19.01.18
13:26
казано от kaloyan на 18.01.18, 08:01:
казано от Ина Илиева на 09.01.18, 09:29:
8.1
Половинка каране сноуборд на Боровец- кашкавал и суджук за закуска
- обяд в много яка кръчма - шведска маса си направихме 4ма човека
- салата, паниран карфиол, сирене, сурово барчеКак е на Боровец ? Нещо интересно и ново ? Не съм се качвал тази година, но мисля от следващата седмица да започвам по интензивно, тъкмо и бар туристите от англия ще са на линия вече
В момента е ок обстановката. Има нов сняг, но на 8ми не работеха маркуджици и други лифтове.
В тази група пускат инфо за пистите из страната и можеш да следиш дали си заслужава да покараш 🙂 https://www.facebook.com/groups/333384170107922/
22.01.18
10:53
20.1
Бях на Зимна приказка фестивала.
Закусих мъфини с моцарела, носех си и за феста. Там опитах разни сурови барчета.
За вечеря - пържола, хляб вита, кокосов чипс, обикновен чипс, брауни бар
После парти - 3 малки водки, 3 бири и танци до зори
21.1
Ставане в 1 часа
- 3 бъркани яйца
- 70 сникърс
- пържола, кашкавал, туршия, кокосов чипс с какао
22.1
- три оризовки със 70 гр. кайма, с.л. тахан, 2 череши с тъмен шоколад - 450
- една оризовка със суджук и 30 гр. кашкавал; още суджук - 300
- 20 гр. шоколад, 100 гр портокал - 250
- кафе с кокосово мляко - 200
- спагети 150 гр. сварени, 30 гр. кашкавал, 50 гр кайма, малка бира - 500
Тотал: 1700-800
Ще тренирам малко по-късно
Относно планирането на храната, което започнах от миналата седмица - имаше някои ненаправени манджи продуктите, за които бяха замразени и ще ги включа в менюто за тази седмица. Днес ще направя ново меню и поръчка от ebag, която да пристигне утре сутрин.
Другото важно нещо - от днес съм непушач 🙂
Две снимки от петък
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 22.01.18 18:53.
казано от Ина Илиева на 22.01.18, 10:53:
Другото важно нещо - от днес съм непушач
Оууу това означава да се отбележи .. 🙂 .. аз пък си направих режим да пия през ден вече. Успях един ден и нищо не ми стана, освен по студено ми беше от обичайното. Обаче събота и неделя ми пропадна режима, от днес мисля да го започвам на чисто.
Успех и на теб, ще има и такива моменти 🙂
23.01.18
12:25
казано от kaloyan на 22.01.18, 15:14:
казано от Ина Илиева на 22.01.18, 10:53:
Другото важно нещо - от днес съм непушач
Оууу това означава да се отбележи .. .. аз пък си направих режим да пия през ден вече. Успях един ден и нищо не ми стана, освен по студено ми беше от обичайното. Обаче събота и неделя ми пропадна режима, от днес мисля да го започвам на чисто.
Успех и на теб, ще има и такива моменти
Благодаря 🙂 Първи ден преминат успешно
Какво имаш предвид под “пиене всеки ден”?
Ако пиеш една чаша вино или една бира, броим ли го за пиене и толкова ли е лошо?
В един момент осъзнах, че всеки ден си позволявам вино или бира. Много е трудно да преживееш ден без бира или вино, ако ги обичаш по принцип и обичаш да излизаш. Вечерните срещи с приятели 98% са свързани с алкохол.
Трудно е да си наложиш да промениш навиците си при такива обстоятелства 😄
Това, което правя аз е, примерно, приятелят ми си пие бири, а аз си сипвам само 100мл. и си оставам с това. Разбира се, има вечери, в които си прекалявам и пия и твърд алкохол.
23.01.18
12:43
Ина, може да ти се стори пресилено, но по определение на Световната здравна организация, ако употребяваш една бира или 200 мл. вино или 50 мл концентрат всеки ден, то спадаш към групата на алкохолиците. Ясно е, че по това определение, в света масово хората са пълни алкохолици, но просто така са го квалифицирали. Няма се предвид алкохолизма, който ние си представяме-ежедневна консумация на много пиене, пълна зависимост, без едно мога, но с едно не и т.н. А пък вече настъпилите последици по отношение на здравето и т.н., са нещо друго. Не е нужно да си вече болен, за да се определи, че си зависим. Не значи, че и продължавайки така всеки ден с такива количества, ще ти стане нещо. Не е нужно да имаш и абстинентни симптоми. Просто факта, че е всеки ден и си го искаш, е основния.
