, о, чудо - Саня 😁:

Много ми беше трудно, понеже имам страховита мускулна навсякъде. 😁 Омрънках света направо и всичко беше.. с вазелин, с клизма, зор и уговорки. 😁

Загрях с ластици + загрявката на Вик с една 12-ка (без напади).

После:

-Флоор преса 4х7 @12.5кг дъмбели
- Раменна преса 4х7 @20кг
- Повдигане на дъмбели встрани 4х10 @5кг дъмбита
- Фейс пул 10х25кг, 10х30кг, 2х10 @35кг
- 2х СС бицепс & трицепс на скрипец, по 10 повторения, не помня килограмите, но ми запари приятно
————————————-
Изходихме света. Голямо обикаляне, голямо чудо. Ама мега гот. 🐦 💕

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.08.17 09:08.

Т. Тодорова

14.08.17
10:17

14/08/2017

Храна:
- кафета
- диня със сирене
- кюфтета, печени, бобена салата, доматкА 😁

Движение:
- домакинстване, кучета, офиси
- бърз стреч (20мин) в йога дух
———————
Лесно се яде със Саня и Иленъ, ама баси... мога да се изтъркулвам до желаната дестинация, вместо да си давам зор да вървя. 🐽

Обичам дъгииииии ! ❤️💛💚💙💜 (не, че като ги снимам с  телефона си личи по нещо защо :]]]]])

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.08.17 10:20.

Т. Тодорова

17.08.17
16:47

Йо! 😎

Бръмкам си както си знам и както си мога - ям като продот /без да злоупотребявам с джънка/, движа се, но не бих го нарекла трениране, слон съм си, ама доволен.
МЦ си казва думата - гладна съм като к04е през повечето време, ама и тоя зор ще мине.

Не ми дреме особено, защото си прекарвам изключително добре с приятели, които виждам адски рядко, особено пък на едно място (последно сме били трите заедно, сами, преди...ми сигурно има 10 години... а всичко си е същото 💜). Снощи, освен от хилене, щях да се пръсна и от умиление. 💜 И май не само аз. 😄
————————————————————————————————
Мотивацията за спорт ми е нулева, въпреки че се напъвам. Но ми трябва и някакъв външен напън - да започна да тренирам по персонална програма, примерно, за да има от кого да ме е срам. Такава съм - все още имам нужда нещо или някой да ме наритва. 🐽 Само да си тръгнат нацистите 😂 и се залавям сериозно.
Чета иначе из форума... Много изпростял тоя народ. 😄 Не целият, разбира се, но някои изказвания и авторите им са напрао.. да си умре човек. Наглост, арогантност, вулгаризми, комплекси, мерки и теглилки около карантиите - баси шит сторма. 😄 Готиното е, че аз вече успявам да чета без да си го тургам на сЪрце.
Камен, гадьонаш с гадьонаш, чак миналата вечер ми каза, че е купил билети за Devin Townsend преди 2 седмици. 😄 🍭😄🍭 Нямам търпение да го видя на живо тоя откачалник (и абсолютен гений)!
Ето ме и мен.. през погледа на малката племенница на Ленчето 😄 :

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.08.17 16:52.

17.08.17
17:34

казано от Т. Тодорова на 17.08.17, 16:47:

Йо!

Бръмкам си както си знам и както си мога - ям като продот /без да злоупотребявам с джънка/, движа се, но не бих го нарекла трениране, слон съм си, ама доволен.
МЦ си казва думата - гладна съм като к04е през повечето време, ама и тоя зор ще мине.

Не ми дреме особено, защото си прекарвам изключително добре с приятели, които виждам адски рядко, особено пък на едно място (последно сме били трите заедно, сами, преди...ми сигурно има 10 години... а всичко си е същото ). Снощи, освен от хилене, щях да се пръсна и от умиление.  И май не само аз.
Мотивацията за спорт ми е нулева, въпреки че се напъвам. Но ми трябва и някакъв външен напън - да започна да тренирам по персонална програма, примерно, за да има от кого да ме е срам. Такава съм - все още имам нужда нещо или някой да ме наритва.  Само да си тръгнат нацистите  и се залавям сериозно.
Чета иначе из форума... Много изпростял тоя народ.  Не целият, разбира се, но някои изказвания и авторите им са напрао.. да си умре човек. Наглост, арогантност, вулгаризми, комплекси, мерки и теглилки около карантиите - баси шит сторма.  Готиното е, че аз вече успявам да чета без да си го тургам на сЪрце.
Камен, гадьонаш с гадьонаш, чак миналата вечер ми каза, че е купил билети за Devin Townsend преди 2 седмици.  Нямам търпение да го видя на живо тоя откачалник (и абсолютен гений)!
Ето ме и мен.. през погледа на малката племенница на Ленчето  :

