01.03.06
16:05
Моля нека само хората които са съгласни да участват в изследването с 5 лв да пишат по темата.
edit: Наистина ли никой тук не пие суроватъчен протеин на П&Б и съответно не се интересува от съдържанието на белтъчини в него?
06.03.06
12:40
няма смисъл да си харчите парите за ИЗСЛЕДВАНЕ,нищо не става от т’ва подобие на протеин!
[quote author=“energymax”]няма смисъл да си харчите парите за ИЗСЛЕДВАНЕ,нищо не става от т’ва подобие на протеин!
Я ми кажи какви са ти доводите за това твърдение?
06.03.06
19:04
доводи те ли,ами робвах го не ми хареса,пробвал съм и други техни продукти,имат уникални разминавания м/у това което пишат в каталога отпред и отзад на кутиите!
06.03.06
20:24
Ами сподели с всички по какви точно признаци стигна до този извод. Ако вече си направил изследване всички ще се радваме да го споделиш с нас! Ако обаче се осланяш само на собствената си преценка остави тези които искат да направят изследване да развиват идеята!
Еее ама много смело говориш сега, пробвал си не са ти харесали и реши, че не стават. Според мен за да говорите така смело трябва да имате някакви доводи. Ами то и протеин на оптимум ако си вземеш и не ти хареса пак ли е боклук? Писнало ми е да гледам някакви теми дето някои пил нещо не му харесало и решил че е боклук... нито си писал колко си изпил какъв резултат е имало и т.н...
мноого са относителни нещата с добавките, 90% от форума си нямат и жалка представа какво представляват добавките и за какво се използват
07.03.06
10:44
Подкерпям мнението на KAO така си е наистина,аз смея да твърдя че специално за глутамина и Сурватъчния на P&B labs си работи перфектно,защото си познавам организма и го пиех с програмата с 2 дни само белтъци и мазнини и един ден само въглехидрати и малко протеин.грам не ме мазнеше въпреки че пиех по 100гр. обща на ден от него като последното взимане ми беше вечер преди лягане почти и сутринта си бях сух без грам подкожна вода,като на предния ден бях изпил кам 8-9 литра вода-говоря за експеримент без химия.Така че това ми е най големия довод че си е истински и мускулите ми бяха свежи :wink:
Взех го да го пробвам преди 1-2 месеца,уж суроватъчен,уж инстантен,но беше първия от който имах стомашни проблеми.Все пак не бих се ангажирал да кажа че не е добър,защото съм изпил само 1 кило от него
:evil: Или аз не съм се изразил ясно, или вие не четете добре, Темата е само за тези , които са съгласни да участват в изследването, всичко друго е спам. Така само се разводнява и отклонява .........
П.П И съм сигурен, че в този форум има доста “чужди” елементи като “слайерчо”- модератора на форума на Нутрим, които биха защитавали едни или други продукти с користни подбуди.
07.03.06
12:39
Абе хора всички знаехте че ПРО ГОЛД 90 не си струва и го купувахте,ясно ми е че не всеки има пари за качествени добавки,ама аз нямам излишни зада купувам продукти със съмнителен произход!
13.03.06
15:32
Колко пари е цялото изследване ? Няма ли по-сигурен начин на пращане на пари ? Пощенски запис и тн ...
Разбира се може и по пощенски запис- общо струва 40лв , но не знам защо досега никой не е изявил желание да участва в изследването :roll: , както казах нека ако иска някой друг да го направи , няма проблеми....
Имай в предвид, че P&B не могат да си позволят да тръгнат на пазара с боклук.... още повече, че покрай тия истории с Нутрим народа ще слухти яко... така че според мен ще им е по-изгодно (въпреки всичко) отначало да тръгнат с по-качествена стока и в последствие да я развалят... родното ни производство познава много подобни продукти, “направени от месо” например ;)
18.03.06
19:22
Този протеин се внася насипно в България,като тук му се добавя БЦАА и глутамин-100% сигурна информяция от продавач(приятел)!
18.03.06
21:56
Т.е е добър ?
18.03.06
22:02
Aбе не знам щом казвате .Аз малко се съмнявам ,защото четох някаде из форума ,че някои си взел и имало нещо като нутрасуит за овкусител на протеина и си личали кристалчетата,ама това не е кои знае какъв проблем.
A този “продавач” знае ли той какво продава? или просто знае какво се добавя, ама към какво се добавят тия BCAA и глутамин май не е ясно... независимо от тия “тестове” на протеините на Нутрим някои хора просто не я мислят трезво тая работа.... въпреки цените за доставка и уж по-високо качество, Оптимум-а не може да е х2 по-скъп, освен ако няма основателна причина.... и ако Нутрим-а наистина е 50-60% то е ясно защо му е толкова по-ниска цената..... а пък не ми се мисли на Биогейм-а.... това го казвам относно съмненията ми за качеството на P&B протеин-а... това ако нямаш сигурен човек при “забъркващите” да ти каже какво е...... не виждам как ще правя лабораторен анализ на всяка кутия протеин...
