Може ли от протеина да...???

05.03.06
13:01

здравейте аз тренирам от 2 месеца и мисля скоро да зимам протеин и вероятно креатин?? какво ще кажете ???та обаче скоро дочух отнякаде че от протеина се получавали стрии демек се напуква кожата на мускула това дали е вярно??? БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ :)

ГОВОРЯ ЗА ПРОТЕИНА НА MUSASHI този дето е BULK дето за 90 лв е 3кг протеин таа може ли от него да се напука кожата????

05.03.06
13:08

Те стрийте не се получават от протеините а от това че примерно растеш по бързо от колкото кожата ти позволява..има всякакви кремове за предотвратяването им

05.03.06
13:11

[quote author=“ivan basketa”]здравейте аз тренирам от 2 месеца и мисля скоро да зимам протеин и вероятно креатин?? какво ще кажете ???та обаче скоро дочух отнякаде че от протеина се получавали стрии демек се напуква кожата на мускула това дали е вярно??? БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ :)

ГОВОРЯ ЗА ПРОТЕИНА НА MUSASHI този дето е BULK дето за 90 лв е 3кг протеин таа може ли от него да се напука кожата????

няма такава опасност спокойно :) стриите нямат нищо общо с протеина

05.03.06
13:13

ми да знам от кво се получават стриите и мисля че ако пия протеин ще има по бърз растеж и ще се получат стрии за тва питам :)

05.03.06
13:15

[quote author=“ivan basketa”]ми да знам от кво се получават стриите и мисля че ако пия протеин ще има по бърз растеж и ще се получат стрии за тва питам :)

това са две различни неща пич :) всичко зависи от кожата ти , ти може да получи стрии и без да вземаш протеин  :wink:

05.03.06
13:17

Да за това ако се опасяваш от стрии си вземи нещо да ги предотвратиш щото след това е късно ..

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1