Само на цвят не те е докарало детето 🙂

Т. Тодорова

18.08.17
18:12

Веси, нали? :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
—————————————————————————————————-

Продължавам да кътвам яко. От фитнеса. Яде ми се, хормоните ми са на макс, а настроението е епично. 😄

Снощи не можах да спя цяла нощ - два пъти по 30 минути само, като едните 30 бяха вече по светло.
—————————————————————————————————-

Готиното е, че утре отиваме на някаква вила, високо в балкана, с бая голяма компания. 🌲🍺🌲🍺🌲
Ще си носим храната и ще си я приготвим там. Даже знам от къде ще си купим страшна доматКА по пътя. Б*си селяндурите. Не-до-пус-ти-мо! 💡Ей зат’ва никога няма да се оправи тая скапана държава! 💡
Освен това, ще сме само българи, което не знам как изобщо някой от от нас ще преживее, особено по време на почивни дни, ама ще трябва да се избута някак. Добре, че не отиваме на плаж.
Мъжете да се оправят с тия проблеми, де - ние, пичките (no offence), ш’ се кефим и ще гледаме звездите. И може би барбекюто. 🍱 🍱 🍱 🍅🍆🌶🍺

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 18.08.17 18:18.

Т. Тодорова

22.08.17
16:44

Яба-даба-ду! 🙂

Планинският купон беше уникален - много смях (изключително много - имаше мъже, плачещи със сълзи, хлипащи 😂 ), папо, пипо, чист въздух, красотички на всеки сантиметър, дебели, дружелюбни котки - абе, перфекция. Малко препих, платих си цената и така. 😇

Къщата беше страхотна, удобна, чиста до безобразие - очарована съм. От селото също, защото нямаше жив човек. 😂

Много тъпаци по пътищата, де. И като са махмурлии в неделя на обяд, изтъпяват съвсем.
————
Вече усърдно се трудя в офиса, малко съм болна, но друсам вит. Ц и редуцирах & позачистих храната.

Днес, примерно:
- 1 вафла Ная (почвам с най-чистичкото 😄)
- 1 веган сандвич с квасен хляб от био маркета
- 200г котидж
- 1 огромен банан
- диня

Движението - мееех. Клекове и лицеви вкъщи. И доста щъкане. Раздвижвания, демек. Бях се надъхала оня ден за зала, ама щото нали мц (много тежко този месец), партита и т.н., бях като парцал и реших да пия бустър, йохимбин... Ми пих ги и заспах права.
————
На обяд набързо малко прасе на скарата, вечерта - барбекюта и сачове. Изобщо не става дума за плюскането (да вметна преди някой да се е разбучал, че тъпкане и наливане е единствената мотивация на лошия българин да отиде някъде и да прави нещо) - самата обстановка ми е много уютна и приятна, и си носи своя специфичен чар.

Да живей селянията! 🎉

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.08.17 16:51.

23.08.17
09:44

атмосферапредразполагаеткфирканием))))

Т. Тодорова

23.08.17
10:49

Хеле пък като се развъртят едни домашни ракии... Алкашни! 😂

Днес - офисна невестулка с храна в кутийки:

- 1 монстър
- диня
- котидж
- задушено свинско контрафиле с тиквички, яко подправки и червен боб; 2-3 оризовки
- няколко мини морковчета за гръци-гръц
- евентуално една бира, ама може и без нея

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.08.17 10:49.

Т. Тодорова

29.08.17
07:55

😇

Ще напиша един мини пост, колкото да не загубя навика, че ако и той замине, съм жива умряла.

