как да разместя за да няма претренране

JI

06.03.06
08:54

та стажа ми е година и половина години 16
програмта която ми действа добре е следната
1 гърди
2 гръб
3 рамо
4 почивка
5 ръце
6 крака
7 почивка
8 наново
ако правя гърди със предно средно рамо направо се сплесквам и претренирам ...
затова съм ги отделил гърба изостава затова и него съм го отделил
та въпроса ми е следния задното рамо е част от гърба но незнам кога да го правя в тренорвката за рамене или в тренировката за гръб , искам да кажа само че ми е адски слаба група почти не съм го тренал мисля да го вклча към гърба .
Другия въпрос е трапеца го правя с рамената но дали няма да го претренирам защото той се натоварва с гърба , а аз на следващия ден го тренирам пал .... а ако оставя в деня за рамена само предно и средно рамо , денят за гръб става много тежък ...
как да постъпя , от друга страна ръцете ми изостават затова съм ги отделил така ... няма как ако направя нещо от рода
гърди грън крака почивка рамена ръце , трицепса ще е изморен от рамената , а аз искам да изолирам ръцете възможно най много тъй като
тренироквата ми за тях е тежка и ги смазвам затова съм ги отделил на по 2 дена почивка от гърба и гърдите ако забелязвате като на следващия ден след тях правя крака а преди тях почивка .
какво мислите за трапеца ще го претренирам ли или не , само там е дилемата ако не го претренирам ще е идеално
не мога да правя по две мг на трен много тежко ми идва аз незнам начинаещите във форума как го праят това  :lol:

06.03.06
13:05

1ръце
2-поч
3гърди
4гръб/трапец
5 поч
6рамо
7крака според мен така ще е наи добре.Може трицепса да се натовари малко повече.В твоята си изолирал ръцете обаче трапеца може да го претренираш,пък и тия първите 3 дена без почивка е малко кофти.

JI

06.03.06
22:52

да ама така ръцете е много кофти щото се падат последни от в 3 последователни тренировки .. и после гърди ... след само 1 ден почивка ..
незнам
все пак трябва да поразгледам анатомията на трапеца тъй като мисля че има заден и преден , като предния се товари именно с рамото а задния с гърба .

07.03.06
00:00

Братле аз тренирам почти по тоята програма
1 ден - гърди
2- гръб
3- рамо (ще го прая утре)
4 - почивка (или кардио + коремни)
5- ръце
6- почивка (или кардиО+коремни+ крака)
7- наново

Виж не казвам че не претренирам!Днеска даже доста си натоварих гърба с таз тяга!но мене ми се тренира имам много силно желание и немога се ударжа честно казано!Иначе рацете на мене също ми изостават и от там ми падат постиженията,което е много кофти нали!
ко питаш мене си караи така!Аз поне по добра програма за ся не съм измислил!Интересното е че гърдите и рамото ги прая горе долу добре!Смисал имам сила!Днеска за гърба не беще идеално въпреки че чувствам още стегнатост нали!А оня ден за рацете направо се усрах!Имам чувството че кат не тренирам 1 ден и се скапвам повече!Кат теренирам секи ден съм по във форма!Незнам ти си прецени за себе си!Бтв секи ден си правя и леко кардио така 15-20 минути вело или за предпочитане патека (от тва леко ми се губи силата и постиженията)!И така според мене си караи по таз програма!За рамото щотот с такова впечатление останах че изостава дигни си тежестите докраи до колкот можеш да издарйиш!
[quote author=“JiVk0”]та стажа ми е година и половина години 16
програмта която ми действа добре е следната
1 гърди
2 гръб
3 рамо
4 почивка
5 ръце
6 крака
7 почивка
8 наново
ако правя гърди със предно средно рамо направо се сплесквам и претренирам ...
затова съм ги отделил гърба изостава затова и него съм го отделил
та въпроса ми е следния задното рамо е част от гърба но незнам кога да го правя в тренорвката за рамене или в тренировката за гръб , искам да кажа само че ми е адски слаба група почти не съм го тренал мисля да го вклча към гърба .
Другия въпрос е трапеца го правя с рамената но дали няма да го претренирам защото той се натоварва с гърба , а аз на следващия ден го тренирам пал .... а ако оставя в деня за рамена само предно и средно рамо , денят за гръб става много тежък ...
как да постъпя , от друга страна ръцете ми изостават затова съм ги отделил така ... няма как ако направя нещо от рода
гърди грън крака почивка рамена ръце , трицепса ще е изморен от рамената , а аз искам да изолирам ръцете възможно най много тъй като
тренироквата ми за тях е тежка и ги смазвам затова съм ги отделил на по 2 дена почивка от гърба и гърдите ако забелязвате като на следващия ден след тях правя крака а преди тях почивка .
какво мислите за трапеца ще го претренирам ли или не , само там е дилемата ако не го претренирам ще е идеално
не мога да правя по две мг на трен много тежко ми идва аз незнам начинаещите във форума как го праят това  :lol:

