05.03.06
13:01
здравейте аз тренирам от 2 месеца и мисля скоро да зимам протеин и вероятно креатин?? какво ще кажете ???та обаче скоро дочух отнякаде че от протеина се получавали стрии демек се напуква кожата на мускула това дали е вярно??? БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ :)
ГОВОРЯ ЗА ПРОТЕИНА НА MUSASHI този дето е BULK дето за 90 лв е 3кг протеин таа може ли от него да се напука кожата????
Те стрийте не се получават от протеините а от това че примерно растеш по бързо от колкото кожата ти позволява..има всякакви кремове за предотвратяването им
[quote author=“ivan basketa”]здравейте аз тренирам от 2 месеца и мисля скоро да зимам протеин и вероятно креатин?? какво ще кажете ???та обаче скоро дочух отнякаде че от протеина се получавали стрии демек се напуква кожата на мускула това дали е вярно??? БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ :)
ГОВОРЯ ЗА ПРОТЕИНА НА MUSASHI този дето е BULK дето за 90 лв е 3кг протеин таа може ли от него да се напука кожата????
няма такава опасност спокойно :) стриите нямат нищо общо с протеина
05.03.06
13:13
ми да знам от кво се получават стриите и мисля че ако пия протеин ще има по бърз растеж и ще се получат стрии за тва питам :)
това са две различни неща пич :) всичко зависи от кожата ти , ти може да получи стрии и без да вземаш протеин :wink: