Ръце!

AL

02.03.06
11:42

искам да ви питам за съвет сега сам на 16години 180 74 кила и искам да направя доста мощни ръце.Тренирам по 4 пъти седмично земам креатинче и когато имам пари и гейнер.Та въпроса ми е мога ли да сложа още 1 тренировка за ръце и да тренирам 5 дена.Например както тренирам аз
1-гърди Неделя
2-гръб  Понеделник
3-ръце  Сряда
4-крака и рамо Четвъртак и
5-пак ръце
Как мислите дали ще претренирам и ще има ли двоен ефект на ръцете щтото ми се струва че са малко 36 бицепс.

02.03.06
11:47

[quote author=“Aleksandr0v”]искам да ви питам за съвет сега сам на 16години 180 74 кила и искам да направя доста мощни ръце.Тренирам по 4 пъти седмично земам креатинче и когато имам пари и гейнер.Та въпроса ми е мога ли да сложа още 1 тренировка за ръце и да тренирам 5 дена.Например както тренирам аз
1-гърди Неделя
2-гръб  Понеделник
3-ръце  Сряда
4-крака и рамо Четвъртак и
5-пак ръце
Как мислите дали ще претренирам и ще има ли двоен ефект на ръцете щтото ми се струва че са малко 36 бицепс.

Ръцете ги тренираш отчасти при тренировките за гърди, гръб... Две тренировки за ръце в седмицата ще са много. Ще претренираш. Яж си, почивай, прави правилно упражнения и всичко ще си дойде на мястото:)
УСпех

03.03.06
11:12

Има и друг вариант,до колкот си спомням беше даден в списание Олимп,но не помня в кой брой,където е даден сплит акцентиращ в/у ръцете,като самия сплите се изпълнява 6-8седмици,ръцете се тренират точно 2 пъти в седмицата,като дори времето за възстановяване е добро,но са извадени гърдите мисля от сплита...

Беше нещо като:
2ден-гръб,бицепс
3ден-рамо,трицепс
5ден-бицепс,трицепс

AL

03.03.06
12:45

то няма смисъл ако е така да махна гърдите..

04.03.06
19:27

НЗ КАК МИСЛЯТ ДРУГИТЕ НО СПОРЕД МЕН ЯКО ПРЕТРЕНИРАШ. ся ако каиш че правиш и по пет упр. на мускул :) направо ше падна кат ти каза там един тренирай ги с др мшскули и от време на време за да ги понапомпваш ги тренирай самиVпр:
1.ден-гърди, бицепс
2.-гръб-трицепс
3.-рамо корем да речем
4.-крака
иначе аз съм пробвал и :
1.бица, трица, предмишница
2.гръб, корем
3.гърди, крака
4.рамо, корем
и има ефикт
ма ти викаш искаш сила а то тва точно нз как става :)

AL

04.03.06
19:33

искам маса на рацете не искам сила

04.03.06
21:38

ми тогава номера е да не се претоварваш и да си хапваш добре....ти нали и попийваш там разни работи.....ааа и ми кажи колко и какви упр. правиш

05.03.06
22:29

Много бързо искаш да ги направиш тия ръце.Не е необходимо да ги зориш толкова.Просто ги “изкарай” в отделен ден и това ще е достатъчно,засега.

KA

06.03.06
16:36

Може да пробваш супер серии.По 3 упражнения на група(3-бицепс; 3-трицепс),веднуж в седмицата

06.03.06
21:47

Правиш тежки повторения и серии,като се мъчиш да дигаш тежестта,неска си дигнал 20кг дъмбелче на концентрично в др тренировка се стремиш поне 1-1,5 да качиш но не за сметка на правилното изпълнение,ако трявба дори намаляш повторенията...Разнообразие за ръцете,малки мускулни групи реагират видимо на разнообразие,пиеш вода(но не в заводски количества),до колкот знам мускулният гликоген се формира при свръзването на carbs и вода.Според мен най-важни хранения-след ставане и след тренировка,дроп серии  и бързо темпо като предтренировъчното хранене да е богато на въглехидрати и последен съвет:Ако не си купуваш списания ела ти дам има хубави статиики за ръцете се сещам поне 3-4… :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1