Човек може много лесно да установи, дали е развил зависимост. Просто си кажи, че няма да пиеш 1 месец. И не да удържиш, защото искаш да се докажеш, че можеш, а наистина да установиш, пие ли ти се. Ако вечер прибирайки се, ти е все тая, дали ще изпиеш едно две или не-няма проблем. Но ако си кажеш, абе майната му, само едно две са това, работих много, имам нужда, пие ми се, виж каква хубава вечер - ти вече имаш зависимост.
И пак повтарям, подобна зависимост все още не значи кой знае какви последици, но тя вече съществува на 100 %.
Мнението беше редактирано от Деян на 23.01.18 12:45.
23.01.18
12:58
Дидо, това което си написал и за Ирландия ли важи?
😁 😁 😁 😁
Що тука няма да са съгласни с теб.
Напиват са, падат, посинват са и на другия ден с бушон на окото на рецепцията на петзвезден хотел или в болницата и на никой, ама на никой не му прави впечатление.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 23.01.18 13:00.
23.01.18
13:12
Барт, аз също пия .........или пиех много. Макар да не падам, да не правя простотии, да не ми е никакъв проблем сутрин да стана, да нямам махмурлук, да не ме боли глава и т.н. - абе все едно не съм пиещ човек, но все пак това реално си бе зависимост. Аз не казвам кой какъв е, цитирам определението на СЗО кога може да се каже, че спадаш към групата на алкохолиците или хайде да е по-меко -вече си развил зависимост. Даже някои бяха отишли още по-далеч в определението. Алкохолик си, ако изпиваш 4 пъти седмично по 50 мл. концентрат или веднъж седмично, но накуп 200 мл. По тези определения може да си призная, че аз съм брутален алкохолик, ти сигурно също, а и доста от форума тук :-)
СЗО го казва, не аз...............но зарежи ги тез идиоти, те нищо не разбират и умишлено ни плашат с определния, за да не пием толкова.
Не искам да трупам дневника на Ина с подобни съждения, та затова спирам :-)
Само да добавя, че и това нещо си има стадии. Ето например аз не пия по обяд и т.н., не защото не трябва, а защото не ми се пие-ама хич. И си казвам: хе, аз грам значи не съм зависим. Но това човек не следва да го успокоява. Има и тъй наречените функционални алкохолици-хора добри в работата си, спортуващи, без никакви проблеми в семейство и т.н., владеещи положението когато къркат, но вечер когато се приберат го правят редовно.
Мнението беше редактирано от Деян на 23.01.18 13:43.
23.01.18
13:15
Сложен е въпросът със зависимостите 🙂 В повечето случаи, не забелязваш, че имаш такава, докато не се наложи да ограничиш дадено вещество - алкохол, млечни, кафе или друго.
Заради бактерия трябваше да огранича алкохола и тогава установих, че си пийвам всеки ден по малко. Не го спрях за месец, но го спрях за 80% от времето. Това не ми коства много усилия. Не бих си сложила етикет Алкохоличка 🙂 Според институциите всяко поведение е някаква форма на заболяване и е категоризирано, но до колко тези здравни организации и подобни искат да ни помогнат да сме здрави, е съвсем отделен въпрос.
Що се отнася до цигарите, тук въпросът при мен е “всичко или нищо”. Не ми се получава като при някои хора, които си пушат от време на време 🙂 Затова или ги спирам на 100% и съм непушач или пуша и съм наркоманка.
23.01.18
13:20
Аз определям една зависимост като такава, когато промени ежедневието или го нареди така, че да е съобразено с този навик.
