Липса на цикъл

Темата е заключена.

18:00

Здравейте 🙂 На 20 год. съм и от 2 год.с различни режими,лишения,диети свалих над 50 кг. Като повечето от тях за кратък период от време. Всичко беше нормално,но от лятото на сам бях започнала фитнес активно всеки ден,но заедно с това намалих доста калориите. Което осъзнавам чак сега в резултат на това от 3 месеца на сам имам проблеми с цикъла. Той напълно липсва.. Чуствам се слаба и изтощена,всички около мен казват че рязко съм свалила още килограми. Буквално вместо да изградя мускул аз останах без такива. Всички ми казват,че видимо са останали само някакакви кокали. Вече изглежда грозно. Най-много ме притеснява загубата на цикъл. Не искам да кача кг буквално се страхувам от това, а осъзнавам,че е наложащо. Всичките ми кокали буквално пукат,чаткат и т.н... Някакви съвети как могат да се оправят нещата без лекарства,лекари?

Модерация: една тема е достатъчна.

Темата беше редактирана от Вероника Налбатска на 07.01.18 22:05.

07.01.18
20:40

казано от Виктория Маринова на 07.01.18, 17:57:

Не искам да кача кг буквално се страхувам от това, а осъзнавам,че е наложащо.

Отговора ти е във въпроса ....аз бих  добавил само да хапваш качествени храни ,задължително повечко мазнини от добри източници и без да се нахвърляш на сладкото ....успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1