Храната без старание се нормализира - козе мляко с мед и орехи, котидж, свинско контрафиле с броколи, някоя друга вафла ная (против уроки 😂), пиле, салати, сирена, песто - е в тоя дух. Снощи се напуках с тахан с мед, защото правих бъркало на свеки и опитвах нонстоп дали е много сладко, дали не е много без сладко - перфекционизъм пълен. 😂

Желание за тренировки - нула. Само като си помисля да вляза в пулса и ми причернява. Време нямам никакво - имам адски много работа, адски много за учене и новото е, че от няколко дни съм 2х2 часа на ден при баба ми. С изключение на днес, заради което ще се опитам да направя някое упражнение вкъщи или в близката заличка, ако Ленчето склони да дойде да се напъне и тя. 😁

Иначе се движа, де. Освен че доста щъкам, гледам да работя права и да се мърдам, сгъвам и разгъвам максимално често. Не е кой знае какво, но поне предпазва от тотално одървяне.

Кантарът не е мръднал, което е добре.

Много си харесвам архива. Що не съм се снимала по-често тогава, нямам обяснение. И що съм се навирала в миша дупка - да не би да ме види някой.

20кг надолу, бърз лифтинг (хихи), една руса боя и ще поря. 😂😂😂😂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 29.08.17 07:55.

Т. Тодорова

02.09.17
17:14

Честит ви септември. Любимият ми, заедно с октомври. С’я ще го ударя на творчество, четене и романтика и ще ми е много готино, докато не стане една педя лед по улиците. :]]]]

Започвам пак с отчетите и тренирането. И насилственото екстра движение.

Благодарности на Сашо, който беше така добър да ме сдобие с простички, но очевидно подходящи две тренировки, които редувах преди застоя - към днешна дата не съм по тежка, не съм по-малко силна и, ако не бях изпушила и изпила света, нямаше да съм и по-малко издръжлива. Тоест, запазих форма за първи път.
Ще ги редувам същите две пак до края на месеца (с някакво кардио/бодипъмп/тапаут/пътека/нещо, дето да ми внася разнообразие), за да затвърдя каквото имам за затвърждаване и после ще му мисля.

Доста неща ми се позбистриха в личен и професионален план, затова отново настъпи момент, в който да действам по-смело, по-организирано и с повечко размах. Всяка година ми се случва да започна да се ценя и харесвам (щото кво пък ми е толкова, че да не се) и после се връщам към смотаното си аз, завряно в кучи г*з, заедно с безпочвените си (в повечето случаи) комплекси. Ще ми се да успея веднъж завинаги да си стъпя на краката здраво, да започна да казвам “не”, без да се чувствам виновна, да не мълча, когато изпитвам дискомфорт и да се отърва от всичко, което не ми е нужно.
С две думи: кукуригу-кудкудяк 😂

Тъй.

Храната ми е окей, но ще трябва да кътвам.

Мяу до утре.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.09.17 17:15.

Т. Тодорова

04.09.17
20:13

Вчера:
2к с куче. Голям тътруз, честно.

кило диня, количество картофи на фурна, бира

Днес:
Трен А с пудовки

Домашни спагети болонезе, а сега отивам на вечеря с германския мъфин. ❤️
———————————————-
Настроение нула. Реших да си разчистя натрупаните негативни емоции мъжката, викам - разговор с най-близки хора не може да е нещо лошо...
Ела да видиш, братче, какво може и какво не може. 😂 Още не вярвам какво чух и видях. Хубаво е, че чух и видях, де, въпреки че физически ми се гади от болки в най-различни точки на душицата.

Нямам търпение и тая ш*бана година да свърши. Ако ги нямаше някои човечета наоколо, сигурно щях да съм си пръснала мозъка отдавна. 🎉

Т. Тодорова

11.09.17
11:32

Няма да е зле отново да има меню с поддържаните емотиконки, защото половин час писане за пореден път отиде по дяволите, заради едно несъвместимо човече.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.09.17 11:37.