Както и да е, понеже нещата са относителни:
В щатите, в бар ако изпиеш три уиските си алкохолик, ако в Български бар изпиеш три уискита, значи ти си шофьора на компаноята 😁
23.01.18
13:20
Ина, ти сега да не вземеш да се засегнеш. Естествено, че не си в онзи смисъл, който ние възприемаме обикновено. Има хора, които без чаша вино /200 мл./ не сядат да вечерят, което по определение ги прави алкохолици. Но нито са се разболели, нито нищо. Идеята е, че употребата по подобен начин лесно може да доведе вече до онзи алкохолизъм, който ние разбираме. При някои организми се случва, при други не. Аз например не пия ли една седмица, после като опитам даже не ми е и вкусно. И на мен ми е по-трудно с цигарите, макар да съм ги отказвал няколко пъти за по няколко години.
23.01.18
13:29
Деда ми от село Челопек, имаше две канички, стъклени.
Една литър и една двеста и петдесет мл.
На обяд с баба ми, всеки Божи ден-едно кило червено вино, после дрямка и на вечеря пак двамата-250 ракийка, всеки Божи ден.
Поживяха дълго и щастливи заедно до последния си ден.
Вие се тюхкате за пиине, а като се качиш на Витоша и като погледнеш в какво живеете, едно такова синьо-сиво-лилаво и вие и децата ви..............
Решете този проблем първо.
Не знам какво мисли СЗО за живеенето в ауспух на кола.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 23.01.18 13:30.
23.01.18
13:40
Барт, накланяш посоката :-) Аз имам един, пада се чичо на майка ми, който още когато бях първи или втори клас беше алкохолик със здравословни проблеми. 37-38 г. по-късно още е жив. Не става дума, че нещо ще ти стане при пиене всеки ден, особено по чаша две вино или толкова ракия. Просто цитирах едно определение, ни повече, ни по-малко. Не става и дума, дали толкова пиене е по-безвредно от живеенето в София, макар въобще да не пиеш. Сигурно е :-)
23.01.18
15:22
Деян, не съм се засегнала. Просто си разсъждавам, както и вие 🙂
Барт, да. Нещата са много относителни и на всеки му се случват различно.
23.01.18
19:13
🙂
Днес тренирах 40 минути - крака, дупе, кардио
Закуска - спагети 🙂 - 300 кал.
- шоколад, портокал - 300
Обяд - зелена салата, шкембе, 65 гр. Бонус хляб, 30 гр. кашкавал, сл майонеза - 650
- кокосов чипс 10 гр., 40 гр пуканки - 300
Тотал 1550 + ще изям и голяма салата по-късно
25.01.18
11:57
24ти 🙂
9-15 часа - карах на Рилски. Много беше приятно, много малко хора. Имаше пудра тук-там, малко бедстване в гората. Красота. После 2 часа на минерални на Сапарева баня. Много е приятно, ама направо кръвното да ти падне 🙂
Преди да тръгнем - 2 яйца, 2 оризовки - едната с кайма другата с яйце, сирене, кашкавал - 350
- едно сурово барче -120
- 500мл пиринско и филия бонус с кашкавал - 400
- кръчма - катък, питка, ребра с картофи, домати краставици - не знам, примерно 800
- шоколад - 300
Към 2000 калории 🙂
25ти
Мускулна треска от бедстване и паничката на ръцете
Тренировка - 10 минути ръце, 10 минути дупе, крака, 10 минути интензивно кардио
- 2 яйца, 30 гр. кашкавал, принцеса с кашкавал 400
- шоколад - 80гр. 500 кал.
- спагети - 400
- кокосов чипс, лото, сурово барче, малка бира, 100мл. вино - 700-800
- супа коприва, 250 гр. мексиканска салата, свинско филе, 40 гр. сирене - 600
Тотал: 2800
Прекалих си доста днес... шоколадът ми беше много вкусен
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 25.01.18 22:08.
Аз в неделя отивам на Боровец. Времето ще е хубаво и ще направя следобедно. Ще се кача на Маркуджиците и след 1-вия час ще е само газ до затваряне.
Дидо, пишеш дълги писма чак не ср четат 🙂
Иначе си прав. Аз пия по малко, но това си е първа фаза алкохолизъм, защото ако не си налея, може и 29 грама ми е криво. Затова ще се ориентирам към приключване.
27.01.18
00:17
Мноооо ви мразя, ей.......не е честно, от утре почвам да ви качвам снимки на най-яките манджи за отмъщение.......много ми се кара, ама мнооооооого.
