Суроватъчен протеин на П&Б - изследване.

01.03.06
16:05

Моля нека само хората които са съгласни да участват в изследването с 5 лв да пишат по темата.

edit: Наистина ли никой тук не пие суроватъчен протеин на П&Б и съответно не се интересува от съдържанието на белтъчини в него?

EN

06.03.06
12:40

няма смисъл да си харчите парите за ИЗСЛЕДВАНЕ,нищо не става от т’ва подобие на протеин!

06.03.06
17:55

[quote author=“energymax”]няма смисъл да си харчите парите за ИЗСЛЕДВАНЕ,нищо не става от т’ва подобие на протеин!

Я ми кажи какви са ти доводите за това твърдение?

EN

06.03.06
19:04

доводи те ли,ами робвах го не ми хареса,пробвал съм и други техни продукти,имат уникални разминавания м/у това което пишат в каталога отпред и отзад на кутиите!

HE

06.03.06
20:24

[quote author=“energymax”]доводи те ли,ами робвах го не ми хареса,пробвал съм и други техни продукти,имат уникални разминавания м/у това което пишат в каталога отпред и отзад на кутиите!

Ами сподели с всички по какви точно признаци стигна до този извод. Ако вече си направил изследване всички ще се радваме да го споделиш с нас! Ако обаче се осланяш само на собствената си преценка остави тези които искат да направят изследване да развиват идеята!

06.03.06
20:39

Еее ама много смело говориш сега, пробвал си не са ти харесали и реши, че не стават. Според мен за да говорите така смело трябва да имате някакви доводи. Ами то и протеин на оптимум ако си вземеш и не ти хареса пак ли е боклук? Писнало ми е да гледам някакви теми дето някои пил нещо не му харесало и решил че е боклук... нито си писал колко си изпил какъв резултат е имало и т.н...

мноого са относителни нещата с добавките, 90% от форума си нямат и жалка представа какво представляват добавките и за какво се използват

07.03.06
10:44

Подкерпям мнението на KAO така си е наистина,аз смея да твърдя че специално за глутамина и Сурватъчния на  P&B labs си работи перфектно,защото си познавам организма и го пиех с програмата с 2 дни само белтъци и мазнини и един ден само въглехидрати и малко протеин.грам не ме мазнеше въпреки че пиех по 100гр. обща на ден от него като последното взимане ми беше вечер преди лягане почти и сутринта си бях сух без грам подкожна вода,като на предния ден бях изпил кам 8-9 литра вода-говоря за експеримент без химия.Така че това ми е най големия довод че си е истински и мускулите ми бяха свежи :wink:

07.03.06
10:46

Взех го да го пробвам преди 1-2 месеца,уж суроватъчен,уж инстантен,но беше първия от който имах стомашни проблеми.Все пак не бих се ангажирал да кажа че не е добър,защото съм изпил само 1 кило от него

07.03.06
11:17

:evil:  Или аз не съм се изразил ясно, или вие не четете добре, Темата е само за тези , които са съгласни да участват в изследването, всичко друго е  спам. Така само се разводнява и отклонява .........

П.П И съм сигурен, че в този форум има доста “чужди” елементи като “слайерчо”- модератора на форума на Нутрим, които биха защитавали едни или други продукти с користни подбуди.

EN

07.03.06
12:39

Абе хора всички знаехте че ПРО ГОЛД 90 не си струва и го купувахте,ясно ми е че не всеки има пари за качествени добавки,ама аз нямам излишни зада купувам продукти със съмнителен произход!

07.03.06
13:37

а какво ще кажете на ПиБ 100% Уей 4000 Уеид Гейнер

13.03.06
15:32

Колко пари е цялото изследване ? Няма ли по-сигурен начин на пращане на пари ? Пощенски запис и тн ...

13.03.06
16:47

[quote author=“Voltmachine”]Колко пари е цялото изследване ? Няма ли по-сигурен начин на пращане на пари ? Пощенски запис и тн ...

Разбира се може и по пощенски запис- общо струва 40лв , но не знам защо досега никой не е изявил желание да участва в изследването :roll: , както казах нека ако иска някой друг да го направи , няма проблеми....

18.03.06
16:06

Имай в предвид, че P&B не могат да си позволят да тръгнат на пазара с боклук.... още повече, че покрай тия истории с Нутрим народа ще слухти яко... така че според мен ще им е по-изгодно (въпреки всичко) отначало да тръгнат с по-качествена стока и в последствие да я развалят... родното ни производство познава много подобни продукти, “направени от месо” например ;)

EN

18.03.06
19:22

Този протеин се внася насипно в България,като тук му се добавя БЦАА и глутамин-100% сигурна информяция от продавач(приятел)!