Т. Тодорова

11.09.17
11:44

Тренирам вкъщи с пудовки /не знам колко е ефективна тая схема с 12,16 и 20кг,правя повече повторения, за тягата хващам двете пудовки и стават 36кг - ужасно е трудно, но хватът се подобрява 🙂/. Утре сутринта ще се замъкна в пОлса, че и таксата трябва да си платя, и Габриелата трябва да си видя. 🙂 Не умирам от обездвижване, което е добре.

Положението при мен е все така насрано, става все по-зле във всяко едно отношение и щастлива е последното нещо, което съм. Хубавото е, че вярвам, че нещата ще се наредят рано или късно.

Сватбата беше уникаааално готина! 🎉 ❤️ 🎉 ❤️ 🎉
Аз сватби не обичам, обикновено са ми too much и мисля, че хората се женят (не всички, но много от тези, които познавам) заради прищевки, защото някой друг го е направил, защото така трябва, постъпват прибързано и често нямат идея с кого и в какво се забъркват. Тези двамата ми пълнят душата от първата секунда, когато съм ги видяла заедно - толкова си подхождат, толкова се допълват, има тооолкова динамика и любов между тях, че направо ми се прииска и аз да се оженя за тях. Речта на младоженеца пък... ох. 🙂

Спукахме се от танци с Мая, въпреки че в началото беше:
- Теди, ти танцуваш ли?
- А, цъ, пази Боже! А ти?
- А, не, сакън, ужас!
Бутилка вино по-късно двенките... въййй.... 😄 #pla4a

Всичко беше супер лежерно и айляшко, и добре, че не отслабнахме достатъчно за ония рокли с гол гръб, че нямаше да се впишем там. 😁

Не знам защо толкова тракалясвам за това тук, но събитието ме докосна по много искрен и мил начин. Едно, че имам нужда от такава емоция, друго, че такива двойки ми връщат вярата в Дисни. 😂

O, aй, ще опиша и храната за днес:
- 1 зидо бар с какао
- зелево-морковена-цвеклова салата, птичешко
- гръцка мусака с няколко оризовки
- малко лещичка вечерта

Чау. 🙂

Т. Тодорова

12.09.17
14:42

12/09/2017

Храна:
- малко пиле с арпа фиде
- 1/2 филия с пастет от месо
- две пълнени тиквички, супер постни и неподправени
- 1/2 пакет оризовки
- един зидо бар
- не знам какво за вечеря
Тъпче ми се сладко.

Движение:
2х5км бързощък

Порив за живот:
Около -48. Всяка настъпана муха ще да е по-ведра и мотивирана да оцелее. То си зависи и от мухата по принцип, и от това как е настъпана, но като цяло май чупя рекордите за муха в кофти кондиция.
———————————————
А, да. Бяхме скоро на бирения фест на Младежкия хълм и искам да ви кажа, че съм изумена и впечатлена, и много се гордея с този град. Събитието беше доста голямо, изключително красиво, организирано и чисто. Ама изключително чисто и културно. И музиката гот (едни приятели свириха трибют на Tower of Power, след което отидохме в Найлона и забравихме за културата, хехе..), и хората гот.

Ама да, де, бяха опънали едни дървени конструкциийки, като открити шатри, декорирани с триъгълни знаменца като в Капана, едни малки, кръгли, многоцветни лампичкииииииииииииии ❤️, столчета, направени от кашони, много приятен саунд (не видях кой беше озвучителят, ама добре беше), готини бири, готина рЪнЪ, дечица и кученца щъкаха и надаваха глас отвсякъде, абе, супер. Супер много хора. Е, със сигурност не 5000, както бяха отразили медиите, ама всички знаем как се отразяват такива ивенти. И няма лошо, всъщност.

Ако още някой ми каже, че Пловдив и хората в него не са супер яки, не се развиват и не вървят напред, съм готова да го направя на лентички на секундата. 😁 
Разглеждах снощи и програмата на Нощта на музеите и галериите, разни други предстоящи събития, снимки на кукления театър след ремонтите - пълно избухване. Оу йеа. ❤️

Не намерих кьорава нощна снимка (то и дневни няма), за да ви покажа колко ултра яко беше наистина. Ама ето ви няколко на Пловдив пък! 🙂))

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.09.17 15:51.