27.01.18
14:04
казано от kaloyan на 26.01.18, 23:28:
Аз в неделя отивам на Боровец. Времето ще е хубаво и ще направя следобедно. Ще се кача на Маркуджиците и след 1-вия час ще е само газ до затваряне.
Дидо, пишеш дълги писма чак не ср четат
Иначе си прав. Аз пия по малко, но това си е първа фаза алкохолизъм, защото ако не си налея, може и 29 грама ми е криво. Затова ще се ориентирам към приключване.
Весело каране 😄
За алкохола, както го чувстваш. Хубаво е да си прави човек почивки и проверки.
Борим вредните навици един по един 🙂
27.01.18
14:07
казано от Bart Simpson на 27.01.18, 00:17:
Мноооо ви мразя, ей.......не е честно, от утре почвам да ви качвам снимки на най-яките манджи за отмъщение.......много ми се кара, ама мнооооооого.
Снимките на манджи много ми развалят режима 😄 Недей с лошо.
Просто разнообразих малко пейзажа 🙂
27.01.18
14:15
26.1
- 2 яйца, филия, крема сирене - 400
- 3 оризовки със сьомга, крема сирене, кокосов чипс - 400
- спагети, оризовка с тахан, половин малко помело - 700
- 100 гр. свински врат, кашкавал 30 гр., макао 10 квадратчета - трябваше да свърши най-после 🙂 - 300
- голяма водка, два коктейла с водка, една бира + малко танци
Тотал 2000+
27.1
Тренировка:
https://www.youtube.com/watch?v=bU9tULBl-Jo&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=yY8CYaPu5U0&feature=youtu.be
Носа ми тече, кихам, пия чай. Вчера в бара беше студено и настинах
- филия Бонус, крема сирене, 100гр пилешко филе, краставица, 2 сурови барчета - 600
- шкембе, сирене, 2 моркова, сл тахан - 500
- 2 филии, сирене, 120 гр. пилешко, 50 гр, гуакамоле - 450 кал.
до тук добре, но после ни дойдоха гости + чаша вино, пуканки, луканки, сирене, 1 пълнозърнест земел, малко шоколад
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 28.01.18 21:36.
28.01.18
21:40
28.1
Ставане в 12 🙂
- кафе с мляко
- 2 яйца, оризовка, слънчогледов пастет, сирене, луканка, парче шоколад - 400
- 3 топки натурален сладолед + кафе - 400
- 2 филии бонус с кашкавал, домат, сл. пастет, айран - 300
- пица с карфиолен блат с лук, гъби, царевиша, малко сирена, кашкавал, доматено пюре;
портокал, 2 сл сусамов тахан, 200 мл вино - 800-900
+разходка в парка, пазаруване
Тренировка 15 минути корем
30.01.18
17:36
29.1
Закуска - пица с блат карфиол, сусамов тахан - 400
обяд - пица с карфьол, морковен сладкиш - 800
-карфьол на пара с крема сирене 200
100 мл. вино, 100 гр. черен хляб, крема сирене, кашкавал, синьо сирене, пармезан - 500
Тотал Към 1800-900
Тренировка - 15 кардио, 10 минути ръце, 10 минути корем, 5мин изометрични за цяло тяло
Днес правих малко йога. Много ми е бавно. Знам, че трябва да е бавно и да се уравновесявам с нея 🙂, но си я нагласих на 1.25 скорост
- гъби, лук, 2 яйца, кисела краставица, 50 гр. сирене- омлет; 30 гр морковен сладкиш - 400
- пълнозърнест земел със слънчогледов пастет, 40 гр. кашкавал, кисела краставица; 30 гр. морковен сладкиш - 400
- ягодов шейк - 100гр. ягоди, 150 гр. бадемово мляко, сурово барче - 300
- зелена салата с половин консерва риба тон - 200
- спиковано месо и зелена салата с хамон, вино - 700
Тотал: 2000
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 31.01.18 19:57.
31.01.18
20:04
Нетренировъчен ден, прекарах време навън в разходки с приятели.