18.03.06
21:56

Т.е е добър ?

RE

18.03.06
22:02

Aбе не знам щом казвате .Аз малко се съмнявам ,защото четох някаде из форума ,че някои си взел и имало нещо като нутрасуит за овкусител на протеина и си личали кристалчетата,ама това не е кои знае какъв проблем.

19.03.06
11:34

[quote author=“energymax”]Този протеин се внася насипно в България,като тук му се добавя БЦАА и глутамин-100% сигурна информяция от продавач(приятел)!

A този “продавач” знае ли той какво продава? или просто знае какво се добавя, ама към какво се добавят тия BCAA и глутамин май не е ясно... независимо от тия “тестове” на протеините на Нутрим някои хора просто не я мислят трезво тая работа.... въпреки цените за доставка и уж по-високо качество, Оптимум-а не може да е х2 по-скъп, освен ако няма основателна причина.... и ако Нутрим-а наистина е 50-60% то е ясно защо му е толкова по-ниска цената..... а пък не ми се мисли на Биогейм-а.... това го казвам относно съмненията ми за качеството на P&B протеин-а... това ако нямаш сигурен човек при “забъркващите” да ти каже какво е...... не виждам как ще правя лабораторен анализ на всяка кутия протеин...

EN

19.03.06
15:11

[quote author=“Honzik”][quote author=“energymax”]Този протеин се внася насипно в България,като тук му се добавя БЦАА и глутамин-100% сигурна информяция от продавач(приятел)!

A този “продавач” знае ли той какво продава? или просто знае какво се добавя, ама към какво се добавят тия BCAA и глутамин май не е ясно... независимо от тия “тестове” на протеините на Нутрим някои хора просто не я мислят трезво тая работа.... въпреки цените за доставка и уж по-високо качество, Оптимум-а не може да е х2 по-скъп, освен ако няма основателна причина.... и ако Нутрим-а наистина е 50-60% то е ясно защо му е толкова по-ниска цената..... а пък не ми се мисли на Биогейм-а.... това го казвам относно съмненията ми за качеството на P&B протеин-а... това ако нямаш сигурен човек при “забъркващите” да ти каже какво е...... не виждам как ще правя лабораторен анализ на всяка кутия протеин...

Е това незнам,той работи в магазин на P&B!Дали знае каде какво слагат незнам,но това ми каза!Аз лично не го харесвам и не го пия!

19.03.06
16:04

Аз познавам лично Крум Крумов на Евлоги георгиев на магазина дето продава.Знам че и тои пие на П&Б креатина и суроватката.Той ме уверяваше ,че си заслужават и някак си му се доверих и вече около 40 дена пия креатина ,глутамин,суроватката и БЦАА.Допълнително вземам и различни видове втамини и минерали.Незнам,за тия 40 дни съм качил 8кг,благодарение на здравото ядене и зверските базови тренировки.Със боклуци не обичам да се тъпча(сладки и др под.).Засега се възстановявам много добре и предполагам,че добавките имат своя принос за това.Ако има желаещи обаче съм готов да помогна за изследването и на тия продукти,за да се спрат само коментарите кое е качествено и кое не.Ясно е ,че не са с качеството нито на Оптимум,нито на Универсал.Да протеина малко лепне такъв по зъбите и езика,няма добра разтворимост,но не мисля ,че е чак такъв боклук.

Поздрави на всички.

19.03.06
17:27

[quote author=“energymax”]Този протеин се внася насипно в България,като тук му се добавя БЦАА и глутамин-100% сигурна информяция от продавач(приятел)!

Престанете с тия измишлиотини за добавяне на БЦАА, глутамин и други такива в протеините...

И такива “приятели” по-добре не слушайте...

19.03.06
18:10

[quote author=“energymax”]

Е това незнам,той работи в магазин на P&B!Дали знае каде какво слагат незнам,но това ми каза!Аз лично не го харесвам и не го пия!

Според мен това да трябва и да ти е вкусен протеина или аминокиселините вече отива на лигавщина.... са няма да сядаш да вечеряш с него... това е концентрирана храна, не Агнешки Котлети по кралски.... глупости... и на мен преди соевия протеин не ми харесваше на вкус като е чист, ама вършеше работа за парите си....