Т. Тодорова

14.09.17
12:01

14/09/2017

Мухата възкръсна и отиде в залата. 😁
Правих 4х5 повторения от:
зерчер с 25кг
лег с 25кг
тяга с 50кг
обръщане с изтласкване с 25кг

Утре ще видим какво ще правя, но пак съм там. Дойде ми желанието и се почувствах много добре, въпреки че предните ми бедра още на първата 5-ца загинаха. И не беше геройски даже.

Мизериите се разсеяха. Всъщност, направо се разрешиха. Щото имам мъж на място. ❤️

Храната:
- две кафета сутринта
- айрян
- сандвич с веган чекнотии
- сандвич с птичешко
- вечерта имам подозрения за салата от червен боб, червен лук, нещо месно или яйца

Цигарите покрай всички сътресения напоследък се превърнаха в голям проблем. Кутия и отгоре на ден заминава понякога. Вече усещам как се самоубивам наистина и т’ва трябва да приключи. Днес ми се доповръща в залата, въпреки че тренировката беше много далеч от тежка. Горчив вкус в гърлото, тежест в гърдите, болки в гърба. Да не говорим, че приличам на смъртник.
Да не казвам за 18-ти път голяма дума, но ще положа усилия. Малко страшно ми стана.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.09.17 12:02.

Т. Тодорова

15.09.17
19:41

15/09/2017

Станах в 6, обикалях, разхождах песове и играх с тях, работих, изкъртих се у бабини (кръстът ми е много зле след днес... никога не го бях трошила така, ама някои неща няма как да се случат с правилна форма), седнах за първи път в 17:00, а към момента вече съм пред припадък, щото офисът е фурна.

Първото ядене беше в 17:00 - бюрек, айрян и една вафла, хах. Към 20:30 ще пия една бира навън и после ме чака готвене за нас, готвене за кучета, баня и, надявам се, здрав сън.

Както става ясно, време и сили за залата не останаха. Но мисля, че и така се натоварих достатъчно. Мрънкам, че не тренирам, но не бях споменала, че всеки ден правя максове с баба, което, trust me, товари брутално.

Ай, оттеглям се с провиснала за чаша бира лигичка. Изморена, но някак доволна.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.09.17 19:42.

Т. Тодорова

19.09.17
13:37

Тия дни - уж айляк, но не съвсем. Два дни “почивах” и така се раздадох вкъщи, че по-добре на работа да бях ходила. Хихи. Ядох мусака (доволно), салати, един сладолед и бири.

Ох, не си записвам точно какви ги върша, но нямам ни време, ни желание.

18/09/2017

Храна:
- мусака
- зелево-морковена салата, 6 пъдпъдъчи и 2 кокоши яйца, малко масло
- оризовки с масло и сирене, тахан с мед и какаови зърна
- 3 бири (норматив)

И други пият по 3 бири за норматив, ама имат баси красивите плочки (да не споменавам имена 😄), пък аз изглеждам все едно съм глътнала кега. 😄 😄 😄

Цигарите са редуцирани наполовина засега, продължавам тъй и до края не месеца май семейно ще ги разкараме.

Тренировка:

10х3 тяга @50кг
10х3 пулдаун @47кг
10х3 зерчер @25кг
10х3 лег @27кг

Всички тройки през 45 секунди - даже на път към залата си купих някъв часовник от магазин за 1лв, който е тотален арт крах, но пък секундарникът му работи. С телефона ми е много неудобно и т’ва беше най-бързото и нискобюджетно решение.

После ролер яко и разтягане.

Малко ми се доплака по време на тягата и клека, но възстанових идеално, според мен. Имам мноооого лека мускулна на гърба само, за разлика от предишната силова, след която няколко дни ходих като изнасилена гугутка.

За зала нямах грам желание до съвсем скоро, сега нямам търпение. Рестарт някакъв се получи, време беше.

19/09/2017

Храна:
- веган сандвич, салата от домати, краставици, нахут, лимон, зехтин и босилек
- Roo’ бар с черешки, който одеве не си купих, но мисля да отскоча по някое време
- зелево-морковена салата с червена чушка, пъдпъдъчи & кокоши яйца

Движение:
Офисно.