- 2 яйца, 50 гр. сирене, 50 гр. сушеница - 400
- 50 гр шоколад, 25 гр бадеми - 400
- крем супа от карфьол,зелена салата с половин консерва риба тон, хляб, масло - 600
- портокал, морковен сладкиш - 250
- 3 кюфтета = 100 гр. общо + карфиолено пюре - 300 иии приключих с яденето, но ще пийна червено вино и пак стигнах 2000 калории... :( мрън, ама ми се яде
Единственото решение, което виждам е да се тъпча със салата или зеленчукова крем супа.
Не знам какво да правя, за да ям по-малко. Има хора, които се насилват да ядат.
Как да си понижа чувството за глад и да увелича чувството за ситост?
казано от Ина Илиева на 23.10.74, 08:36:
Здрасти!
Загледах ти се в храненето тези дни и виждам, че следиш калории. Следиш ли и макросите? По колко протеин приемаш?
Мнението беше редактирано от Petya на 31.01.18 20:44.
01.02.18
12:15
казано от Petya на 31.01.18, 20:43:
Здрасти!
Загледах ти се в храненето тези дни и виждам, че следиш калории. Следиш ли и макросите? По колко протеин приемаш?
По груби сметки - 50-60 гр. чист протеин на ден 🙂, което значи грам на килограм 🙂
01.02.18
16:31
1ви февруари, нов късмет
Пак си поставям за цел да си следя калориите да са около 1700
9 - 2 яйца, зелена салата, 10 гр. шоколад - 350
11:30 - 200 гр. кисело мляко, 20 гр. шоколад - 200
13:30 - 150 гр кайма, карфиолено пюре, салата - 550
16:30 - 2 яйца, карфиолено пюре, салата, 30 гр. кашкавал - 400
До тук 1500 и протеин около 90 грама 🙂
Тренировка - 20 минути бедра и дупе по новата февруарска програма на Руми
Следва разходра в парка, 150 мл вино и довечера ще ям пъстра салата...
п.п. Не стана точно по плана с вечерята - събрахме се в една приятелка и всяка носеше по нещо. Направихме си една бърза вечеря. Аз бях взела моркови и едни царевични хрупкави квадратчета 😄 някой май ги наричаше царечочки във форума. Не съм сигурна 🙂 Друга носеше айвар и малко месни мезета, третата - яйца, кашкавал и бааам към 300 калории там 🙂
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 02.02.18 08:41.
казано от Ина Илиева на 01.02.18, 12:15:
Здрасти!
Загледах ти се в храненето тези дни и виждам, че следиш калории. Следиш ли и макросите? По колко протеин приемаш?По груби сметки - 50-60 гр. чист протеин на ден , което значи грам на килограм
Можеш да го вдигнеш на 2гр за килограм. Не съм про, ама си мисля, че няма да ти е излишен за мускулния растеж + ще те засища повече.
02.02.18
08:47
казано от Petya на 01.02.18, 17:56:
казано от Ина Илиева на 01.02.18, 12:15:
Здрасти!
Загледах ти се в храненето тези дни и виждам, че следиш калории. Следиш ли и макросите? По колко протеин приемаш?По груби сметки - 50-60 гр. чист протеин на ден , което значи грам на килограм
Можеш да го вдигнеш на 2гр за килограм. Не съм про, ама си мисля, че няма да ти е излишен за мускулния растеж + ще те засища повече.
Мога, да 🙂 Ще пробвам да го вдигна, просто, предпочитам да ям свинско, защото пилешкото е по-вредно, но свинското няма да ми помогне много, защото е доста калорично. Замислям се и за протеин.
Видях, че и на теб ти е трудно да си влизаш в калориите за деня като мен.
Резултатът ми е +1 кг, ноо поне вече знам, че над 1800 кал. качвам със сигурност.
Обикновено стигам 1500 до 16 часа и после ми започва социалния живот, което води до прекаляване 🙂 Понее, виждам, че разни мускули са се оформили добре под слоя мазнини и поне имам някакви изводи и резултати, които да си направя.
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 02.02.18 08:48.
02.02.18
19:02
Дневен отчет 🙂
Тренировка - пирамида за цяло тяло 25 минути и през деня 5 минути ХИИТ, защото ми се пушеше и ядеше, та се и стоплих + 7 км. навън
Храната:
3 оризовки с кайма + порция салата - 300 кал.