Но и аз съм на мнението на kao, че няма да седне някоя наша фирма да прави продукт-чудо и на всичкото отгоре да го продава на невероятна цена... няма такова животно.

19.03.06
18:11

Те американските фирми не слагат вътре БЦАА и глутамин дето са по 50-100 лева килото вие тука си мислите че в бг продуктите слагали, защото “някой приятел” Ви казал... мнооого наивно

[quote author=“kao”]Те американските фирми не слагат вътре БЦАА и глутамин дето са по 50-100 лева килото вие тука си мислите че в бг продуктите слагали, защото “някой приятел” Ви казал... мнооого наивно

Днес просто не си в настроение!

Че не слагат, вярно е. Просто в самия протеин има амино с РВ и пишат че има АКРВ, същото е и за глутамина.

19.03.06
18:33

Ами тези АКРВ се получават при разграждането на протеина - това не са свободни аминокиселини, а е аминокиселинният профил на протеина...

Не е проблема в настроението ми, а ми писна да чета всеки ден едни и същи глупости в този форум. Някой хора просто пишат да трупат мнения...
аз по някои въпроси като не разбирам не се изказвам, а чета и слушам.

EN

19.03.06
19:54

Ами след всичко казано по нагоре излиза че хората създали P&B Labs лъжат и следователно продуктите им са под съмнение-буклуци като про голд “90”

[quote author=“kao”]Те американските фирми не слагат вътре БЦАА и глутамин дето са по 50-100 лева килото вие тука си мислите че в бг продуктите слагали, защото “някой приятел” Ви казал... мнооого наивно

П.П.аз съм на мнение че P&B Labs е измислена фирма!
kao-само не заключвай темата, и не пиши избирателно(само това което ти изнася)->темата за МЛО 2121

19.03.06
20:01

Слушай ако имаш да ми казваш нещо давай на ЛС - като казвам нещо значи имам причина да го правя - препоръчвам дадена фирма зщото сигурно съм я пробвал и съм се ориентирал към нея. Аз за разлика от теб съм пробвал доста различни добавки и не говоря наизуст и поинерция.

Не знам дали лъжат или какво правят - това са си търговски трикове на които ти явно се връзваш. Но като даваш мнение за даден продукт - давай и обяснение а не така грубо да отсичаш кое става и кое не става без да си пробвал ок?

20.03.06
10:23

[quote author=“energymax”]Ами след всичко казано по нагоре излиза че хората създали P&B Labs лъжат и следователно продуктите им са под съмнение-буклуци като про голд “90”

Ае на никой не му се иска това да е така... само че както вече ти написаха просто няма как да ти предложат такова качество с такива съставки на такава цена.... ако всичко, което пише на етикета е 100% вярно значи продават на загуба..... фирма с идеална цел, сигурно искат да спестят данъци явно....  :roll:  :wink:

EN

20.03.06
10:41

[quote author=“Honzik”][quote author=“energymax”]Ами след всичко казано по нагоре излиза че хората създали P&B Labs лъжат и следователно продуктите им са под съмнение-буклуци като про голд “90”

Ае на никой не му се иска това да е така... само че както вече ти написаха просто няма как да ти предложат такова качество с такива съставки на такава цена.... ако всичко, което пише на етикета е 100% вярно значи продават на загуба..... фирма с идеална цел, сигурно искат да спестят данъци явно....  :roll:  :wink:

На мен лично ми е все-тая аз не го ползвам този протеин-опитвал съм го не ми харесва,а и ми е съмнителен!

25.03.06
11:35

[quote author=“energymax”][quote author=“Honzik”][quote author=“energymax”]Ами след всичко казано по нагоре излиза че хората създали P&B Labs лъжат и следователно продуктите им са под съмнение-буклуци като про голд “90”

На мен лично ми е все-тая аз не го ползвам този протеин-опитвал съм го не ми харесва,а и ми е съмнителен!

Добре бе братле кажи  поне един хубав протеин  за сравнително малко пари!!!

25.03.06
11:38

сега точно свършвам сурватката на п&б  и се чудя какъв да си взема и на мен не ми хареса особедно .Че ако можеш препоръчай  някои качествен

25.03.06
13:50

На мен по ми харесва от на Биогейм и Нутрим суроватъчните. Е други не съм ползвал от трите този ми се вижда най-добър та можеби не е лошо решение за хора с ограничен бюджет.