JI

07.03.06
13:08

това със формата дар уолф и аз минах през него ахахахах това си е чисто претрениране но човек се учи от грешките си  :)  .
от трицепса ми падат много постиженията бицепса има няма от 3 -4 месеца не е мръднал  седя си на 10 повторения на 40 кг със щангата кат сложа 45 ги прая с мноого чиит ...
абе странна работа .
кардио не правя  .

07.03.06
14:07

Ето и пример от мен.
1.Гръб
2.Гърди
3.крака
4.Рамо
5.Ръце
6.почивка
7.почивка
Така тренирам от доста време и добре относно възстановяване

JI

07.03.06
21:33

mile ръцете не изостават ли ?

08.03.06
02:36

[quote author=”Миле”]Ето и пример от мен.
1.Гръб
2.Гърди
3.крака
4.Рамо
5.Ръце
6.почивка
7.почивка
Така тренирам от доста време и добре относно възстановяване

На мене таз програма ми харесва!Но според мене първия ден трая да е гърди,после гръб,след тва рамо (аз за рамото имам сила да го правя за вас не знам).
Ае момчета може и да ме критикувате ма аз се чувствам наи добре като тренирам всеки ден почти!Просто през останалото време не се натоварвам много и успявам да почина,само немога да се оправя със спането и сас храненето изцяло!

08.03.06
09:45

[quote author=“JiVk0”]mile ръцете не изостават ли ?

Няма как да  изостават,защото се работи основно само за тях в този ден и се натоварват много добре.Може да си менкаш групите,първо може да почнеш с гърди и после с гръб и т.н.Ако почнеш с ръце следващия ден трябва да е почивка.Проблемът при повечето трениращи е именно това че се правят ръце 2,че и 3 пъти седмично и после ...не растат и не растат.Аз също съм го правил това,но откакто почнах да тренирам по тази система,нещата са добре

JI

08.03.06
11:12

крайния вариант на който се спрях е следния
1 гърди
2 гръб
3 рамене ( предно средно задно и трапец )
4 почивка
5 ръце
6 крака
7 почивка
8 наново
така го правя щото след като съм правил тяга и чукове на следващия ден как се кляка със 100 няма да ви казвам . . .
раменете ги отделям изцяло със съмнението да не претренирам гърба тъй като тренировката за него ми е адски тежка а в задното рамо на следващия ден няма начин да не го натоваря частично . но не съм пробвал не съм видял
така остана само една малка подробност
ръцете преди или след краката да ги  правя как ще има повече растеж за тях
ако ги правя преди след това правя крака и чак след това е пълната почивка ако ги правя след имам след тях пълна почивка , но
веднага след това гърди в които трицепса влиза пак яко ...
миле чакам коментар от теб тъй като знам че си с доста стаж :)

08.03.06
12:37

Според мен ръцете си ги остави преди краката,щото за гърди наистина се натоварва бая трицепса.Може да преместиш задното рамо при гърба,защото то се товари в тренировката за гръб и може така да претренирваш него.

JI

08.03.06
13:02

мислех да го преместя ама .... гърба ми е изоставащ и му прилагам нещо от сорта тяга 4 серии чукове 4 серии набирания 4 серии и лодка 4 и ... после как ми се праи задно рамо да не ти казвам :)

09.03.06
11:07

[quote author=“JiVk0”]мислех да го преместя ама .... гърба ми е изоставащ и му прилагам нещо от сорта тяга 4 серии чукове 4 серии набирания 4 серии и лодка 4 и ... после как ми се праи задно рамо да не ти казвам :)

Според мене си е добре!Особено на Рацете правиш добра почивка!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1