Корем

KA

06.03.06
16:43

Имам следния въпрос:

Имам доста хубаво оформен корем,но искам нещо повече тоест да изпъкнат повече самите мускули.Каквато и тренировка да права на корема(2-3 седмично) на другия ден не чувсвам болка,напрежение се едно не сам правил нищо а правя 4 * 15 коремни на най високо сас 15 кила зад врат мога и с 20 на гърди но се едно не са там;4 * 10-12 повдигане на крака с 5кг 2 серии и 7кг другите 2 после правя последни 4 серии странични преси 12-15 повторения и понякога слагам около 2 кг до главата.

давайте сякакви предложения ще ги чета съсъ сигурност Мерси!!!!!!!!!!!!

06.03.06
23:01

според мен спри за една седмица и направи една ударна тренировка...
и за напред сериите не ги прави по едиколко си, ами прави докато те заболят коремните мускули...

07.03.06
08:49

пич твоя проблеме е че имаш мазнинки на корема !
Ако искаш да ти испъкне ‘теракота’ прави кардио зада намалиш подкожните мазнини

07.03.06
21:48

Ако искаш да ти испъкне ‘теракота’

...си направи ена добра диета,прочети в сайта основното!

07.03.06
22:07

Абе незнам аз мисля че го претренирваш корема 3 пъти в седмица с толкоз много серии.Прави го 2 пъти в седмицата може и сериите и повторенията да намалиш малко,на 12-10-8 примерно.И другото е както казаха да свалиш подкожната мазнина.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1