20.02.06
21:39
Здравеите на 18 години съм висок съм 175 см и тежа 75 кг, тренирам от 2 години и съм пил много хранителни добавки но не и стероиди. Трябва ми цикъл за винстрол на хапчета подходящ да се изчистя?
Личното ми мнение - не ти трябват стероиди, за да се изчистиш - диета, суплементи и кардио ще ти свършат много добра работа!
И все пак, ако твърдо си решил да взимаш стероиди :
само с винстрол не мисля, че е добре да правиш цикъл! Виж, ако вкараш тест проп, през ден по 50мг-100мг , за около 5-6 седмици с винстрола, това вече е друго нещо :lol: ! Първите четири седмици вкарваш по 30-40мг винстрол на ден и си пушка :D ! Само, че и тук ролята на диетата, суплементите и кардиото е същата - главна!
21.02.06
13:45
от 75 килограма какво ще чистиш?Качи до 90 и тогава чисти, аз съм на твоя ръст и съм 83 килограма, но въобще не изглеждам голям
Ама ти си знаеш де
22.02.06
22:19
и на мен ми трябва такъв цикъл,някои ако знае нещо по въпроса нека да помогне!
ако си реюшил да зобиш
според мен нети трябва винстрол пии малкоп метан щом ти е първи цикъл.
27.02.06
21:00
Мен това ми е първи цикал и пия така.
5дни по 10млг
5днипо 20 млг
5 дни по 30 млг
5 по 20 млг
5 по 5 млг
Днес започвам втората петорка. Ръцете ми вече се стегнаха, гърдите също. Да ви питам тоя винстрол действа ли на психическа основа или просто аз се побърквам?
27.02.06
21:41
Има на хапове и на ампули,от каде мога да си купя истински Винстрол на хапове!
[quote author=“energymax”]Има на хапове и на ампули,от каде мога да си купя истински Винстрол на хапове!
Не питай такива въпроси, забранено е !!!, ще изгори някой заради теб !!
01.03.06
22:39
Неговори глупости,хората неса глупави,аз преди 3м бях пуснал една тема за цикъл със стероиди,и се сварзаха с мен на ЛС 3-ма които ми предлагаха схеми и препарати да си купя от тях! :)
[quote author=“power_hammer”]Мен това ми е първи цикал и пия така.
5дни по 10млг
5днипо 20 млг
5 дни по 30 млг
5 по 20 млг
5 по 5 млг
Днес започвам втората петорка. Ръцете ми вече се стегнаха, гърдите също. Да ви питам тоя винстрол действа ли на психическа основа или просто аз се побърквам?
пирамидата при станозолола е напълно излишна, особено тези 5 млг последните 5 дни.
Неговори глупости,хората неса глупави,аз преди 3м бях пуснал една тема за цикъл със стероиди,и се сварзаха с мен на ЛС 3-ма които ми предлагаха схеми и препарати да си купя от тях! :)
Ти внимавай да не прегориш пък после ще видим !!!
DJGorgio-Astor
02.03.06
21:28
[quote author=“SGK”][quote author=“power_hammer”]Мен това ми е първи цикал и пия така.
5дни по 10млг
5днипо 20 млг
5 дни по 30 млг
5 по 20 млг
5 по 5 млг
пирамидата при станозолола е напълно излишна, особено тези 5 млг последните 5 дни.
Значи викаш убезателно да махна 5 дни по 5 милиграма?
да завършваш цикъла с по 5 млг е безсмислено, по-добре си карай на 20 млг през целия цикъл и така го завърши.
06.03.06
23:39
До скоро нямах нет и вече стигнах до 30млг. Ще искарам още 3 дена с по 30 и после връщам на 20 и колко време на остана после на 20?
колко струва в аптеките винстрола на хапове колко млг е едно хап4е и колко хапа са общо в една кутия плагодаря превдарително