27.01.18
01:44
Здравейте на всички ..
Висок съм : 191 и
Тежа около : 70 кг
Ям когато ми се яде , по 2-3 пъти на ден
Пия много вода по 2,3 литра ежедневно
Молбата ми е да ми помогните с някъф режим ... да мога да качвам възможно колкото се може повече маса.Стремя се да кача 15-20 кг макс горе долу можете ли да ми кажете с някъф режим за колко време бих могъл да ги кача
Извинявам се за неопитния пост
П.П. - Ако кажете някви добавки ще ви бъда благодарен
Темата беше редактирана от IPV на 22.11.18 18:22.
27.01.18
10:25
Ми какво ядеш сега? И по колко? А тренираш ли и как? Кажи, за да имаме някакво насоки.
Ми какво ядеш сега - Орис се опитам да ям ама много не ми се полочава, салами,много обичам сирене,зимам си от фф крилца почти всеки ден много малко ям хляб по 1 2 филики
супи - боб,пилешка супа,коприва,спанак
1път седмично ядем риба. Горе долу това
И по колко - Еми зависи секи път различно по някой път ям много а по някой път си лягам и гладен.
А тренираш ли и как - Да ходих през ден на фитнес за 3 месеца обаче после почна да ме мързи (не точно мързи просто фитнеса е далеч и не ми се ходи до там имам 30 мин път) и от нова година не съм ходил но мисля като мине зимата пак да почвам.
Дразна се че съм много слаб това че съм висок ми харесва ама това че съм слаб и това ми личи ме дразни.
28.01.18
16:58
Хмммм... Странен случай си ти - не тренираш, ядеш от дъжд-на-вятър и то някакви измислени неща и все пак не ти се получават нещата. 😄
Шегата на страна - ще трябва да пооправиш храненето, щото в момента е много зле. Да тренираш също не е излишно, като залата не е единствената опция. Пробвай малко да бройш калории и да включиш по-качествена храна - месо (не салами), яйца, зеленчуци и плодове.
28.01.18
22:18
Здравей.
На колко години си?
Ако искаш да качиш тегло, увеличи калорийния прием. Хубаво е да започнеш да спортуваш. Не чакай да мине зимата. Ако не ти харесва фитнесът, намери си друг вид физическа активност, която да ти допада.
15-20 кг може да ги качиш с различни темпове, но не гледай конкретното число, а от какво идват те.
Ако искаш да преобладава каченото активно тегло, се въоръжи с търпение и постоянство.
По отношение на храненето, прочети съветите от това ръководство. То дава яснота.