AN

25.03.06
20:38

Аз съм навит да участвам в изследване на ОН 100% Уей примерно. Или на някой гейнер на скайтек.

[quote author=“Animal”]Аз съм навит да участвам в изследване на ОН 100% Уей примерно. Или на някой гейнер на скайтек.

Малко безсмислено ще е  8)  По-добре да се изследват евтините и съмнителни протеини, за да знаеме когато ни куцат средствата на кое да заложим. По-малкото зло да изберем

EN

26.03.06
02:50

[quote author=“emodi”][quote author=“energymax”][quote author=“Honzik”][quote author=“energymax”]Ами след всичко казано по нагоре излиза че хората създали P&B Labs лъжат и следователно продуктите им са под съмнение-буклуци като про голд “90”

Добре бе братле кажи  поне един хубав протеин  за сравнително малко пари!!!

Няма такова нещо!Я кажи някоя готина и добра кола,ама евтина,дори готините жени са “скъпи”!
Преди нямах кинти и пиех PUR WHEY PRO,и бях доволен,но сега вдигнах стандарта!

SO

28.03.06
22:41

Всеизвестно е че цените на добавките са изкуствено надути и то много!Протеина на ПБ 100000% не е това за което го пишат,но това не пречи да е най доброто решение от БГ добавките.Примерно в Стара Загора се носи слух че собственика на най големия магазин за добавки в града взима креатина на оптимум по 5лв./100 грама а го продава с надценка 150%.Тея хора срама нямат  :twisted: И всичко това е защото в Бг корупцията огромна и не всеки може да внася добавки,ако имаше повече дисрибутори за бг на оптимум примерно ,нямаше да купуваме протеина 2 пъти по скъпо от колкото в САЩ.

29.03.06
11:43

Суроватъчния на P&B се разтваря отвратително.... за разлика от този на Nutrim, който за 10сек с ръчен миксер (пасатор или каквото е там) става на вода, на P&B го въртях поне 30сек и пак не беше напълно разтворен... на вкус много-много не мога да го коментирам, щото щом не ми е гаден значи става :) а като хранителни стойности..... кой го знае.... ама като за 32лв трябва да е по-добър от WPI-то, че иначе няма сми да се експериментира...

EN

29.03.06
11:48

[quote author=“Honzik”]Суроватъчния на P&B се разтваря отвратително.... за разлика от този на Nutrim, който за 10сек с ръчен миксер (пасатор или каквото е там) става на вода, на P&B го въртях поне 30сек и пак не беше напълно разтворен... на вкус много-много не мога да го коментирам, щото щом не ми е гаден значи става :) а като хранителни стойности..... кой го знае.... ама като за 32лв трябва да е по-добър от WPI-то, че иначе няма сми да се експериментира...

WPI-тоb e 33лв 1кг,а този на  P&B излиза 34лв за 1кг,но и аз гледах един пич си разстваряше ,много се пенеше,пяна ама отврат!

25.04.06
17:53

добре дайте да го изследваме и да приключваме темата...

FI

17.08.06
11:57

офертата е да си поръчвате от 4уйжбина добавките 6тот тука хем са разредени боклуци хем са с надценка все едно си взима6 не доавки а наркотици(300-400% пе4алба) :twisted:

SN

20.08.06
03:20

Всеизвестно е че цените на добавките са изкуствено надути и то много!Протеина на ПБ 100000% не е това за което го пишат,но това не пречи да е най доброто решение от БГ добавките.Примерно в Стара Загора се носи слух че собственика на най големия магазин за добавки в града взима креатина на оптимум по 5лв./100 грама а го продава с надценка 150%.Тея хора срама нямат  И всичко това е защото в Бг корупцията огромна и не всеки може да внася добавки,ако имаше повече дисрибутори за бг на оптимум примерно ,нямаше да купуваме протеина 2 пъти по скъпо от колкото в САЩ.

Корупцията в България няма нищо общо със вноса на добавки.Абсолютно всеки един от вас при добро желание и възможности мже да внася хранителни добавки в страната.Единственото нещо което трябва да направите е да си изберете фирма,да контактувате с нея,да проучите техните условия и изисквания,да поемете риска и започвате.Само че всички фирми искат условията по договора да се спазват и всяка година да се увеличават оборотите или губиш контракта.Също така повечето големи фирми работят само с един официален дистрибутор за съответната страна и то особено за такива малки страни като нашата.А за креатина на Оптимум от 5лв./100 гр. си проверете източниците на информация преди да публикувате такива непроверени слухове.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1