Обем на ръцете

13.12.17
14:06

Здравейте! Искам да ви питам за постигане обем на ръцете тази схема дали работи - 3-4 серии, 6-7 повторения с много килограми. Като усещам, че мога да направя повече от 6-7 повторения вдигам тежестта. Целта са ми големи ръце за около 6-7 месеца до лятото. В момента съм 170, 75 кг. Не искам да свалям килограми, а основно да заякна. Приемам около 2500 калории дневно. Моля ви пишете съвети критики и всичко... 😃 Благодаря!

ДЕ

13.12.17
14:22

По колко упражнения правиш за ръце, колко често ги тренираш, какви други мускули тренираш въобще, с какви упражнения, на колко години си. Опиши една седмична твоя тренировка подробно, пък да видим ;-) Как се храниш, т.е. тези калории от каква храна идват. Да не е само да блъскаш за ръце!

Мнението беше редактирано от Деян на 13.12.17 14:30.

13.12.17
14:33

Правя кръгова тренировка 4 пъти в седмицата. Основно гърди, бицепс, трицепс, гърди... На 16 години съм, на гири вчера дигнах 10 макс, трицепс -8, гръб 45 на машината, гърди и крака - 35… Като ги качвам постоянно!😃😃😃

ДЕ

13.12.17
14:37

казано от Alex Vasilev на 13.12.17, 14:33:

Правя кръгова тренировка 4 пъти в седмицата. Основно гърди, бицепс, трицепс, гърди... На 16 години съм, на гири вчера дигнах 10 макс, трицепс -8, гръб 45 на машината, гърди и крака - 35… Като ги качвам постоянно!

Ясно ! Продължавай напреТ

13.12.17
14:40

Това ,,напреТ” да не ирония...😃😃😃 Всичко добре ли е по моята схема, или да ми дадете съвет..?😃

13.12.17
15:15

Да бе, и на мен ми е интересно как се правят големи ръ’ки.

ДЕ

13.12.17
15:24

казано от Alex Vasilev на 13.12.17, 14:40:

Това ,,напреТ” да не ирония... Всичко добре ли е по моята схема, или да ми дадете съвет..?

Ами ти нищо не каза за упражненията и тренировките си, само това, че тренираш кръгово и изброи 3-4 мускулни групи. Естествено, че при това положение, ще говоря с ирония.

Искаш големи ръце - клякай!
И не го казвам с ирония. Вкарай и долна част в тренировката си, за да почнеш да растеш. Аз бих ти препоръчал да направиш две големи тренировки за цялото тяло, като ги редуваш през ден. Ще е далеч по-резултатно, дори за ръцете.

13.12.17
19:26

Не е лошо и да се яде.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1