По кое време......

RE

09.03.06
00:37

По кое време от деня е най-добре да се провежда тренировката.?Рано сутрин,преди обед,след обед,вечер или друго.?Много хора примерно тренират след училище,други вечер след работа-обстоятелствата го изискват,нама начин,трябва да се изкрват пари,ясно ,но дали това е най-удачното време за трен.?Дайте мнение.

09.03.06
08:18

Следобед казват, че е най-добре да се тренира, но Ронито примерно е тренирал сутрин и следобед е работел.
Аз тренирам около 14-15:00 часа.

09.03.06
08:43

когато мога тренирам предиобед - 11-11:30. следобед - 14-16 часа ме мързи много и предпочитам да си подремна.лошото е , че това става само когато съм в отпуска, а през останалото време тренирам след 18:30. :?

09.03.06
09:38

Еми  по принцип най-доброто време за трениравка е от 14-16 ( прочетох го някаде ,ноне сам на 100% сигурен за точния час)
Аз лични обичам да тренирам от кам 13 часа , но това се случва много рядко понеже както сам и 2 смяна на даскало. Когато мога тренирам сутрин - единственото гадно нещо е  на тренировката сутрин че ако не си удариш един диш , после ......
Повечето време тренирам след даскало , понеже ми е по удобно.

09.03.06
09:41

На мене любимото ми време е между 14-16 часа,въпреки,че последните 6 месеца тренирам главно към 20-20:30,поради факта,че бачкам.Няма как.Най-добре наистина се чувствам,като тренирам в следобедните часове ,но за жалост това се случва само понякога в събота.Проблем специално за мене в късното трениране е освен тонуса,а и храненето,понеже гледам след тренировка да имам поне 2 хранение освен добавките,а става ясно че 2торото е някъде към 23 часа.Няма как.От тук идват и някои проблеми със омазняването (всички зснаем,че вечер метаболизма се забавя),както и факта,че не си лягам преди 1 часа.

09.03.06
09:49

И аз тренирам предимно вечер и нямам проблем.
През почивните дни предпочитам следобедните тренировки, като се наспя (ставам към 11 - 12, че и по - късно), хапна, почина си от яденето ;) и отивам в залата.
Не съм забелязал да има голяма разлика кога тренирам - стига да не съм прекалено уморен от нещо, тренировката си се получава винаги.

09.03.06
10:05

Кой когато има време :wink:  Сутрин ми е най-удобно... Въпреки, че трябва да се става рано... мъка :cry:

RE

09.03.06
11:27

Aз тренирам сутрин  кам 10:00.Тогава е най спокойно и залата има по малко хора,съответно -не е задушно ,пак и не  се налага да чакам за заети  уреди.Лошото е че трябва да стана по рано да закуся да изчакам малко и чак тогава да тръгна.Но пък след това си знам че съм направил тренировката си за деня и съм по -спокоен/каквато и задача да възникне или неотложна работа аз не сам изпуснал трена/

JI

09.03.06
22:41

най-много тестесторон се отделя рано сутрин порпинцип обичам да ставам рано към 7 в 8 съм ял и в девет съм в залата до 10 се змазвам ям и преди даскало към 12 и нещо пак ям . Закуксата обаче трябва да е много обилна иначе нестава щото катоблизма от вечерта последван от тежка тренировка без стабилно ядене .... е кофти ....

09.03.06
23:40

Имаше подобна тема, с 2 думи няма особено значение, просто трябва да го направиш системно за да се поадаптира организма

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1