Спрях да си броя дните на МЦ и сега май ми закъснява яко. Може и да съм в грешка, ама едно 10-12 дни... За съжаление е от стрес и кофти начин на живот напоследък. 🙂

Сутрин ставам, ама много трудно.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.09.17 13:43.

казано от Т. Тодорова на 19.09.17, 13:37:

За зала нямах грам желание до съвсем скоро, сега нямам търпение. Рестарт някакъв се получи, време беше.

Да видим този път до кога. Следя те, everywhere!

Мнението беше редактирано от Габриела Петрова на 20.09.17 01:08.

Т. Тодорова

20.09.17
07:44

Ами, до следващия път, когато трябва да се занимавам с/да разрешавам по-сериозни проблеми. Има си периоди и периоди. 🙂

Гледай да ме проследиш и днес, да видим вторите тройки дали ще ме убият или не :P

20.09.17
08:18

Няма да мреш бе. Ще се мъчиш! 😁

Т. Тодорова

21.09.17
00:30

20/09/2017

Храна:
- Roo бар с черешки, кафе
- зелева салата с бадеми
- пълнени чушки
- бира с пържени картофи
- тахан с мед

Активният въглен е луда работа. Зачетох се, започнах да го пия преди десетина дни и засега не усешам мега разлика, НО!!! си мих зъбите няколко пъти, ефектът от което беше поразяващ, а днес си измих и лицето с него - егати!  Кожата ми е чистак нова.

Движение:
- 10км пеш
- тренировка:
10х3 зерчер с 25кг
10х3 хоризонтално гребане с 40кг
10х3 румънска тяга с 45кг
10х3 раменна преса с 25кг (правих с един къс, грозен лост и ми беше много тегаво)

На тягата преди всяка румънска тройка ми се пада и по една конвенционална, заради взимането от земя, а на раменната - по едно обръщане, защото нямаше свободна стойка, която да ползвам.

Ролер + разтягане.

Трепереше ми душата след това.
—————
Чал-чал 🙂

21.09.17
07:30

казано от Т. Тодорова на 21.09.17, 00:30:

Активният въглен е луда работа. Зачетох се, започнах да го пия преди десетина дни и засега не усешам мега разлика, НО!!! си мих зъбите няколко пъти, ефектът от което беше поразяващ, а днес си измих и лицето с него - егати!  Кожата ми е чистак нова.

Щом се вижда действието отвън, логиката е да се случва същото и отвътре. 🙂

21.09.17
09:39

Я кажи какво целиш с пиенето на този въглен. Мога да се сетя за няколко причини да се вземе при отравяне по спешност, но за нито една да се пие редовно като добавка и напротив, има доста причини да не го правиш.

Т. Тодорова

21.09.17
10:18

Йо, Боби 🙂

Пия го, заради твърденията, че помага с водната задръжка, с подуването на стомаха, с почистването на ежедневно трупащите се боклуци в организма (примерно, основно ходя пеш и непрекъснато ми се повръща от изгорелите газове), както и заради благоприятното въздействие върху черния дроб.

Нямам намерение да го приемам дългосрочно - 15-20 дни. Аз и не бих могла, защото ще започна да го забравям съвсем скоро.

Ще се радвам да споделиш негативите от приема. Досега съм попадала само на един минус - че измъква определени вещества от тялото.

21.09.17
10:32

Активният въглен е въглен, който след изкуствен процес се е “сдобил” с по-голяма повърхностна площ. Това му позволява да абсорбира и да извежда от организма различни вещества. Той обаче не подбира и както и сама си разбрала, абсорбира както вещества, които не искаш в себе си, така и такива, които искаш. Това е първата причина да не се приема като добавка, освен в случай на истинско отравяне.
Втората причина е, че подобен прием води до запек и до блокаж на червата, което може да си е направо опасно.
Активният въглен действа само в стомашно-чревния тракт. Няма никакъв шанс да ти помогне срещу изгорелите газове, вдишани чрез белите дробове или да абсорбира нещо от кръвния поток, като така облекчи черния дроб.
Ако искаш да подпомогнеш черния дроб, вземи си хепатопротективен препарат, бил той лекарство или добавка на растителна основа - Есенциале форте, Карзил и т. н.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 21.09.17 10:32.