ябълка, портокал - 200 кал.
хумус, салата, свинско филе - 300 кал.
смути - спанак, коноп, чиа, ягоди, портокал - 300 кал.
следва вечеря - зелен боб манджа с кисело мляко + свинско филе + салата и малка бира - 500 кал.
Тотал - 1600
Няма да излизам, няма да се подхлъзвам днес 🙂
03.02.18
10:42
Привет 🙂 имам въпрос
Ако кантарът показва +2кг, а мерките не са се променили, дали съм качила мускули или съм задържала вода или съм качила мазнини между органите 🙂
03.02.18
11:08
Aхаха, култов въпрос 🙂 Разбира се, че си задържала вода. Изобщо разлики в теглото до 2-3 кг въобще не ги отчитай. За 2 кг мазнина трябва да изядеш 15 000 допълнителни калории и то с много условности. За 2 кг мускул- не си и помисляй. Сигурно не съм качила толкова за 5 години 🙂
Myfitnesspal ли използваш за сметки, защото вписваш някакви мнооого закръглени стойности.
04.02.18
21:36
казано от Queen Cobra на 03.02.18, 11:08:
Aхаха, култов въпрос 🙂 Разбира се, че си задържала вода. Изобщо разлики в теглото до 2-3 кг въобще не ги отчитай. За 2 кг мазнина трябва да изядеш 15 000 допълнителни калории и то с много условности. За 2 кг мускул- не си и помисляй. Сигурно не съм качила толкова за 5 години 🙂
Myfitnesspal ли използваш за сметки, защото вписваш някакви мнооого закръглени стойности.
Благодаря 🙂
Не ползвам myfitnesspal, защото съм индианец и нещо не можах да се оправя много с него. Закръглям си калориите. Ползвам везна у дома и смятам според етикетите. Знам, че всичко е условно при тях, но е ориентир. Иначе съм започнала да си правя моя таблица с храните, които ям и там ще си заложа да ми изчисява нутриенти и калории според количество.
04.02.18
21:43
3.1
протеинова палачинка, свинско филе, кисели кратавички, 10 гр. кашкавал - 300
протеин - 120
сурово барче - 120
2 големи бири, 300 мл. вино, 100 мл. бърбън - от обяд, та до 3 през нощта. Бях на хижа - 800
3 оризовки, мезета, туршия, леща, няколко картофа, вафла - 800
Тотал около 2000 калории
Тренировка у дома 15 минути цяло тяло и катерене до хижата 30 минути
4.2
парче баница - 300
Пълнен патладжан и 2 телешки кюфтета, 300 мл. розе - 1000
Протеин - 120
зелен фасул на манджа с малко кисело мляко, 55 гр. хляб, 15 г. сладко от ягоди, половин сурово барче - 300
Тотал - 1700-800
10 000 крачки 🙂
05.02.18
16:41
5.2ри
3 оризовки с кайма и 2 кисели краставички - 300
протеинов шейк - 1/2 доза протеин, 50 гр. извара, 100гр ягоди, 100 мл мляко - 200
200 гр задушено пилешко филе, салата - 300
пица - пълнозърнеста тортила, 70 гр. свиско филе, 70 гр. моцарела, салата, 150 гр. круша - 500
Остават ми 300 за вечеря 🙂
Тотал: 1600-700
Направих една 20 минутна йога за детоксикация. Ако ми дойде муза, ще тренирам по-късно отново.
п.п. направих тренировката за 6ти към 20 часа и не прекалих с калориите. Чувствах се доста сита, което е чууудесно!
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 06.02.18 11:51.
06.02.18
16:40
Хоп-хоп 🙂
Днес една хиит тренировка 16 минути - 8 упр. по 4 рунда 20/10
-45 гр. пълнозърнеста тортила, 25 гр. крема сирене, 15 гр. кашкавал, 70 гр. пиле, малко зеления, портокал - 400
-50гр. сирене, 100гр. пилешко, салата, 50 гр. банан, 100мл. прясно мляко, сл. какао - 350
-1/2 доза протеин след табатата, 2 кафета с мляко - 100
-айран, оризов чипс 40гр. - 300
-чаша вино, сурово барче - 250
- 100гр. свинско със сметана, 200мл бира, няколко фъстъка, малко пуканки - 400
Тотал: 1800
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 07.02.18 01:41.
