Гърди/бицепс vs Гърди/трицепс

03.03.06
10:42

Здравейте. Тренирам от около 4-5 месеца висок съм 190см тежа около 80кг. Вземам креатин и протеин като добавки. В момента тренирам гърди/трицепс и гръб/бицепс но чувем все повече мнения че другата комбинация(гърди/бицепс и гръб трицепс) е по удачна. Вие как мислите? И също така каво мислите за слагане на гърдите заедно с рамо применро в един ден гърба с крака в друг и ръцете в отделен ден?

Благодаря ви предварително и до скоро.

MA

03.03.06
10:55

До сега винаги съм тренирал по системата гърди/трицепс и гръб/бицепс и съм доволен от резултатите...

03.03.06
11:22

Е потърси малко де...
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=12350
Astor i Миле са дали мн добри обяснения.

03.03.06
12:18

Най-добре ще е:
Понеделник:Гърди - Бицепс
Вторник:почивка
Сряда:Рамо - Крака
Четвъртък:почивка
Петък:Гръб - Трицепс
Събота:почивка
Неделя: почивка
Така няма опасност да претренираш бецепса или трицепса ;)

03.03.06
12:47

по принцип гърди-трицепс се тренира когато трицепсът ти е много добре развит и не се налага да го извеждаш в отделен ден. Това е само “по принцип”, иначе ако си доволен от развитието си тренирай така.

03.03.06
19:49

Разнообразието му е майката! И експериментирането! Без да си пробвал нещо, няма как да знаеш как ще ти се отрази, поради индивидуалността на нашия спорт!

04.03.06
07:13

недеи да тренираш гардите с бицепса в един ден.от тва няма никакав смисал.групите нямат нищо общо .като по време на треинровката ти за гърди бицепсат подщи не се натоварва . тренираи наи добре две мускулни групи които са близки като бицепс-трицепс или гръп-рамо и .

BL

04.03.06
14:43

гърди/трицепс и гръб/бицепс

05.03.06
13:52

Твърдо Гърди-трицепс и Гръб-бицепс.По простата причина, че когато тренираш гърди, трицепса се загрява до поне 40%. Останалите 60% са от теб.Бицепса не се загрява при тренировката за гърди, просто няма такова упражнение.По-добре е просто..

^V

05.03.06
16:48

Тази тема много пъти е била разисквана из форума и всеки исказва различни мнения... Това е така защото на всеки му действа различно  :wink:
Пробвай 3 месеца единия вариант, после 3 месеца другия като се храниш добре и така ще разбереш кое за теб е по-добре от 2те  :)
За мен лично гърди-трицепс и гръб-бицепс ми действа по-добре.

05.03.06
17:25

аз тренирам гърди и бицепс и съм мн доволен нз дали е по-добрия вариант но при мен дава резултати

[/list]

05.03.06
21:56

Както казах в другата тема kaliksto я е посочил, всичко е индивидуално ,по подразбиране е гърди трицепс, но според сплита може и да е гърди-бицепс, зависи от разположението на МГ в нея

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1