21.09.17
12:00

Ето една интересна статия (насочена към козметичния аспект)

Целият блог е страхотен по принцип.
Аз лично ще пробвам избелването на зъби

Мнението беше редактирано от Atom на 21.09.17 12:07.

21.09.17
18:40

казано от Boby_ на 21.09.17, 10:32:

абсорбира както вещества, които не искаш в себе си, така и такива, които искаш.

Къде го пише?

Втората причина е, че подобен прием води до запек и до блокаж на червата, което може да си е направо опасно.

Тц.

21.09.17
18:57

казано от Margi на 21.09.17, 18:40:

Къде го пише?

Ако на масата имаш златен прашец и трохи, като минеш с кърпата прашецът, за жалост, не остава 🙂

21.09.17
19:02

казано от Atom на 21.09.17, 18:57:

Ако на масата имаш златен прашец и трохи, като минеш с кърпата прашецът, за жалост, не остава

Доколкото съм чела и слушала по темата, от 60-те години до сега няма нито едно проучване което да може да потвърди че продължителния прием на активен въглен води до дефицити в организма. Има само едно, намекващо че активния въглен повлиява усвояването на витамин Б1 и калций (по спомен), но резултата никога не е бил повторен и съответно - потвърден.
Както писах - това съм чела аз. Ако някой има други факти, може да сподели, затова го написах по този начин. За сметка на това, има данни, че приема на въглен (вкл.и други негови форми) увеличава продължителността на лабораторни животни.

Мнението беше редактирано от Margi на 21.09.17 19:06.

21.09.17
19:10

Къде го пише?

На много места. Освен ако междувременно в ню ейдж средите не са открили някакъв магически активен въглен, който подбира какво абсорбира.

Тц.

1. Watson WA, Cremer KF, Chapman JA “Gastrointestinal obstruction associated with multiple-dose activated charcoal.” J Emerg Med 4 (1986): 401-7

2. Atkinson SW, Young Y, Trotter GA “Treatment with activated charcoal complicated by gastrointestinal obstruction requiring surgery.” BMJ 305 (1992): 563

3. Dorrington CL, Johnson DW, Brant R “The frequency of complications associated with the use of multiple-dose activated charcoal.” Ann Emerg Med 41 (2003): 370-7

А централният въпрос дори не е какво абсорбира въгленът и какво не и дали може да предизвика гастро-интестинални усложнения, а какъв изобщо е смисълът да бъде поглъщан от здрав човек.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 21.09.17 19:13.

21.09.17
19:18

За хора с увредено или по-чувствително храносмилане, би могло да предизвика смущения.
От юни досега, ежедневен прием, не съм открила негативи върху себе си, нито върху хора покрай мен, които също приемат ежедневно. Освен профилактично, третирала съм с него стомашни вируси, ухапвания от комари, ужилвания от оси, почиствала съм зъби и лице. 🙂
Ти колко време си ползвал и какви ефекти си установил?
ПП: Кои са тези много места?

Мнението беше редактирано от Margi на 21.09.17 19:18.

Т. Тодорова

23.09.17
16:57

Боби, ще разгледам източниците, които си посочил, благодаря.
Както винаги, логика, плюсове и минуси има и от двете страни, затова ще прегледам по-подробно и ще преценя.
Факт е, че:
- стомахът ми е в много по-добро състояние, отколкото беше преди седмица
- с мц съм, а вода почти не съм задържала този месец
- кожата на лицето ми е изчисти почти перфектно след две измивания
———————————————————————
21 § 22 (01) септември, 2017

Храната - като за времето от месеца. Без кой знае какви боклуци, но пък бях непрекъснато гладна.