19.03.06
15:11
A този “продавач” знае ли той какво продава? или просто знае какво се добавя, ама към какво се добавят тия BCAA и глутамин май не е ясно... независимо от тия “тестове” на протеините на Нутрим някои хора просто не я мислят трезво тая работа.... въпреки цените за доставка и уж по-високо качество, Оптимум-а не може да е х2 по-скъп, освен ако няма основателна причина.... и ако Нутрим-а наистина е 50-60% то е ясно защо му е толкова по-ниска цената..... а пък не ми се мисли на Биогейм-а.... това го казвам относно съмненията ми за качеството на P&B протеин-а... това ако нямаш сигурен човек при “забъркващите” да ти каже какво е...... не виждам как ще правя лабораторен анализ на всяка кутия протеин...
Е това незнам,той работи в магазин на P&B!Дали знае каде какво слагат незнам,но това ми каза!Аз лично не го харесвам и не го пия!
Аз познавам лично Крум Крумов на Евлоги георгиев на магазина дето продава.Знам че и тои пие на П&Б креатина и суроватката.Той ме уверяваше ,че си заслужават и някак си му се доверих и вече около 40 дена пия креатина ,глутамин,суроватката и БЦАА.Допълнително вземам и различни видове втамини и минерали.Незнам,за тия 40 дни съм качил 8кг,благодарение на здравото ядене и зверските базови тренировки.Със боклуци не обичам да се тъпча(сладки и др под.).Засега се възстановявам много добре и предполагам,че добавките имат своя принос за това.Ако има желаещи обаче съм готов да помогна за изследването и на тия продукти,за да се спрат само коментарите кое е качествено и кое не.Ясно е ,че не са с качеството нито на Оптимум,нито на Универсал.Да протеина малко лепне такъв по зъбите и езика,няма добра разтворимост,но не мисля ,че е чак такъв боклук.
Поздрави на всички.
[quote author=“energymax”]Този протеин се внася насипно в България,като тук му се добавя БЦАА и глутамин-100% сигурна информяция от продавач(приятел)!
Престанете с тия измишлиотини за добавяне на БЦАА, глутамин и други такива в протеините...
И такива “приятели” по-добре не слушайте...
[quote author=“energymax”]
Е това незнам,той работи в магазин на P&B!Дали знае каде какво слагат незнам,но това ми каза!Аз лично не го харесвам и не го пия!
Според мен това да трябва и да ти е вкусен протеина или аминокиселините вече отива на лигавщина.... са няма да сядаш да вечеряш с него... това е концентрирана храна, не Агнешки Котлети по кралски.... глупости... и на мен преди соевия протеин не ми харесваше на вкус като е чист, ама вършеше работа за парите си....
Но и аз съм на мнението на kao, че няма да седне някоя наша фирма да прави продукт-чудо и на всичкото отгоре да го продава на невероятна цена... няма такова животно.
Те американските фирми не слагат вътре БЦАА и глутамин дето са по 50-100 лева килото вие тука си мислите че в бг продуктите слагали, защото “някой приятел” Ви казал... мнооого наивно
19.03.06
18:22
Днес просто не си в настроение!
Че не слагат, вярно е. Просто в самия протеин има амино с РВ и пишат че има АКРВ, същото е и за глутамина.
Ами тези АКРВ се получават при разграждането на протеина - това не са свободни аминокиселини, а е аминокиселинният профил на протеина...
Не е проблема в настроението ми, а ми писна да чета всеки ден едни и същи глупости в този форум. Някой хора просто пишат да трупат мнения...
аз по някои въпроси като не разбирам не се изказвам, а чета и слушам.
19.03.06
19:54
Ами след всичко казано по нагоре излиза че хората създали P&B Labs лъжат и следователно продуктите им са под съмнение-буклуци като про голд “90”
[quote author=“kao”]Те американските фирми не слагат вътре БЦАА и глутамин дето са по 50-100 лева килото вие тука си мислите че в бг продуктите слагали, защото “някой приятел” Ви казал... мнооого наивно
П.П.аз съм на мнение че P&B Labs е измислена фирма!
kao-само не заключвай темата, и не пиши избирателно(само това което ти изнася)->темата за МЛО 2121
Слушай ако имаш да ми казваш нещо давай на ЛС - като казвам нещо значи имам причина да го правя - препоръчвам дадена фирма зщото сигурно съм я пробвал и съм се ориентирал към нея. Аз за разлика от теб съм пробвал доста различни добавки и не говоря наизуст и поинерция.
Не знам дали лъжат или какво правят - това са си търговски трикове на които ти явно се връзваш. Но като даваш мнение за даден продукт - давай и обяснение а не така грубо да отсичаш кое става и кое не става без да си пробвал ок?