07.02.18
17:20
Фръц-фръц 🙂 Тази сутрин се оказа, че не съм качила 2 кг. Нещо сериозно съм била задържала вода.
Тренировка -35мин
20 ръце с 3 кг. гири по няколко серии + изометринчи
15 минути корем и кардио
2 яйца и белтък, 40 гр. шунка, 30 гр. сирене, маслини, 2 моркова и бананов шейк - 50 гр. банан, 100 мл. мляко - 400
100 гр. свинско със сметана, домат, краставица, 10 гр. тахан - 300
тренировка след нея протеин - 100
пълнозърнеста тортила с риба тон, крема сирене, зелена салата + тиквена крем супа - 500
салата домати и сирене, тиквена супа, 2-3 свински мръвки, 3 маслини, 80мл червено вино, кекс пътешественик - 400
Тотал: 1700
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 08.02.18 09:24.
08.02.18
15:43
Привет 🙂
Днес ще ходя на power yoga, след това на РД и после ще поливаме квартира
250 гр. портокали - 100 кал.
салата със зехтин, извара, сирене, моцарела - 400
крем супа от тиква, айран, 150 гр. протеинов пътешественик - 500
До тук 1000
За след йога съм си взела протеин, но не знам дали ще го пия
пп. не пих протеин. Йогата беше изморяваща 🙂
Пропуснах купона в квартирата. Бях само на рд, където хапнах салата, скара, малко кифлички и мини парче торта, чаша вино. Надявам се съм се вместила в калориите.
9.2
150 гр. пилешко филе, салата, 25 гр. хляб, 10 гр. мазнина - 300
70 гр. сирене, 40 извара, два домата, 15гр. био вафла - 250
Салата, 10 гр. кокосов чипс, бонбон - 200
30гр. пуканки, портокал, половин банан - 200
950
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 09.02.18 15:41.
12.02.18
16:54
Уикенда бях на хижа, на рд. Не бях в калориен дефицит 🙂 но се постарах да ям колкото може добре. Естествено храната не мина и без алкохол
Днес наваксах с тренирането - час и малко - една пирамида за цяло тяло, 15 за дупе и бедра, 10 минути ръце, 10 минути хиит, преди това Л карнитин, след това протеин изолат
за закуска пилешка супа 😄 и две хапки бисквитена торта от мама - 300
доза протеин - 100
салата с яйца и риба тон, бонбон - 500
вечеря - 3 пържени кюфтета, малко мезета, салата с круша, парче баница, 1/3 парче торта, чаша вино
Малко снимки от днес
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 13.02.18 08:56.
14.02.18
08:34
Привет 🙂
Вчера ходих да работя от офиса и не съм си готвила. Нямаше тренировка, защото предния ден ми беше по-дългичка и силова.
храната беше: 2 кюфтенца, 30 гр. баница, кафе с мляко - 300
2 оризови вафли - 200
оризов чипс - 450
салата с 50гр. пилешко филе - 200
китайско 200 гр. - 300-400
после имах гости - моркови, вино, сухо мезе, бонбон - 400
Тотал: 1900
Днес ще се опитам 1600 кал.
14.02.18
17:12
Следобеден отчет 🙂
тренировката беше час и малко - предимно дупе, бридж, крака, корем и кардио. Имаше доста упражнения от дъска, та си натоварих и ръцете, но понеже последния път правих флайс с повече кг. не исках да тренирам днес ръце.
-2белтъка,1яйце, филия бонус, чл майонеза - 250
-100гр. пилешко филе, салата домат и краставица, тахан 5гр. - 250
-л карнитин преди тренировка, протеин след тренировка - 120
- 70 гр. хумус, 70 гр. филе, филия бонус, салата айсберг и краставица, 1/2 оризова вафла - 400
-вечеря - не съм я измислила, но ще е към 8 с чаша вино - 500
Тотал: 1600-700
Оризовите вафли ги открих вчера. 5 в пакет, всяка по 100 калории. Харесват ми 🙂
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 14.02.18 17:12.