Настроението - убийствено. 😄

Движение - не съм се спряла грам. Вчера имах щастието да изгледам две серии сама в леглото, за пръв път от.. не помня от кога. Иначе съм непрекъснато на крак и в действие.
——————————————————————
Вчера бяхме на така чакания концерт на Devin Townsend. Тотално размазване от абсолютен гений. Беше невероятно и типично в негов стил - космическо. И досега ми иде да ревна от кеф.
——————————————————————
Май ще късам с пОлса скоро. Залата до нас, онзи оакан Бизар, са я ъпдейтнали много добре - изцяло е реновирана, пъъълна с дневна светлина, оборудването е X-Line, което ми говори едно голямо нищо, както и на гугъл, но изглежда доста прилично и всичко е на светлинни години от бардака, в който бяха превърнали мястото. Пловдивската част от форума ще да знае за какво говоря.
39лв карта с фул достъп си бива отвсякъде, само че май ще е само фитнес и нищо повече. Знаят пулсаджиите как да те държат с удобства, ама ще говорим.
——————————————————————
Ето на този приятел, мил и изтормозен, се опитвам да намеря дом. Умирам от мъка с него вече една година... А прославските тъпаци са си все същата сган и ни с добро, ни с лошо мож’ ги превъзпита.

Т. Тодорова

25.09.17
16:35

23 § 24 (02 & 03) септември, 2017

Храната - добра.

Къщата - изблизана.

Работата - свършена (не, че вече не е новата седмица с новия куп задачи).

Движение - бол, но без тренировки, заради състоянието.
—————————————-

25 септември 2017

Храна:
- Roo бар със спирулина, малък
- мини порция пиле фрикасе + филия пълнозърнест хляб
- 200мл айрян от козе мляко
- чушки, пълнени с накълцан свински джолан, нахут, лук, чесън, грах ,моркови и царевица (мньом!), малко козе кисело мляко. Не обещавам нищо за количество, защото май са божествени. 😄

2.5л вода, магнезий, мултивитамин, Б комплекс, омега 3

Тренировка:

Загряване стави + СТ клекове

10х3 Конвенционална тяга @55кг, през 45 секунди
10х3 Пулдаун @47кг, през 45 секунди
5х3 Зерчер @27кг + 5х3 Зерчер @25кг, през 45 секунди
5х3 Лег @27кг + 5х3 Лег @30кг, през 45 секунди

8 интервала на пътека, 40:20, които по програма са 10, но ми дойде много и се отказах, въпреки че можех да довърша. Не искам да си давам излишно много зор ни с кардио, ни с тежести, нито с нищо. 😄

Ролер + разтягане
——————————————————————————

Утре вечерта разтрогвам договора със сегашната зала. Намери се едно момиче, на което ще си прехвърля абонамента и няма да чакам 3 месеца да ме освободят.
Местя се в новата зала, която днес бях да видя и ми е едно влюбено. 🙂))))

Оборудването е TechnoGym, Precor (PREzKOR, хъхъ), неизвестното за мен и Гугъл X-Line и тъй. Няма обвързвания с договори, но има бонуси за лоялност, има възможност за еднократни посещения, скоро ще имат и сауна. Само групови нямало планирани, но аз така или иначе не съм се убила да ги посещавам. Пък ако ми се прииска - ей къдье’й Мая, Фънкшънъл арми и т.н.

Много се кефя. Като подписвах с Пулс, ми беше голяма драма, защото имах много съмнения, но това го харесах от раз. И е точно на 40 секунди пеш от вкъщи. И даже Камен се мотивира да идва лека-полека.

Следващата силова ще ми е там, хихи. Знам, че е странно, но истински се вълнувам. Хората покрай трусове си сменят прическите (драстично), колите, партньорите и всякакви други major неща, аз обаче - залата. 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.09.17 16:38.

Т. Тодорова

26.09.17
18:56

26 септември 2017 (05)

Храна:
- нутрибуба от 1 банан и по една лъжичка от два различни вида вълшебен прах
- купешка закуска
- цвекло с моркови, задушени, конопено семе, зехтин, ябълков оцет, 50г сирене
- 2л вода и една бира (или нещо по-силно, ако се окаже, че има в нас)

Без кардио, заради семейна драма. Баба много зле. Скандал с операторката на спешна помощ.. “Бе настинала е бабата, ама на вас ви е по-лесно да си викнете линейка вместо джипито..” Мамка ти проста, умирам с теб да си говоря сигурно.

Знам, че такъв е животът, разбирам отлично, че никой не е вечен, но душата ми се пръска за тия хора. И за възрастните като цяло.

Пак опънах повече от половин кутия цигари, а през последните дни бях много примерна.

Мех.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.09.17 18:59.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1