Протеин в почивните дни или не ?

07.10.17
20:34

Здравейте отварям пост в който бих искал да разбера вашите предпочитания дали бихте приели протеин в дни в които не посещавате фитнес и ако да колко ?
Бих желал да кажете колкото се може повече по темата 🙂))
Благодаря предварително 🙂)

07.10.17
20:42

Здравей да аз приемам суроватъчен протеин в почивните дни само сутрин 🙂

07.10.17
21:16

Дали ще пиеш протеин зависи само и единствено дали ще можеш да си набавиш нужното количество белтъчини за деня.

HU

08.10.17
17:30

Пия и през почивните дни,но  ако си набавям нужното количество протеин от храна не го приемам.Следи си храненето и го пий когато не можеш да си го набавиш от храна

08.10.17
20:23

Аз говоря за протеин от храната не от добавки !!!
Иначе да свикнах през тези повече от 3 месеца да ям протеин и в дните когато не тренирам но мисля да го намаля на 3 пилешки бутчета или 4-5 пържоли на ден през почивните дни а през другите стандарното по около 400-500 гр протеин на ден
Благодаря ви все пак за помощта !!!

Мнението беше редактирано от ChristianxD на 08.10.17 20:24.

Carbohydrate

08.10.17
20:33

казано от ChristianxD на 08.10.17, 20:23:

Иначе да свикнах през тези повече от 3 месеца да ям протеин и в дните когато не тренирам но мисля да го намаля на 3 пилешки бутчета или 4-5 пържоли на ден през почивните дни а през другите стандарното по около 400-500 гр протеин на ден

протеина от храна се нарича белтъчини 🙂....а ти зададе въпрос за протеин и получи отговор за протеин).....

08.10.17
21:03

казано от Carbohydrate на 08.10.17, 20:33:

протеина от храна се нарича белтъчини ....а ти зададе въпрос за протеин и получи отговор за протеин).....

Все още очевидно не съм наясно с всичко...нужно ли е да приемаме белтъчините винаги или само когато в деня за фитнес ?

Carbohydrate

09.10.17
07:23

казано от ChristianxD на 08.10.17, 21:03:

казано от Carbohydrate на 08.10.17, 20:33:

протеина от храна се нарича белтъчини ....а ти зададе въпрос за протеин и получи отговор за протеин).....

Все още очевидно не съм наясно с всичко...нужно ли е да приемаме белтъчините винаги или само когато в деня за фитнес ?

- при качване на маса е задължително ежедневната употреба на белтъчини и въглехидрат
- при отслабване- белтъчини
- за спортисти - белтъчини, въглехидрат и мазнини (растителни и животински)

Да, всеки ден включвай храни, които да са основен източник на белтъчини.
Без значение дали в този ден тренираш или не.

Може да се поразровиш чрез търсачката в сайта и да прочетеш повече по темата - какво представляват, каква им е функцията и защо са от голямо значение. 🙂

Пример

09.10.17
10:13

Никога не се реже от белтъчините.

Ако си в нискокалоричен ден (в нетренировъчен) се реже въглехидрата и мазнините

Carbohydrate

09.10.17
10:27

казано от Валери Гочев на 09.10.17, 10:13:

ако искаш да намалиш мускулната си маса, то се режат белтъчините 🙂

09.10.17
22:33

казано от Carbohydrate на 09.10.17, 10:27:

ако искаш да намалиш мускулната си маса, то се режат белтъчините

Едва ли някой има такава цел 😄

Carbohydrate

10.10.17
07:00

казано от Валери Гочев на 09.10.17, 22:33:

казано от Carbohydrate на 09.10.17, 10:27:

ако искаш да намалиш мускулната си маса, то се режат белтъчините

Едва ли някой има такава цел

ами, имат, разбира се...основно жени, които са качили мускули, като са отслабвали, но не ги искат.....има такива теми доста

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1