Ае на никой не му се иска това да е така... само че както вече ти написаха просто няма как да ти предложат такова качество с такива съставки на такава цена.... ако всичко, което пише на етикета е 100% вярно значи продават на загуба..... фирма с идеална цел, сигурно искат да спестят данъци явно.... :roll: :wink:
20.03.06
10:41
Ае на никой не му се иска това да е така... само че както вече ти написаха просто няма как да ти предложат такова качество с такива съставки на такава цена.... ако всичко, което пише на етикета е 100% вярно значи продават на загуба..... фирма с идеална цел, сигурно искат да спестят данъци явно.... :roll: :wink:
На мен лично ми е все-тая аз не го ползвам този протеин-опитвал съм го не ми харесва,а и ми е съмнителен!
На мен лично ми е все-тая аз не го ползвам този протеин-опитвал съм го не ми харесва,а и ми е съмнителен!
Добре бе братле кажи поне един хубав протеин за сравнително малко пари!!!
сега точно свършвам сурватката на п&б и се чудя какъв да си взема и на мен не ми хареса особедно .Че ако можеш препоръчай някои качествен
25.03.06
13:50
На мен по ми харесва от на Биогейм и Нутрим суроватъчните. Е други не съм ползвал от трите този ми се вижда най-добър та можеби не е лошо решение за хора с ограничен бюджет.
25.03.06
20:38
Аз съм навит да участвам в изследване на ОН 100% Уей примерно. Или на някой гейнер на скайтек.
25.03.06
20:45
Малко безсмислено ще е 8) По-добре да се изследват евтините и съмнителни протеини, за да знаеме когато ни куцат средствата на кое да заложим. По-малкото зло да изберем
26.03.06
02:50
Добре бе братле кажи поне един хубав протеин за сравнително малко пари!!!
Няма такова нещо!Я кажи някоя готина и добра кола,ама евтина,дори готините жени са “скъпи”!
Преди нямах кинти и пиех PUR WHEY PRO,и бях доволен,но сега вдигнах стандарта!
28.03.06
22:41
Всеизвестно е че цените на добавките са изкуствено надути и то много!Протеина на ПБ 100000% не е това за което го пишат,но това не пречи да е най доброто решение от БГ добавките.Примерно в Стара Загора се носи слух че собственика на най големия магазин за добавки в града взима креатина на оптимум по 5лв./100 грама а го продава с надценка 150%.Тея хора срама нямат :twisted: И всичко това е защото в Бг корупцията огромна и не всеки може да внася добавки,ако имаше повече дисрибутори за бг на оптимум примерно ,нямаше да купуваме протеина 2 пъти по скъпо от колкото в САЩ.
Суроватъчния на P&B се разтваря отвратително.... за разлика от този на Nutrim, който за 10сек с ръчен миксер (пасатор или каквото е там) става на вода, на P&B го въртях поне 30сек и пак не беше напълно разтворен... на вкус много-много не мога да го коментирам, щото щом не ми е гаден значи става :) а като хранителни стойности..... кой го знае.... ама като за 32лв трябва да е по-добър от WPI-то, че иначе няма сми да се експериментира...
29.03.06
11:48
[quote author=“Honzik”]Суроватъчния на P&B се разтваря отвратително.... за разлика от този на Nutrim, който за 10сек с ръчен миксер (пасатор или каквото е там) става на вода, на P&B го въртях поне 30сек и пак не беше напълно разтворен... на вкус много-много не мога да го коментирам, щото щом не ми е гаден значи става :) а като хранителни стойности..... кой го знае.... ама като за 32лв трябва да е по-добър от WPI-то, че иначе няма сми да се експериментира...
WPI-тоb e 33лв 1кг,а този на P&B излиза 34лв за 1кг,но и аз гледах един пич си разстваряше ,много се пенеше,пяна ама отврат!
17.08.06
11:57
офертата е да си поръчвате от 4уйжбина добавките 6тот тука хем са разредени боклуци хем са с надценка все едно си взима6 не доавки а наркотици(300-400% пе4алба) :twisted:
20.08.06
03:20
Всеизвестно е че цените на добавките са изкуствено надути и то много!Протеина на ПБ 100000% не е това за което го пишат,но това не пречи да е най доброто решение от БГ добавките.Примерно в Стара Загора се носи слух че собственика на най големия магазин за добавки в града взима креатина на оптимум по 5лв./100 грама а го продава с надценка 150%.Тея хора срама нямат И всичко това е защото в Бг корупцията огромна и не всеки може да внася добавки,ако имаше повече дисрибутори за бг на оптимум примерно ,нямаше да купуваме протеина 2 пъти по скъпо от колкото в САЩ.
Корупцията в България няма нищо общо със вноса на добавки.Абсолютно всеки един от вас при добро желание и възможности мже да внася хранителни добавки в страната.Единственото нещо което трябва да направите е да си изберете фирма,да контактувате с нея,да проучите техните условия и изисквания,да поемете риска и започвате.Само че всички фирми искат условията по договора да се спазват и всяка година да се увеличават оборотите или губиш контракта.Също така повечето големи фирми работят само с един официален дистрибутор за съответната страна и то особено за такива малки страни като нашата.А за креатина на Оптимум от 5лв./100 гр. си проверете източниците на информация преди да публикувате такива непроверени слухове.