Цикъл за винстрол?

Темата е заключена.
AT

20.02.06
21:39

Здравеите на 18 години съм висок съм 175 см и тежа 75 кг, тренирам от 2 години и съм пил много хранителни добавки но не и стероиди. Трябва ми цикъл за винстрол на хапчета подходящ да се изчистя?

20.02.06
22:04

Личното ми мнение - не ти трябват стероиди, за да се изчистиш - диета, суплементи и кардио ще ти свършат много добра работа!
И все пак, ако твърдо си решил да взимаш стероиди :
само с винстрол не мисля, че е добре да правиш цикъл! Виж, ако вкараш тест проп, през ден по 50мг-100мг , за около 5-6 седмици с винстрола, това вече е друго нещо :lol: ! Първите четири седмици вкарваш по 30-40мг винстрол на ден и си пушка :D ! Само, че и тук ролята на диетата, суплементите и кардиото е същата - главна!

21.02.06
13:45

от 75 килограма какво ще чистиш?Качи до 90 и тогава чисти, аз съм на твоя ръст и съм 83 килограма, но въобще не изглеждам голям
Ама ти си знаеш де

EN

22.02.06
22:19

и на мен ми трябва такъв цикъл,някои ако знае нещо по въпроса нека да помогне!

27.02.06
17:59

аз си мислех 4е винстрола е на амп да не е и да има на хапове и на амп?

27.02.06
19:39

ако си реюшил да зобиш
според мен нети трябва винстрол пии малкоп метан  щом ти е първи цикъл.

27.02.06
21:00

Мен това ми е първи цикал и пия така.
5дни по 10млг
5днипо 20 млг
5 дни по 30 млг
5 по 20 млг
5 по 5 млг
Днес започвам втората петорка. Ръцете ми вече се стегнаха, гърдите също. Да ви питам тоя винстрол действа ли на психическа основа или просто аз се побърквам?

EN

27.02.06
21:41

Има на хапове и на ампули,от каде мога да си купя истински Винстрол на хапове!

27.02.06
22:47

[quote author=“energymax”]Има на хапове и на ампули,от каде мога да си купя истински Винстрол на хапове!

Не питай такива въпроси, забранено е !!!, ще изгори някой заради теб !!

EN

01.03.06
22:39

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“energymax”]Има на хапове и на ампули,от каде мога да си купя истински Винстрол на хапове! Не питай такива въпроси, забранено е !!!, ще изгори някой заради теб !!

Неговори глупости,хората неса глупави,аз преди 3м бях пуснал една тема за цикъл със стероиди,и се сварзаха с мен на ЛС 3-ма които ми предлагаха схеми и препарати да си купя от тях! :)

02.03.06
08:25

[quote author=“power_hammer”]Мен това ми е първи цикал и пия така.
5дни по 10млг
5днипо 20 млг
5 дни по 30 млг
5 по 20 млг
5 по 5 млг
Днес започвам втората петорка. Ръцете ми вече се стегнаха, гърдите също. Да ви питам тоя винстрол действа ли на психическа основа или просто аз се побърквам?

пирамидата при станозолола е напълно излишна, особено тези 5 млг последните 5 дни.

02.03.06
18:57

[quote author=“energymax”][quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“energymax”]Има на хапове и на ампули,от каде мога да си купя истински Винстрол на хапове! Не питай такива въпроси, забранено е !!!, ще изгори някой заради теб !!

Неговори глупости,хората неса глупави,аз преди 3м бях пуснал една тема за цикъл със стероиди,и се сварзаха с мен на ЛС 3-ма които ми предлагаха схеми и препарати да си купя от тях! :)

Ти внимавай да не прегориш пък после ще видим !!!
DJGorgio-Astor

02.03.06
21:28

[quote author=“SGK”][quote author=“power_hammer”]Мен това ми е първи цикал и пия така.
5дни по 10млг
5днипо 20 млг
5 дни по 30 млг
5 по 20 млг
5 по 5 млг

пирамидата при станозолола е напълно излишна, особено тези 5 млг последните 5 дни.

Значи викаш убезателно да махна 5 дни по 5 милиграма?

03.03.06
12:41

да завършваш цикъла с по 5 млг е безсмислено, по-добре си карай на 20 млг през целия цикъл и така го завърши.

06.03.06
23:39

До скоро нямах нет и вече стигнах до 30млг. Ще искарам още 3 дена с по 30 и после връщам на 20 и колко време на остана после  на 20?

07.03.06
07:32

до края на цикъла. Можеш да продължиш и с 30, няма нужда да правиш пирамиди.

07.03.06
13:28

колко струва в аптеките винстрола на хапове колко млг е едно хап4е и колко хапа са общо в една кутия плагодаря превдарително

07.03.06
17:31

Lud_monax

ако си реюшил да зобиш
според мен нети трябва винстрол пии малкоп метан щом ти е първи цикъл.
метана не е ли за покачване на маса??? тои човека вика че иска да се изчисти ....... (не се заяждам, просто ми е интересно)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1